Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 22822283228422852286 ... 2915>
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 11:45

от недавно вакансія віддалено робота в Берліні в стартап для зарядок електрокарів, тільки треба хоч приїхати на місяць в офіс познайомитися із командою, звичайно відлуп, хоч і пишуть "фулремоут", але в бюджет, ясний перець партнери стільки допомоги насипали, що можна тримати кордони закриті і піднімати податки, поки не розірве казан, але то таке, "хочпаржом".
Бігунці-дописувачи вище пишуть що в "партнерів" теж "стогнація" і "скидування баласту" в то в Інтел, то ще яка Відія, так що "багаті теж плачуть", а не їдуть на Софборщ.

===
розсилка Джина
==
Метрики тижня

Кандидати:
84,826 (-248)

Вакансії:
7,030 (-327)

У серпні компанії опублікували на Djinni 10 065 вакансій. Найбільше зростання у Java, Security i Fullstack, падіння у Golang, Sysadmin, Data Engineer. Більш детально в телеграм.

Топ-найми серпня

$11.5k CTO, Dir Engineering, Україна

$10k Solutions Architect/DevOps, Україна

$9.9k Senior/Lead JavaScript Developer, Німеччина

$8K Data Architect/Data Engineer, Польща

$8k CTO, Head of Development, Україна

$8k Architect / CTO, Україна
====
Навіть мені пропонували недавно СТО у фінтеху, тільки я не з тої галузі.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 14:06

flyman написав:от недавно вакансія віддалено робота в Берліні в стартап для зарядок електрокарів, тільки треба хоч приїхати на місяць в офіс познайомитися із командою, звичайно відлуп, хоч і пишуть "фулремоут", але в бюджет, ясний перець партнери стільки допомоги насипали, що можна тримати кордони закриті і піднімати податки, поки не розірве казан, але то таке, "хочпаржом".

Як казали деяки виборці Зе - безвіз на хліб не намажеш (так само як томос). Та й армієй мовой вірой сит не будеш (скоріше навпаки). То в такий спосіб влада скасовує те, що й так не потрібно. "Безвіз - непотрібний"(с).
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 14:46

airmax78 написав:
  flyman написав:от недавно вакансія віддалено робота в Берліні в стартап для зарядок електрокарів, тільки треба хоч приїхати на місяць в офіс познайомитися із командою, звичайно відлуп, хоч і пишуть "фулремоут", але в бюджет, ясний перець партнери стільки допомоги насипали, що можна тримати кордони закриті і піднімати податки, поки не розірве казан, але то таке, "хочпаржом".

Як казали деяки виборці Зе - безвіз на хліб не намажеш (так само як томос). Та й армієй мовой вірой сит не будеш (скоріше навпаки). То в такий спосіб влада скасовує те, що й так не потрібно. "Безвіз - непотрібний"(с).

#адінарот
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 15:22

akurt от що має статися, щоб люди обрали для еміграції Угорщину. Скільки знайомих з мадярським паспортом, але жоден не живе там.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 15:53

Ви, мабуть маєте рацію. Я з Вами навіть погоджуюся.
Я теж здивувався бажанню своїх приятелів, сказавши, що дуже специфічна країна - я відвідував не менше 3-х раз - і якось четвертий раз і не тягне.
Але я думаю це реалії часу і тут такі фактори:
- вони реально з Бучі і якось не дуже хочуть туди повертатися.
- намагалися продати дві квартири в Бучі - але щось не получається (не знаю причини).
- ну ось подзвонили мені і говорять, що приятелі дуже добре влаштувалися саме в Угорщині...
Кличуть їх...
Ось і цікаво, що буде...

P.S. Свого часу щось полінувалися оформити візу за Програмою CUAET - зараз жалкують, але вже пізно...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 15:55

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Ви, мабуть маєте рацію. Я з Вами навіть погоджуюся.
Я теж здивувався бажанню своїх приятелів, сказавши, що дуже специфічна країна - я відвідував не менше 3-х раз - і якось четвертий раз і не тягне.
Але я думаю це реалії часу і тут такі фактори:
- вони реально з Бучі і якось не дуже хочуть туди повертатися.
- намагалися продати дві квартири в Бучі - але щось не получається (не знаю причини).
- ну ось подзвонили мені і говорять, що приятелі дуже добре влаштувалися саме в Угорщині...
Кличуть їх...
Ось і цікаво, що буде...

P.S. Свого часу щось полінувалися оформити візу за Програмою CUAET - зараз жалкують, але вже пізно...
Ми оформили, але туристичні. Власне, з усіх клопотів - тільки оформити новий паспорт і відстояти чергу в посольстві
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 16:08

airmax78 написав:Як казали деяки виборці Зе - безвіз на хліб не намажеш (так само як томос). Та й армієй мовой вірой сит не будеш (скоріше навпаки). То в такий спосіб влада скасовує те, що й так не потрібно. "Безвіз - непотрібний"(с).

"Деякі виборці" - як ми всі бачимо - СИЛЬНО помилялися - на біду нам всім.
Як показала історія та подальші події:
- одна з найбільших цінностей - це саме "Безвізовий режим" для українців з біометричним паспортом. Звісно, наприклад, тому хто сидів безвилазно та без думки про майбутнє в селі або в місті, то їм раніше НЕ було потрібним, зараз не є потрібним, і в 2019 не було потрібним. Але їм не тільки Безвізовий режим був непотрібним, але і багато чого іншого. Для людей, які намагаються жити "!вільним" життям - то є дуже важлива річ. Мало хто знає, але мешканці Автономної республіки Крим насолодилися "Камінням, що падало на них від щастя з неба" та перше, що почали робити, то прориватися - наприклад - в Молдову (через Туреччину) та оформлювати собі українські паспорти. Не тільки для того, щоби мандрувати, але наприклад в Туреччині з українським закордонним паспортом ти можеш отримати - і отримували - ВНП, а з кримського-російським - дзуськи!
- про армію всі вже все зрозуміли і колись буде кара для тих, хто розпродав за часи свого перебування на посадах міністра оборони України сотні і тисячі літаків, танків та БМП. Дивно, але виділяється "розмахом" розпродажу не колишній бухгалтер військової частини з Львівщини, який зараз п"є шампанське "Золотая балка" в Севастополі, а самий самий чесний та самий українець з українців пан Гриценко. Цікаво - можливо співпадіння - уродженець села "Богачовка"....

Так що все було вірно: і безвіз, і армія, і віра, і мова...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 17:21

Дюрі-бачі написав:akurt от що має статися, щоб люди обрали для еміграції Угорщину. Скільки знайомих з мадярським паспортом, але жоден не живе там.

Наприклад, пенсія. Адже Угорщина (для своїх громадян) враховує стаж український і пенсії виходять десь 5-7 раз більшими.
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 17:36

akurt
Так, була десь інфографіка "по-міністрово", то Гриценко там на самих вищих позиціях з розпродажу зброї. І це притому, що він господарював вже у часи відносного добробуту України. Це не голодні 90-ті, коли зброю умовно обмінювали на хліб (газ). А потім завжди ще так щиро дивувався, чому виборці йому завжди показували дулі на протязі 15 років його намагання стати якимось вагомим політиком
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 вер, 2024 18:24

Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення:

У Польщі податкова може заблокувати банківські рахунки: причини

Форумчани, які перебувають в Польщі чи мають там рідних та знайомих. Поділіться, будь ласка. Чи зіштовхувалися з подібним? На що варто звернути увагу, з власного досвіду, аби, так би мовити, не попасти на блокування?
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1140 раз.
Подякували: 2054 раз.

Профіль

#<1 ... 22822283228422852286 ... 2915>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей