|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:12
rjkz написав:У меня знакомая ПОТЕРЯЛА 170 тысяч просто подписав контракт страхования.
а можно поподробней? реально очень интересно)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:16
akurt написав:Еміграція, заробітчанствоNews from San Francisco Наші люди не можуть піти у відпустку, щоби провести чудовий час на Гавайях. З шампанським, гикан"єм та криками. Завантажені роботою мінімум до 1 лютого. Року 2025. ІТ-ники.Не хочу зіпсувати вечір М-Аudio, але зарплатня 500 000+ доларів на рік. Точну цифру знаю, але не скажу. "Казкар" повинен зберігати реноме...
Дують ШІ бульку поки "пенсіонери-студенти-інветори" ведуться на казочки.
-
finuser521
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:31
akurt написав:Еміграція, заробітчанствоNews from San Francisco Наші люди не можуть піти у відпустку, щоби провести чудовий час на Гавайях. З шампанським, гикан"єм та криками.Завантажені роботою мінімум до 1 лютого. Року 2025. ІТ-ники.Не хочу зіпсувати вечір М-Аudio, але зарплатня 500 000+ доларів на рік. Точну цифру знаю, але не скажу. "Казкар" повинен зберігати реноме...
как правило на всех мировых курортах от Шарма до Бали и Гавайев по этим признакам отлично идентифицируются кацапы...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:34
akurt написав:... То я ж вище написав: треба мати клепку в голові. Ну реально НЕ всі мають, багатьом НЕ дано. Якщо немає - он вище пан Shaman (дякую, пан Shaman) дав гарну пораду: вчитися на бакалавра там, де він порадив - а далі на ринок або трасу торгувати кавунами по 15 гривень за кіло. Можна підсобником на будівництво: гарні гроші зараз платять 1100 гривень за день. ... akurt, судячи з твоїх дописів особисто твій досвід отримання вищої освіти в Україні негативний. й ЗВО не дуже, й сам писав - той, хто вчився - той на рядових посадах, а чим там займався в ЗВО (не буду цитувати) - ті на коні. напевне, навички, які дозволили заробити гроші, з освітою мало пов'язані  дивно тільки що з таким бекграундом людина рекламує освіту. логічно було б казати - бачите, п'ять років пинав дещо, й це ніяк не завадило в житті. ну то таке. а що бачу я. в Харкові той же мехмат та фізтех - непогана кузня. ХАІ, ХІРЕ, політех теж непогано вчать тих, хто бажає вчитися. теж саме відноситься й до універів та політехів Києва та Львова, Могилянка в Києві, УКУ у Львові. це лише те що я якось чув. а так набагато більше. сам же розповідаєш про наших медиків - цікаво, а де ж вони вчилися?  ІТшники українські - їх де готують? розумні люди в Україні можуть отримати гарну освіту. ті, хто п'ять років когось тягають - напевне ні. ну тобі краще знати  якщо вже є бажання отримати західну освіту - то вчиту мову й вперед в Сорбону чи в німецькі ЗВО - теж набагато дешевше  але в кого є зайві квартири/кошти - звертайтесь до akurt. проморолік нижче - нік "Слепой"
-
Shaman
-
-
- Подякував: 773 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:38
akurt написав:навіщо він віддасть ЗАРАЗ 100 000$ в погашення студентського кредиту, якщо він ЗАРАЗ поповнить на цю суму свій пакет акцій американських підприємств. І отримає плюс 100 000$.
Ну зрозуміло ж, що в кожного вчорашнього випускника американського вишу є пакет акцій амеріканських підприємств в розмірі, до якого доречно застосування терміну "додати 100 тис. доларів". До того ж, цей пакет не просто є, але ще й обов'язково стабільно і надійно прибутковий, так що вкладення грошей на "додавання" до цього пакету майже гарантовано принесе більше доходу, ніж 5-7% втрати по кредиту. Ага, вірю, досить типова ситуація. Не казки ні в якому разі. І ще те, що ніколи вам в голову не прийде: за час каденції президента Байдена вже два рази була амністія саме студентських кредитів (!) - не хочу зараз ритися в мережі, але сума погашення за останні 3,5 роки сягнула цифри десь в 10 мільярдів доларів США. 10 мільярдів доларів США подарували студентам!
Чого ж не прийде? Чув про це. Але маю дещо в моїй, не казковій, реальності, кредити скасовують переважно з тієї причини, що повернути їх звичайним шляхом майже немає шансів. А коли в кожного стабільна і зростаюча зарплата і "пакет акцій американських підприємств", то підкинути ще державних грошенят може викликати невдоволення тих платників податків, що ніяких кредитів не отримували. З чого можна зробити простий висновок, що у значного прошарку випускників не те, що "пакету акцій американських підприємств" немає, а і взагалі настільки нічого немає і не буде, що навіть той, відносно невеликий борг доводиться визнавати безнадійним. Звісно ж, я розумію, що те омериканьске "нічого немає" суттєво відрізняється від українського "нічого немає", але ж це все одно не свідчить про прекрасне і безтурботне життя. Я тільки не зрозумів: і їсти не треба? І авто купувати не треба? І секосом займатися не треба? І на відпочинок їздити не треба?
Все треба, тільки від того треба до "маю" та "можу собі дозволити" шлях іноді ну дуже довгий і складний, і не зводиться до одного факту закінчення американьского вишу.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:46
rjkz написав:В Вашем посте есть то, с чем могу согласиться и то, с чем если не стану спорить, то прокомментирую.
От не буду коментувати подробиці, але ж погодтесь, що ваш опис ситуації дуже відрізняється від того "тут варто тільки війти на вулицю, як на тебе одразу ллється грошовий дощ, всі тільки й зайняті тим, що шукають можливості їх з комфортом для себе витратити, а 100-200 тисяч це абсолютно дрібна сума, не варта уваги"
-
M-Audio
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:56
akurt написав:Не хочу зіпсувати вечір М-Аudio, але зарплатня 500 000+ доларів на рік.
Ви нічого мені не зіпсуєте, бо я точно знаю, що такі доходи (навіть не обмежуючись зарплатою) має менше 1% населення Сполучених Штатів. Тобто, так, такі люди технічно є, і в цьому сенсі воно не зовсім казка. Але ж для 99% це так і залишиться казкою або нездійсненою мрією (якщо мріяти саме про це). Практична цінність того знання приблизно така ж, як українцю приміряти на себе статки Ахметова чи Порошенко.
-
M-Audio
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 11 вер, 2024 23:58
akurt написав:Зворотній бік еміграції. Прожив офіційно та законно 5 років за кордоном - отримай - і не хочеш - громадянство. Так в усіх країнах. Але найгірше - в США.
І після цього хтось заперечує, що він -- казківник.
-
M-Audio
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 12 вер, 2024 00:04
Буквально кілька слів про еміграцію. В той час, коли кум вчергове пішов бухати з німцями, то виявилось, що його скарги на маленьку ЗП і нещасне життя ними дуже агресивно сприймаються в частині того, що в них наче брутто значно більша ЗП (5-7k), але нетто вони отримують ті ж 3.5-4k. І те, що ніяк нам з кумом не зрозуміти: що вони вважають нормальним, що з них стільки податків деруть, а платити 5% ФОП, навіть за наявності законної можливості, вони вважать чимось таким, чим "пристойні люди займатись не будуть". А ще більш агресивно вони сприймають те, що "ІТ-шники - це вища каста", хоча цілком нормально сприймають лікарів як "вищу касту".
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1