|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 28 тра, 2026 20:10
Хомякоид написав:
airmax78 написав:
kyk написав:Зазвичай люди, які змогли закінчити школу, здатні розібратися з платіжкою

100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.
Ти тролиш ?
Мені прислали на будинок 30 євро за воду в місяць.
В кінці року перерахунок. Як правило мені завжди щось повертають так як я не використовую середій ліміт.
Що ти там і в чому хочеш розбиратись ? Візьми краще підручник з німецької граматики і там розберись. Буде більше користі.
Це тільки рахунок виключно за е/енергію. 6 статей variable costs, і 7 - fixed. Впевнений, німецька граматика допоможе. Надсилай підручник.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 990 раз.
- Подякували: 5378 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 28 тра, 2026 20:45
airmax78 написав:
Хомякоид написав:
airmax78 написав:100%. Впевнений - закінчи я австрійську школу і в мене не виникло б жодних проблем з аналізом 3-сторінкового рахунку німецькою мовою. Там всього лише 6 статей що залежать від споживання і 7 фіксованих. Піс оф кейк як кажуть юфорюшники.
Мені прислали на будинок 30 євро за воду в місяць.
В кінці року перерахунок. Як правило мені завжди щось повертають так як я не використовую середій ліміт.
Що ти там і в чому хочеш розбиратись ? Візьми краще підручник з німецької граматики і там розберись. Буде більше користі.
Це тільки рахунок виключно за е/енергію. 6 статей variable costs, і 7 - fixed.
Може variable Kosten та Grundtarif?

-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-