Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 23122313231423152316 ... 2904>
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 18:50

BIGor написав:Нічого не будває безкоштовно, за всі ці соціали, фудбанки, спортзали, басейни, проїздні, житло, курси англійськоі і школи - заплачено платниками податків.
.

Ви - як завжди - маєте рацію, все вірно.
Єдине уточнення: в Україні також платники податків сплатили податки.
Але я не чув, щоби когось годували безкоштовно або даром.
Можете не вірити, але я завжди із свою кишені платив за курси англійської синів, за плавальні басейни, за проїзні.
І ніхто і ніколи мені не видавав житло безкоштовно.
А так думаю, що хтось все із зазначеного отримував за мене.
Так що з Канадою в цьому смислі все ОК.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 12 вер, 2024 18:57, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 18:52

Дуже чітко «по поличках» розклав та все правильно написав пан rjkz щодо отримання громадянства - як відповідь пану M-Audio на сумніви в черговій “казці”.
Ніяких казок: все саме так і є.
Так що - ніде правди діти - декілька останніх сторінок казкарі розказували казки - а всі ті казки виявилися реальністю.
Звісно, не для всіх.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 19:13

Нова казочка з Канади від відомого казкаря

Чергова казка - знову з Канади. Чисто, щоби у учасників форуму не склалося враження, що всі українці стоять в Канаді раз на тиждень в черзі за безкоштовним молоком.
...В листопаді року 2022 за моєю порадою виїхала з Анталії в Канаду родина колись мешканців Дніпра. Не лайтеся: вони виїхали на прожиття за кордоном ще влітку 2021 року.
...В Анталії родина активно займалася клінінгом: старший син 21 рік та батько 50+ років спеціалізувалися на прибиранні після будівельників (це не те, що після будівельників в Україні: в Туреччині квартири здають готові та майже чисті, але треба зробити один раз генеральне прибирання), а мати два рази на тиждень ходила прибирати в багаті родини.

Так ось, ця родина успішно працює та фудбанки в Канаді НЕ ВІДВІДУЄ і НЕ відвідувала.

Мати - не працює, доглядає за молодшим сином (10 років).

Батько 50+ працює на будівництві "вахтовим методом» - фірма має замовлення в іншій провінції, вдома зʼявляється раз на 2 тижня.
З грошима в дзьобику.

Молодший син вчиться з березня 2023 в канадській школі.

Саме цікаве: старший син.:
- перший період після прибуття: грудень 2022-січень 2023 - доставка;
- другий період самий сміливий і самий важкий - рівно один рік відпрацював на будівництві, фірма займається зовнішнім оздобленням будинків і тривалий термін відпрацював навіть за Полярним колом (!) - робили дах для місцевого аеропорту. Там здається ескімоси живуть. Їх там всього 2000 - але як жити ескімосу без аеропорту.

Сильно мерз на роботі, робота на даху і на морозі. Відмінне стажування з англійської та щодо відносин між людьми. Бригада була 8 канадців та наш герой.

Сам орендував двушку за 1000 C$. З батьками хлопець жити не хотів, в 21 рік - ковток свободи мати. Було приємно і для здоровʼя корисно.
...З весни 2024 працює в автосалоні КІА. Помічник менеджера з продажів авто з перспективою зайняти посаду менеджера з продажів; власник цікавий - дідусь років 75 має 5 автосалонів - з ним говорив, сказав щоби "підтягував" англійську - буде менеджером.

Взяв - прошу закрити вуха та не читати страшне слово - в кредит нове авто КІА. Перший внесок хлопець дав всього 1000 доларів. Це перше його авто. На водійське посвідчення здавав в Канаді.

Виплачує за авто здається 540 С$ на місяць. Заробляє 21 чи 24 С$ на годину.
Щоби перекрити кредит - переїхав жити в 3-к квартиру батьків та вносить свою частки плати - вирішила родина нехай буде 500 канадських доларів.
...Роботою задоволений: чисто, акуратно, тепло, хороший контингент та колектив.
Зараз надсилає фото, які я називаю «занадто». Ходить менше року в тренажерну залу і вже накачався так, що може нагадувати Шварценеггера в молоді роки. Ну занадто "накачався".
Це при тому, що ми проводжали в Канаду худенького блідого хлопця з темними плямами під очіма.
Фото не викладую - все ж приватна інформація.

Ну ось ні він, ні його батьки в фудбанк і не ходили, і не ходять…
Як бачите і таке є... Така ось казочка...
Я спілкуюсь з казковими героями майже щодня.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 19:30

akurt написав:Дуже чітко «по поличках» розклав та все правильно написав пан rjkz щодо отримання громадянства - як відповідь пану M-Audio на сумніви в черговій “казці”.
Ніяких казок: все саме так і є.
Так що - ніде правди діти - декілька останніх сторінок казкарі розказували казки - а всі ті казки виявилися реальністю.
Звісно, не для всіх.

Не меліть дурниць. Казкою в вашому повідомленні була не можливість отримати громадянство через певний час проживання в країні, а те, що ви це представили як а) автоматичну, без додаткових зусиль, чи взагалі примусову процедуру, і б) розповсюдили необхідні умови, такі як строк в 5 років, на "всі країни", що, вочевидь, не відповідає дійсності, навіть якщо під "всіма" розуміти тільки країни, варті для нормальної людини розглядання можливості подання на те громадянство.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 19:31

akurt написав:
  BIGor написав:Нічого не будває безкоштовно, за всі ці соціали, фудбанки, спортзали, басейни, проїздні, житло, курси англійськоі і школи - заплачено платниками податків.
.

Ви - як завжди - маєте рацію, все вірно.
Єдине уточнення: в Україні також платники податків сплатили податки.
Але я не чув, щоби когось годували безкоштовно або даром.
Можете не вірити, але я завжди із свою кишені платив за курси англійської синів, за плавальні басейни, за проїзні.
І ніхто і ніколи мені не видавав житло безкоштовно.
А так думаю, що хтось все із зазначеного отримував за мене.
Так що з Канадою в цьому смислі все ОК.

Солдат яйцями по 17 грн годують безкоштовно за наш рахунок. А потім бухгалтерки фірм, що займаються постачанням харчів до армії возять в багажнику по 4, 5 ляма євро насипом. 😏
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 20:07

akurt написав:Нова казочка з Канади від відомого казкаря

Чергова казка - знову з Канади. Чисто, щоби у учасників форуму не склалося враження, що всі українці стоять в Канаді раз на тиждень в черзі за безкоштовним молоком.
...В листопаді року 2022 за моєю порадою виїхала з Анталії в Канаду родина колись мешканців Дніпра. Не лайтеся: вони виїхали на прожиття за кордоном ще влітку 2021 року.
...В Анталії родина активно займалася клінінгом: старший син 21 рік та батько 50+ років спеціалізувалися на прибиранні після будівельників (це не те, що після будівельників в Україні: в Туреччині квартири здають готові та майже чисті, але треба зробити один раз генеральне прибирання), а мати два рази на тиждень ходила прибирати в багаті родини.

Так ось, ця родина успішно працює та фудбанки в Канаді НЕ ВІДВІДУЄ і НЕ відвідувала.

Мати - не працює, доглядає за молодшим сином (10 років).

Батько 50+ працює на будівництві "вахтовим методом» - фірма має замовлення в іншій провінції, вдома зʼявляється раз на 2 тижня.
З грошима в дзьобику.

Молодший син вчиться з березня 2023 в канадській школі.

Саме цікаве: старший син.:
- перший період після прибуття: грудень 2022-січень 2023 - доставка;
- другий період самий сміливий і самий важкий - рівно один рік відпрацював на будівництві, фірма займається зовнішнім оздобленням будинків і тривалий термін відпрацював навіть за Полярним колом (!) - робили дах для місцевого аеропорту. Там здається ескімоси живуть. Їх там всього 2000 - але як жити ескімосу без аеропорту.

Сильно мерз на роботі, робота на даху і на морозі. Відмінне стажування з англійської та щодо відносин між людьми. Бригада була 8 канадців та наш герой.

Сам орендував двушку за 1000 C$. З батьками хлопець жити не хотів, в 21 рік - ковток свободи мати. Було приємно і для здоровʼя корисно.
...З весни 2024 працює в автосалоні КІА. Помічник менеджера з продажів авто з перспективою зайняти посаду менеджера з продажів; власник цікавий - дідусь років 75 має 5 автосалонів - з ним говорив, сказав щоби "підтягував" англійську - буде менеджером.

Взяв - прошу закрити вуха та не читати страшне слово - в кредит нове авто КІА. Перший внесок хлопець дав всього 1000 доларів. Це перше його авто. На водійське посвідчення здавав в Канаді.

Виплачує за авто здається 540 С$ на місяць. Заробляє 21 чи 24 С$ на годину.
Щоби перекрити кредит - переїхав жити в 3-к квартиру батьків та вносить свою частки плати - вирішила родина нехай буде 500 канадських доларів.
...Роботою задоволений: чисто, акуратно, тепло, хороший контингент та колектив.
Зараз надсилає фото, які я називаю «занадто». Ходить менше року в тренажерну залу і вже накачався так, що може нагадувати Шварценеггера в молоді роки. Ну занадто "накачався".
Це при тому, що ми проводжали в Канаду худенького блідого хлопця з темними плямами під очіма.
Фото не викладую - все ж приватна інформація.

Ну ось ні він, ні його батьки в фудбанк і не ходили, і не ходять…
Як бачите і таке є... Така ось казочка...
Я спілкуюсь з казковими героями майже щодня.

В вас казки якісь не страшні почались. В те, що хтось кудись переїхав, там працював і за деякий час заробив собі можливість орендувати житло і купити автомобіль в кредит -- це цілком нормальна ситуація. Ключове слово -- нормальна. Тобто це доступно більш-менш кожному, і можна розраховувати, що так і буде. Може, звичайно, щось не так скластись із різних причин, але це теж буде вже не норма, так само як і "вийшов на крильце вишу, отямився, а зарплата вже 160 тисяч авансом за рік на рахунку".
Щодо кредиту: цілком нормально взяти машину в кредит, якщо вона потрібна або принаймні дуже хочеться, а грошей купити не вистачає. Не нормально - брати якийсь топовий БМВ в кредит, на який треба виплачувати більшу частку місячного доходу, не враховуючи конський цінник на пальне і обслуговування, і за початковий внесок на який можна було майже повністю оплатити ту саму КІА. Ще більш безглуздо -- брати кредит тільки тому, що "тут так прийнято" за наявності грошей на повну вартість. Те саме стосується будинку. Зв'язатись з іпотекою задля забезпечення себе власним житлом -- цільком нормально. Обрати в якості об'єкта іпотеки якийсь преміальний сегмент, не маючи на нього грошей -- дурість. Сподіваюсь, стало більш-менш зрозуміло, бо мені щось ця дискусія почала вже набридати.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 20:25

M-Audio написав:В вас казки якісь не страшні почались.

Дякую. Приємно.
Мені також подобається що Ви почали вивчати світ, дізнаєтесь багато цікавого, та що в ньому відбувається.
Бачите: з вашої подачі форум наповнений дуже корисною та цікавою інформацію.
Спочатку здавалося, що казки. А виявилося - реальність.
"Не такий страшний чорт, як його малюють!"

P.S. Останній ваш текст прочитав рядок - через 2.
Міркування дилетанта.
То нашо я буду те читати.
Ну дійсно є так:
"Пойти в кино - или на танцы?
Жениться или подождать?
Ну кто тут может разобраться?
Никто не может подсказать..."

(с) В. Басов.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 21:47

slonomag написав:
  utestcom2 написав:ни разу не просили показать проекты над которыми работал, как минимум это конфиденциально. Вы вообще в курсе как собеседование проходит?

Я их проводил (тех собесы) 2 года еще когда на галере работал лет 5 назад. Хз, последние 5 лет я с собесами не сталкивался, но раньше не видел проблемы спросить есть ли готовый запущенный проект, над которым кандидат работал и который может показать. Естественно в рамках NDA. То же самое с готовыми модулями или кусками кода чтобы посмотреть качество, как человек пишет. И большинство показывали хоть что-то. Мы ведь в Украине, тут типа все подписывают NDA практически на каждом проекте, но по факту всем пофиг и при поиске работы не стесняются вывалить все над чем работали последние Х лет :) Ни разу такого не было чтобы кто-то на собесе сказал "ничего не покажу, все под NDA" :)

цікаво, вони код на флешці носять, чи собі на гітхаб заливають клієнтський код?
якщо комітив опенсорц, або у власний репозиторій, але щоб мені хто показав з проекта клієнта, я би такому перцю не довіряв би що з NDA що без
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 21:49

Faceless написав:Ердоган: Повернення Криму під контроль України – вимога міжнародного права.

Про це президент Туреччини сказав сьогодні у відеозверненні до учасників «Кримської платформи».

Він зазначив, що Туреччина з першого дня виступала проти анексії Криму, яка ще більше поглибила страждання кримських татар. А одним з пріоритетів турецької зовнішньої політики назвав забезпечення безпеки та добробуту кримських татар.

«Наша підтримка територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України залишається непохитною. Повернення Криму до складу України є вимогою міжнародного права», – зазначив Ердоган.

Тож не тільки зрада :mrgreen:

як там партизанський татарський рух?
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 12 вер, 2024 22:49

Можна безкінечно дивуватися трьом речам:
- як горить вогонь ватри;
- як біжить вода у водоспаді;
- які думки народжуються в голові flyman’a.
Цього разу: «партизанський рух в Криму».

Це місце Земноі кулі, де він теж ніколи не був за останні 1/2 сторіччя . Тому і не дивно.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 23122313231423152316 ... 2904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей