Ну ось, нарешті є доведення того, чому американці більше не будуть давати гроші українцям…
Панове, розпаковуйте валізи: «Кіна не буде!»
Там самим грітися немає за що…
|
|
![]() Еміграція, заробітчанство
New’s from USA Інтенсивно готуюся до наступного візиту в США, щоби на власні очі подивитися, як там ті телепні живуть. Наші люди точно знають - дивилися у підзорну трубу, скручену із газет, знайдених на горищі хати свого села, що живуть негодяще. Неправильно живуть. Не прислуховуються до порад українських знавців. Ті, хто живуть негодяще і кому немає чим опалювати свої помешкання площею як не в 2000 sq.ft, так в 3000 в ці дні реально жартують. Звʼязався з нашою діаспорою в Південній Кароліні, де вже 2 роки мешкає мій колишній підлеглий та колишній мешканець одного обласного центра, батько двох школярів, які навчаються в - як відомо - дуже поганій школі, де нічому не навчають - паном Юрієм і спитав, як саме проходить процес перетворення в «одічалих». А вони - як оті діти - граються у «міста»: - Увидел на Фейсбуке как жители Филадельфии называют свой город - нежно «Филя». - Предлагаю назвать наш город Greenville «Гриня» - прикольно по-моему.😉 - Город Greenville назван в честь Генерала Войны за Независимость - Натаниэля Грина. Когда название города переводят как "Зеленый Город"- это ошибочно, Greene - это фамилия. - А мы живём в Дуньке… - Если это Duncan ,то и мы здесь 😂… - Harrisburg PA ласково называют Харя... - Прикольно.. звучит .. мы жили в Jacksonville, Fl .. все назвали Джекс .. - Значит сейчас мы живем а Lyman - Лайма… - Boiling Springs тоже интересно *боля*… [А ось це особливо сподобалося: ] - У нас город Пидмонт. Ну кто тут смелый? Ех, знали б наші люди в США, які негаразди їх очікують: отопити мазанки та зліплене з гімна та палок - і то буде нічим… український фінансовий форум ніколи не помиляється! ![]() Re: Еміграція, заробітчанствоМожет быть и есть где-то независимая разводка, но я о таких системах даже не слышал. Разводка воздуха по дому обычно одна. Где-то в подвале, если он есть, или на чердаке стоит стойка, в которую упакованы внутренний блок кондиционера, газовый или электрический обогреватель, система подмешивания наружного воздуха и автоматика. Все это подает воздух в одну трубу. Устройство реверса, поменяв подачу с обраткой, выглядит проблематичным именно из-за необходимости подмешивать свежий воздух до климатической установки. Кстати, несмотря на явную энергетическую выгодность кондиционеров, могут возникнуть и проблемы. Предположим, на улице +7, в доме +21. В таких условиях отопление кондиционером окажется раза в 4 экономичней, чем просто электрическим обогревателем. При резком похолодании до -21, градиент температуры увеличится в 3 раза, затраты при традиционном обогреве вырастут тоже в 3 раза, а эффективность кондиционера сравняется с эфективностью обычного обогревателя. Т.е. потребление возрастет в 12 раз. При массовом использовании кондиционеров могут возникнуть большие сложности с балансированием системы. Не любят электросети, особенно крупные, больших перепадов потребления. Только не говорите никому, что в штате Миссури есть город Жоплин (Joplin) ![]() Есть еще города Чья-то нога, Тихо чай пей,... ![]() ![]()
Кто-то хочет в США? Капец, едут и едут. На кассах магазинов (это те, кому по денику платят меньше законного минимума ![]() На улицах украинскую речь слышишь каждую минуту. В одном из магазинов, где я скупаюсь, несколько девочек если с ними не заговорили на Инглише, спілкуються українською виключно. Якщо їх хтось не розуміє з російськомовних, то то є не їх проблеми. Там така стійка с касами й черга на відстані десь метрів за 5. Коли звільняється хтось з касирів "Некст" й ти до нього йдеш. Тож вони всі за однією стійкою. Коли я попадаю до однієї з них, то й відповідаю на Мові. Тож, нещодавно попав до хлопця рядом, він мені "Здравствуйте". Дівчина з каси поруч на нього шипить "Українською!" До речі магазин турецький взагалі-то, якщо я не помиляюсь. Как результат такого "ще хтось хоче в США" стал дикий дефицит доступной аренды, в новостях о резком росте аренды в НЙ говорят раз в несколько эфиров. Сегодня пришел к выводу, что поезд цен на недвигу набирает ход и то, что я мониторил пошло вверх. А я так и не решил что мне надо. Вчера от банка пришло письмо, которого я не просил, что мне могут дать 700+куе мортгиджа под почти 7% годовых. А у меня депо закончится только в начале следующего года. Шо делать? Чувствую, что что-то надо срочно брать. Жена против того чтобы брать абы что. ![]()
по-перше, дані про зп навів не Denik. по-друге - а ви можете спростувати це на підставі якихось джерел? бо посилаються на статистичні дані. які не підтверджують ваші цифри, але це лише ознака, що те, що ви чуєте - нерепрезентативна вибірка. ![]() будем слати в NY гуманітарку, rjkz тримайтеся, можу прислати пару бабціних валянок, трохи поїли миші, але якщо залатати то будуть гріти при -20 за бортом не гірше HVAC ще є дідова вуханка в селі, чи то з собаки чи з кріля, погано в тому розбираюся, але вуха гріє не гірше валянок ![]() Я би на вашому місті спершу посовітувався б із спеціалистами Фінансового форуму України із мортріджу США, там все чисто, як поцілунок дитини: - ніколи не мали того мортріджА, чи мортріджУ - не знаю, як вірно; - кредитна картка ніколи не мала ліміт вище за 1000 доларів; - хату ніколи не мали площею вище за 39,56 кв.м (житлової); - автівку теж ніколи не мали, або Москвича-412... Так само, як Ви вже ніколи не будете в Україні, так і вони вже ніколи не будуть в США. Тобто "гра чиста", без "краплених" карт... В разі негараздів з тим мортріджем в біді не залишать: поділяться останнім, нажитим за все життя.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|