Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3299330033013302
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:37

Frant цікаво, що київські рили забули на гілці Еміграція, заробітчанство?
BIGor

Подякував: 1522 раз.
Подякували: 1945 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:49

shapo написав:Когда решили делать паркинг и раскопали столбчатые фундаменты одна колонна в основании стакана оказалась вообще без бетона и уже тогда обратили внимание на просевшее в этом месте перекрытие.
А воровать намного эффективнее и,главное,незаметнее можно на вентфасадах, гидроизоляции и прочих работах.
Что такое " перемудрили с остеклением" не понимаю, они что делали не проекту или без авторского и технадзора?
А сваи это вообще из области фантастики. Там что, можно так нарушить проект или их не было и это его личное мнение о квалификации проектанта?

Дякую за вашу відповідь. Я знаю вас давно та знаю вашу високу кваліфікацію, тому всі слова на вагу золота.

Ну ось бачите, а наш нью-йоркський квартирант так біситься просто від того, що я розказую про конкретні випадки того, як розмістилися, як знайшли себе, та як працюють наші українці за океаном.
Біситься не по-дитячому.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 тра, 2026 09:18, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4314 раз.
Подякували: 1563 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:58

барабашов написав:Пан ВіктрСемёныч, уточните, где на Гагарина завалилась 14ти этажка в воскресенье, после того как Калибр разнёс крышу и пару этажей в общаге экономфака универа?

Пан Зяма Маркович, уточніть, де саме я писав - цитую вашу дурню - «завалилася 14ти этажка»?
Як відомо, у п’ятницю, 8 травня, у вашому місті запалювання свічок на честь Суботи о 19:46.
То ваш Бог за брехню Вас покарає.
Сказано ж:
«Не обманывайте друг друга. Бойся своего Бога. Ибо Я — Господь, ваш Бог!
………וְלֹ֤א תוֹנוּ֙ אִ֣ישׁ אֶת־עֲמִית֔וֹ וְיָרֵ֖אתָ מֵֽאֱלֹהֶ֑יךָ כִּ֛י אֲנִ֥י יְהֹוָ֖ה אֱלֹֽהֵיכֶֽם»
(Тижневий розділ Бегар-Бехукотай)
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:19

Re: Еміграція, заробітчанство

Вам КакуртСемёныч диабет и алкоголизм вместе с желчным и печенью пора лечить водами во французских альпах.
Хотя я бы на месте гасконцев поместил бы пенсионера-беглеца в отдельную палату с электросудорожной терапией.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 389 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:20

Вам, Зяма Маркович, треба кидати грішити. Сказано ж:
«Исполняйте Мои установления и соблюдайте Мои законы. Исполняйте их — и будете жить на земле в безопасности».
……וַֽעֲשִׂיתֶם֙ אֶת־ חֻקֹּתַ֔י וְאֶת־מִשְׁפָּטַ֥י תִּשְׁמְר֖וּ וַֽעֲשִׂיתֶ֣ם אֹתָ֑ם וִֽישַׁבְתֶּ֥ם עַל־הָאָ֖רֶץ לָבֶֽטַח
(Тижневий розділ Бегар-Бехукотай).
У п’ятницю, 8 травня, у вашому місті запалювання свічок на честь Суботи о 19:46 - саме час почати нормальне життя. Спробуйте, саме час: вихід Суботи 9 травня о 20:49.
akurt

Профіль

2
2
7
  #<1 ... 3299330033013302
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти