Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 22572258225922602261 ... 2897>
Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 14:31

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:Недавно якісь відос на Ютубі дивився під назвою,, 40 млн європейців не можуть дозволити собі поїхати у відпустку"(англійською)

Я навіть інше скажу, значна кількість європейських пенсіонерів легко може собі дозволити поїхати у відпустку на море ...
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 14:38

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

New from Canada

Хто міг подумати, що в життя наших українських емігрантів втрутяться природні катаклізми…
В минулому році під час мого візиту в Канаду я провів декілька днів в Національному парку Jasper (провінція Альберта): каньйони, водоспади, озера, ведмеді та лосі…
Встиг: бо майже всі ліси національного парку спустошила гігантська пожежа.
Зображення
А ось і свіжі повідомлення наших емігрантів:
« Згорів Джаспер та 25.000 працівників розподілили до Едмонтона і їм держава надала роботу, за рахунок звільнень тих хто до 3 місяців на роботах….
Дуже багато людей залишилося без роботи…
Незвичайно, що держава подбала про людей, які постраждали у стихійному лиху»

Ну ось. Спробуй в таких умовах знайти роботу…

якщо не секрет, в якій країні ви та де працюєте і кім?
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 14:58

BIGor написав:
  Bolt написав:Недавно якісь відос на Ютубі дивився під назвою,, 40 млн європейців не можуть дозволити собі поїхати у відпустку"(англійською)

Я навіть інше скажу, значна кількість європейських пенсіонерів легко може собі дозволити поїхати у відпустку на море ...

і на Філіпіни
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 15:02

Олежан написав:
  akurt написав:Еміграція, заробітчанство

New from Canada

Хто міг подумати, що в життя наших українських емігрантів втрутяться природні катаклізми…
В минулому році під час мого візиту в Канаду я провів декілька днів в Національному парку Jasper (провінція Альберта): каньйони, водоспади, озера, ведмеді та лосі…
Встиг: бо майже всі ліси національного парку спустошила гігантська пожежа.
Зображення
А ось і свіжі повідомлення наших емігрантів:
« Згорів Джаспер та 25.000 працівників розподілили до Едмонтона і їм держава надала роботу, за рахунок звільнень тих хто до 3 місяців на роботах….
Дуже багато людей залишилося без роботи…
Незвичайно, що держава подбала про людей, які постраждали у стихійному лиху»

Ну ось. Спробуй в таких умовах знайти роботу…

якщо не секрет, в якій країні ви та де працюєте і кім?

Ви знущаєтесь? Людина вже давно на пенсії.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 15:19

Bolt написав:
  akurt написав:Хлопцеві 15 років. Закінчив 9 клас.
Мама вивозить його на навчання в Польщу - і що цікаво: не після закінчення середньої школи, а ось так: після 9-го класу.

Та ХЗ пише група шкіл.
Зрештою є купа переляканих маманьок, які пацанів ще в 15 років повивозили, щоб не мобілізували🤦‍♂️. К тепер там по незрозумілим училищам влаштовують. В мого сусіда так малого дружина вивезла до Німеччини. Тут малий нулячий був, там ніби в училище на електрика влаштували, якщо не брешуть.

Буданов якби процитував рашистів, що якщо мобілізація буде з 16 років, то Україна зможе воювати до 2044 р. Ну а мережами це шириться ніби пропозиція від Буданова.
Якщо Україна оголосить мобілізацію з 18 років, то зможе воювати до 2033 року. А якщо почне відправляти на фронт із 16 років – то до 2044-го.
Про це заявив глава ГУР Кирило Буданов, виступаючи в Київській школі економіки. https://expert.in.ua/society/07082024-m ... u-budanov/

Тому так, присутній переляк, хлопців вивозять, цього року суттєво менше абітурієнтів на бакалавратуру в Україні. Буде далі війна, буде далі еміграція молоді.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 15:23

BIGor написав:
  rjkz написав:Тут популярны сумки на колесиках и складные тележки.
Мне не нравится, так как тротуары из бетонных типа плит ( на самом деле это заливается по месту квадратными модулями) и между ними часто перепады.
Не то что колеса везти хреново, навернуться можно.
25 кг в рюкзаке нормально помещается.

В Польщі теж вони популярні, але вони вимагають трохи інклюзивної інфрастуктури (наявність тротуарів ітд), також багато людей їздить на велосипедах до магазинів. Я сам подумую, поки не купив авто, їздити на веліку в магаз. Замість 10 хв до магазину виходить 2 хв.

С этим проблем нет.
Все тротуары в местах выхода на пешеходных переход сделаны со съездами для колясочников и противоскользящими модулями, чтобы никто на этом спуске не подскользнулся и не упал на дорогу.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5466 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 15 сер, 2024 15:59

Ой+ написав:
  Bolt написав:
  akurt написав:Хлопцеві 15 років. Закінчив 9 клас.
Мама вивозить його на навчання в Польщу - і що цікаво: не після закінчення середньої школи, а ось так: після 9-го класу.

Та ХЗ пише група шкіл.
Зрештою є купа переляканих маманьок, які пацанів ще в 15 років повивозили, щоб не мобілізували🤦‍♂️. К тепер там по незрозумілим училищам влаштовують. В мого сусіда так малого дружина вивезла до Німеччини. Тут малий нулячий був, там ніби в училище на електрика влаштували, якщо не брешуть.

Буданов якби процитував рашистів, що якщо мобілізація буде з 16 років, то Україна зможе воювати до 2044 р. Ну а мережами це шириться ніби пропозиція від Буданова.
Якщо Україна оголосить мобілізацію з 18 років, то зможе воювати до 2033 року. А якщо почне відправляти на фронт із 16 років – то до 2044-го.
Про це заявив глава ГУР Кирило Буданов, виступаючи в Київській школі економіки. https://expert.in.ua/society/07082024-m ... u-budanov/

Тому так, присутній переляк, хлопців вивозять, цього року суттєво менше абітурієнтів на бакалавратуру в Україні. Буде далі війна, буде далі еміграція молоді.

Я власне тим і скористався що абітура порозбігалась.
У випадку, чого малий виїде, як я. Супровід матері з 2-ю групою.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 16 сер, 2024 01:33

akurt написав:Пан cherchiltank має рацію.
Я сам здивувався, що є можливість навчатися так, як я описав вище, ніби-то в 10-му та в 11-му класах.
Здивувало, що навчання англійською та німецькою.
Враховуючи, що я з пʼятниці буду в San Francisco, отримав свіжі новини з University of California, який відвідаю на наступному тижні.

This fall, the University of California, Santa Cruz is preparing to welcome approximately 5,700 new undergraduate students to campus. The new class, selected from a highly competitive pool of 83,915 applicants, will bring academic achievements, and diverse perspectives and lived experiences to the campus community, enriching our vibrant student community. The campus employs a holistic approach to recruit, evaluate, and support prospective and admitted students.

Мене там здивувала цифра в 5 700 студентів першого курсу.
Зверніть ще увагу: було подано більше 83 000 заявок на участь у конкурсі. Конкурс біля 15 абітурієнтів на 1 місце.

Для довідки: University of California, Santa Cruz's ranking in the 2024 edition of Best Colleges is National Universities, #82. Its in-state tuition and fees are $15,288; out-of-state tuition and fees are $47,862.
Невелике пояснення: ціна навчання для мешканця штату (немає значення якої ти нації) 15 288$, а не для мешканця штату: 47 862$ на рік.
При такій ціні на навчання конкурс 15:1.

По Швейцарії - до ліцею три мови - кантону, англійська, німецька - це обовʼязково - в ліцеї додається ще одна - можете порівняти з київськими школами, ліцеями)
Я як випускник кращого ВНЗ України можу сказати одне - наша освіта - лайно, крім деяких спеціальностей повʼязаних з ай-ті) але працювати в айті можуть тількі особливі інтроверти - особливо років 20)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 сер, 2024 09:18

cherchiltank написав:По Швейцарії - до ліцею три мови - кантону, англійська, німецька - це обовʼязково - в ліцеї додається ще одна - можете порівняти з київськими школами, ліцеями)
Я як випускник кращого ВНЗ України можу сказати одне - наша освіта - лайно, крім деяких спеціальностей повʼязаних з ай-ті) але працювати в айті можуть тількі особливі інтроверти - особливо років 20)

Все вірно, пане cherchiltank.
В Швейцарії з березня 2022 року опинилася родина мого колишнього підлеглого, який є капітаном ЗСУ, та вже третій рік «там».
То не нарадується успіхам дочки в школі: вивчила дві мови і перша в класі з математики.
Я думаю, на це впливає і інша система освіти, інше відношення до вивчення наук.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 16 сер, 2024 19:23

Gastarbaiter написав:
  Bolt написав:якісь індійці написали, що він з дружиною в Індії працюють програмістами і теж не можуть дозволити собі поїхати відпочивати на море. Тут два варіанти, або в них дійсно жалюгідні ЗП, або мусять утримувати всі свої багаточисельні родини.

1000 доларів для Індії вже дуже гарна з/п.

в Україні теж
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 22572258225922602261 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти