|
Еміграція, заробітчанство |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 16:20
Взяв штурмом західний фронт . ПП Краковець на авто за 3 години. Вважає непогано. Автобуси стоять довго, люди божеволіють там. Да, заводять в рамку і фотографують. Хоча я вже заїжджав в Польшу раніше з діючими новими правилами .
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 17:38
akurt писал(а):P.S. Зараз стою на кордоні Сербія - Хорватія, черга суттєва. Раптом в черзі українське авто серії АЕ…
То явно Барабашов .... )
-
pesikot
-
-
- С нами с: 31.08.09
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:23
Раз пішла така тема по авто , підкажіть що найбюджетніше по ремонту ? На офіційному сервісі. Дехто із знайомих топить за рено, кажуть що найдешевший і найадекватніший офіційний сервіс. В принципі я дивлюсь на електрички подобається зоя, але те що там немає повноцінного нормального підігріву акумуляторів , мене засмучує. Тому сумніваюсь між бенз/газ і електричкою. Але зарядка по нічному тарифу 2,2 грн за кВт дуже приваблює. Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Бо я вже замучився шукати нормальні сервіси із своїм смартом, хочеться приїзжати до офіціалів, а не шукти по гаражах, де часто роблять краще ніж на модних сервісах ))) але того гаражника ще знайди .
-
yama
-
-
- С нами с: 12.08.17
-
-
-
-
2
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:28
yama писал(а):Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Авто в УкраїніЯ не понимаю, как при нынешней ситуации в энергетике можно покупать электричку.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 02.09.15
-
-
-
-
136
85
39
2
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:28
yama писал(а):Раз пішла така тема по авто , підкажіть що найбюджетніше по ремонту ? На офіційному сервісі. Дехто із знайомих топить за рено, кажуть що найдешевший і найадекватніший офіційний сервіс. В принципі я дивлюсь на електрички подобається зоя, але те що там немає повноцінного нормального підігріву акумуляторів , мене засмучує. Тому сумніваюсь між бенз/газ і електричкою. Але зарядка по нічному тарифу 2,2 грн за кВт дуже приваблює. Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Бо я вже замучився шукати нормальні сервіси хочеться приїзжати до офіціалів, а не шукти по гаражах, де часто роблять краще ніж на модних сервісах ))) але того гаражника ще знайди .
Звертайся до будь-якої продавчині в АТБ, вона тобі точно підкаже, куди тобі потрібно піти ) А саме, на міський транспорт ... тут тобі і бенз/газ, і електрички, а головне ... не потрібно їздити на офіційні СТО
-
pesikot
-
-
- С нами с: 31.08.09
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:43
Сибарит писал(а): yama писал(а):Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Авто в УкраїніЯ не понимаю, как при нынешней ситуации в энергетике можно покупать электричку.
Ну при нинішній фінансовій ситуації в країні він не платити податки ж може 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:45
pesikot писал(а): akurt писал(а):P.S. Зараз стою на кордоні Сербія - Хорватія, черга суттєва. Раптом в черзі українське авто серії АЕ…
То явно Барабашов .... )
Поїхав до «всемиуважаємогоЮА» вживую показать свою приверженность? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:54
Сибарит писал(а): yama писал(а):Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Авто в УкраїніЯ не понимаю, как при нынешней ситуации в энергетике можно покупать электричку.
Дякую, бо пошук на форумі не працює .
-
yama
-
-
-
-
-
-
2
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 18:55
Hotab писал(а): Сибарит писал(а): yama писал(а):Можливо тут є тема по вибору яка більш підходить? Авто в УкраїніЯ не понимаю, как при нынешней ситуации в энергетике можно покупать электричку.
Ну при нинішній фінансовій ситуації в країні він не платити податки ж може 
Розкажіть як мені не платити ПДВ ? Поки що тільки купуючи за кордоном чи у ФОПів приходить в голову. Беру приклад з можновладців, як наших так і закордонних.
-
yama
-
-
-
-
-
-
2
Добавлено: Вс 12 июл, 2026 19:29
можно загрузить в багажник генератор и пару канистр бенза) типа энергонезависимость))) кстати этой зимой видел как сосед заряжал геном электричку...
-
Прохожий
-
-
- С нами с: 05.06.13
-
-
-
-
1
2
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор
|
Топ ответов
Топ пользователей
Лучшие ответы за минувшую неделю
|
|
|