|
|
Дякую за вашу відповідь. Я знаю вас давно та знаю вашу високу кваліфікацію, тому всі слова на вагу золота. Ну ось бачите, а наш нью-йоркський квартирант так біситься просто від того, що я розказую про конкретні випадки того, як розмістилися, як знайшли себе, та як працюють наші українці за океаном. Біситься не по-дитячому. Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 тра, 2026 09:18, всього редагувалось 1 раз.
Пан Зяма Маркович, уточніть, де саме я писав - цитую вашу дурню - «завалилася 14ти этажка»? Як відомо, у п’ятницю, 8 травня, у вашому місті запалювання свічок на честь Суботи о 19:46. То ваш Бог за брехню Вас покарає. Сказано ж: «Не обманывайте друг друга. Бойся своего Бога. Ибо Я — Господь, ваш Бог! ………וְלֹ֤א תוֹנוּ֙ אִ֣ישׁ אֶת־עֲמִית֔וֹ וְיָרֵ֖אתָ מֵֽאֱלֹהֶ֑יךָ כִּ֛י אֲנִ֥י יְהֹוָ֖ה אֱלֹֽהֵיכֶֽם» (Тижневий розділ Бегар-Бехукотай) Re: Еміграція, заробітчанствоВам КакуртСемёныч диабет и алкоголизм вместе с желчным и печенью пора лечить водами во французских альпах.
Хотя я бы на месте гасконцев поместил бы пенсионера-беглеца в отдельную палату с электросудорожной терапией. Вам, Зяма Маркович, треба кидати грішити. Сказано ж:
«Исполняйте Мои установления и соблюдайте Мои законы. Исполняйте их — и будете жить на земле в безопасности». ……וַֽעֲשִׂיתֶם֙ אֶת־ חֻקֹּתַ֔י וְאֶת־מִשְׁפָּטַ֥י תִּשְׁמְר֖וּ וַֽעֲשִׂיתֶ֣ם אֹתָ֑ם וִֽישַׁבְתֶּ֥ם עַל־הָאָ֖רֶץ לָבֶֽטַח (Тижневий розділ Бегар-Бехукотай). У п’ятницю, 8 травня, у вашому місті запалювання свічок на честь Суботи о 19:46 - саме час почати нормальне життя. Спробуйте, саме час: вихід Суботи 9 травня о 20:49.
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|