Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
АндрейМ написав:Ніхто не заважає ІТ-шнику чи інженеру так само перелізти через забор і нелегалити в США, як це роблять інші. Ніхто "велкам" їм не каже, але закон зобов'язує розглядати їхні заяви про притулок.
Ставки у 40% не існує, а ефективна (реальна) ставка податку завжди менша. Нелегальні мігранти не мають права на отримання фудстемпів.
Не дуже точна інформація. 1. Податок в 40% реально існує. Все залежить від рівня зарплатні та джерела цих надходжень (наприклад, друга або додаткова робота). Ці 40% наших людей дуже дратують. Як і всі наші люди - наші люди в США - намагаються їх не платити. Найкращій варіант - (видалено при редагуванні). Мова йде саме про ті 40%, які платити не хочеться. 2. За першою фразою я давав докладну інформацію минулого року: ніхто через паркан не пересадив, перейшли 4 липня 2023 р. легально міст між Мексикою та США. Ці 1,5 роки не пройшли даром. Наприклад, наша людина на території США успішно пройшла два останніх етапи з 4-х підтвердження медичного диплома (в тому числі стажування в Stanford University), тиждень тому закінчила цикл співбесід для прийому на роботу в 4-х різних штатах, остаточна відповідь буде в березні - відбір на роботу лікарем дуже жорсткий: по 100 осіб на місце. Зараз чекаємо на виклик за програмою U4U ще для людей. Молодята. Пройшло більше місяця вже. З моїх знайомих останній раз родина з трьома дітьми виїхала в червні - в них все ОК. Чоловік працював в Києві шеф-поваром ресторану. Така сама робота знайшлася і в США.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 29 гру, 2024 19:05, всього редагувалось 1 раз.
Цікавий феномен (!): зарплатня нашого українського програміста в США в "500 к$+" - чесно (!) зароблених (!) своїм (!) розумом (!) та своєю головою (!) - і це не за 2 хвилини передачі хабаря - а за рік - дивує безмежно. Ну правда ж, цікавий феномен?
Для повноти картини і про "500 к$+" - на додаток до мого тексту вище. Зустрів в мережі табличку, створену не самим авторитетним збирачем статистики - дописувачем з Інстаграм USA.vkarmashke - але має більше 30 000 підписників та багато цікавих дописів.
Серед них - табличка із зарплатнею лікарів в США. Ну, не "500 k$+" на рік, але теж непогано.
akurt написав:Цікавий феномен (!): зарплатня нашого українського програміста в США в "500 к$+" - чесно (!) зароблених (!) своїм (!) розумом (!) та своєю головою (!) - і це не за 2 хвилини передачі хабаря - а за рік - дивує безмежно. Ну правда ж, цікавий феномен?
Для повноти картини і про "500 к$+" - на додаток до мого тексту вище. Зустрів в мережі табличку, створену не самим авторитетним збирачем статистики - дописувачем з Інстаграм USA.vkarmashke - але має більше 30 000 підписників та багато цікавих дописів.
Серед них - табличка із зарплатнею лікарів в США. Ну, не "500 k$+" на рік, але теж непогано.
а де поділася така об'єктивна інфо
Цікавий феномен (!): пана флаймана зовсім не дивує, що кожен Божий день в Тернополі, або у Львові, або в Києві витягують як не з матраців, так з багажників, як не з багажників, так канап, як не з канап - так з унітазів мінімум по 6 мільйонів доларів готівкою.
я вже почав рахувати - за півроку більше ярда доларів. це ж яке надходження до бюджету. й головне - кожного разу це не більше 1-2 тисяч донатів від пересічних українців. а кажуть бідна країна
Дюрі-бачі написав:Хтось в курсі: цього року Україна буде передавати дані про доходи українців закордон, чи не буде?
Поидее для этого 2я страна должна знать твой ИНН, иначе как будет происходить синхронизация? Врядли это делается по паспорту.
не буду категорично казати, але в Німеччині серед інших даних при оформленні документів питають й український ІПН. тому кому треба, можливо вже має всю необхідну інфо
Что-то не помню, что я где-то ИНН украинский писал
Shaman написав:я вже почав рахувати - за півроку більше ярда доларів. це ж яке надходження до бюджету. й головне - кожного разу це не більше 1-2 тисяч донатів від пересічних українців. а кажуть бідна країна
Держава бідна, а чиновники багаті, такий собі парадокс.
Отут чітко можна прослідити, хто буде емігрантом/емігрує, а хто буде топити що в Україні жити дуже класно
slonomag написав:Поидее для этого 2я страна должна знать твой ИНН, иначе как будет происходить синхронизация? Врядли это делается по паспорту.
не буду категорично казати, але в Німеччині серед інших даних при оформленні документів питають й український ІПН. тому кому треба, можливо вже має всю необхідну інфо
Что-то не помню, что я где-то ИНН украинский писал
детально не вивчав це питання. хтось таке казав, але не перевіряв.
Я думаю, що можна сильно не сумніватися в тому, хто повернеться, а хто не повернеться: - у людей заможних вже приготовані в Європі запасні аеродроми. Вибір великий: від - як тут писали - Албанії до Португалії. Діти вже вчаться в Європі або у Великій Британії. Серед заможних буде розшарування: у одних є бізнес, який працює в Україні та приносить шалені прибутки. Другий шар - ті, які організували справу так, що працює без них або вдало продали раніше організований бізнес. Повернутися важко, коли отримуєш від багатих Урядів Великої Британії або Німеччини на двох по 1500€/£ на двох та ще й в Україні вдало здається по 3-6 квартир.
- у людей «умовно бідних» є шанс закріпитися в «країні мрій». Це може бути і Польщя, і Німеччина (до гроші падають з неба і їх в пасатижами звідти не витягнеш), і важка для життя Канада. Серед «умовно бідних» теж відбудеться розшарування. Я це бачу на прикладі Канади: одні плигають від задоволення, відвідують хокейні матчі та ходять в тренажерну залу, катаючись на першому в житті авто. Ці активні, наполегливі, цілеспрямовані і не бояться роботи. Другий шар: бовтаються в проблемах і в копійках, і ще не знають, що робити: чи варто мучитися заради дітей. Ось діти моєї племінниці в Канаді. Безкоштовна школа, безкоштовне вивчення англійської та французької, безкоштовне харчування і в школі, і вдома, від якого вже реально розпухли. В родині працює одна особа отримує 2100 С$ - цього вистачає не тільки на 3-к квартиру з усіма комунальними, а ще й щомісяця відкладають по 400 С$. Оці будуть думати, чи варто повернутися, щоби втратити це все. І чим це замінити? Так що все з одного боку прозоро, а з іншого / в тумані.
akurt написав:Я думаю, що можна сильно не сумніватися в тому, хто повернеться, а хто не повернеться: - у людей заможних вже приготовані в Європі запасні аеродроми. Вибір великий: від - як тут писали - Албанії до Португалії. Діти вже вчаться в Європі або у Великій Британії. Серед заможних буде розшарування: у одних є бізнес, який працює в Україні та приносить шалені прибутки. Другий шар - ті, які організували справу так, що працює без них або вдало продали раніше організований бізнес. Повернутися важко, коли отримуєш від багатих Урядів Великої Британії або Німеччини на двох по 1500€/£ на двох та ще й в Україні вдало здається по 3-6 квартир.
- у людей «умовно бідних» є шанс закріпитися в «країні мрій». Це може бути і Польщя, і Німеччина (до гроші падають з неба і їх в пасатижами звідти не витягнеш), і важка для життя Канада. Серед «умовно бідних» теж відбудеться розшарування. Я це бачу на прикладі Канади: одні плигають від задоволення, відвідують хокейні матчі та ходять в тренажерну залу, катаючись на першому в житті авто. Ці активні, наполегливі, цілеспрямовані і не бояться роботи. Другий шар: бовтаються в проблемах і в копійках, і ще не знають, що робити: чи варто мучитися заради дітей. Ось діти моєї племінниці в Канаді. Безкоштовна школа, безкоштовне вивчення англійської та французької, безкоштовне харчування і в школі, і вдома, від якого вже реально розпухли. В родині працює одна особа отримує 2100 С$ - цього вистачає не тільки на 3-к квартиру з усіма комунальними, а ще й щомісяця відкладають по 400 С$. Оці будуть думати, чи варто повернутися, щоби втратити це все. І чим це замінити? Так що все з одного боку прозоро, а з іншого / в тумані.
Правительства Британии и Германии платят деньги, только пока действует временная защита, как только война закончится, временная защита тоже закончится и никаких выплат не будет
Може бути. Але «тимчасовий захист» ЄС продовжив до березня 2026 року. Якщо погодитися з тим, що в наші дні не можна загадувати наперед навіть на 72 години, то…