Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Реально курорт и комфорт в Украине - Исида. Но такое удовольствие ...даже представить не могу сколько может стоить в США. А в начале 00-х (жена на сохранении лежала) можно было этим наслаждаться за 100 долларов в день.
На початку 2000-хх 100 доларів в день - це просто нереальні гроші. Памятаю, мій бюджет на місяць був 50-55 грн - 10 доларів. Дача під нашим пгт тоді коштувала 200 доларів.
rjkz написав:Реально курорт и комфорт в Украине - Исида. Но такое удовольствие ...даже представить не могу сколько может стоить в США. А в начале 00-х (жена на сохранении лежала) можно было этим наслаждаться за 100 долларов в день.
На початку 2000-хх 100 доларів в день - це просто нереальні гроші. Памятаю, мій бюджет на місяць був 50-55 грн - 10 доларів. Дача під нашим пгт тоді коштувала 200 доларів.
Як кажуть, долар реально вже не той що був.
Вже в середині 00х в Києві можна було заробляти кілька тисяч на місяць. Може rjkz під початком мав на увазі десь 2004й
Я исправился. Начало 10-х. Но в первой половине 00-х маляр, который щтукатурил мою квартиру, сказал "если у меня будет получаться меньше 4 куе в месяц, то мне ваш Киев нафиг не выпал, я в село уеду".
Bolt написав:В 2000-му працював на Світочі витягував 270 грн /міс ~50ує.По тимм часам рахувалась хороша ЗП.
та ніт 50$ вважалось "хороша" у 1996 у 2000р. "норм" це 100$
Залежить, з базою порівнювання. Наприклад перша моя ЗП в 99-му році, відразу після політех була 88 грн, що по тому курсу складало, в р-ні 20$, через декілька місяців 117 грн, що вже дорівнювало 25$💪
rjkz написав:в первой половине 00-х маляр, который щтукатурил мою квартиру, сказал "если у меня будет получаться меньше 4 куе в месяц, то мне ваш Киев нафиг не выпал, я в село уеду".
100% набрехав Ваш маляр, якби були такі зарплати - то вже б весь Євросоюз працював би в Україні - а не навпаки...
В 2000-му працював на Світочі витягував 270 грн /міс ~50ує.По тимм часам рахувалась хороша ЗП.
пілот-винищувач отримував 100-150. В селах 50 - була космос. В яке « краще тоді в село» збирався штукатур - невідомо. Тут явно терміни переплутані.
2004 год. Пытались меня раскрутить на 6+ куе за штукатурку плюс массу операций, которые входят в расценку. То есть, получить за кое что двойную/тройную оплату. После переговоров и пояснений, что почем сошлись на 4+ куе. Для тех времен и вправду хорошие деньги для рабочих за ту работу. Это чисто работа без материалов. Материалы я сам закупал и завозил.