Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26892690269126922693 ... 2897>
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 16:46

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Я не знаю как оно сгладит, ведь кроме дизеля, США потребляет огромное количество ойла (что-то вроде мазута или что-то среднее между мазутом и дизелем).
Этим отапливается только в НЙ значительная часть многоквартирных домов.
А цены на дизель и ойл уже сильно кусались и существенно влияли на профит тракового бизнеса. Поэтому рост цен приведет к чему-то не очень веселому.

Якщо точніше воно називається heating oil.
Як я й писав раніше - поставлять метанові газові балони))) Та здорожчає природний газ для опалення будинків по 200-300 м2 ))).
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 16:49

rjkz написав:Кстати, то что вижу своими глазами.
Рост цен на продукты. Особенно растительного происхождения.
Не любят американцы на грядках раком стоять.
А тут мексы сбежали,чтобы их не депортировали, Мексику и Канаду под тарифы подвели.

Купуй 6 соток для городу під картоплю. Попереду важкі часи )))
Бо півроку назад Ви про думали як з "сейвін аккаунт в стоки перелізти" )))
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:25

Denik написав:
А тут мексы сбежали,чтобы их не депортировали, Мексику и Канаду под тарифы подвели.

Ну вот вам и оплеуха, sir rjkz, за “8 минут”.
Perfect!
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 21 бер, 2025 02:48, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 18:54

akurt написав:Не беріть важкого у руки та важкого в голову.
Частіше оглядайтеся по боках: власні сусіди, власна вулиця, власне місто, власна країна.

А в Туреччині все чітко: "«У матеріалах розслідування під номером 2024/228233 нашої Головної прокуратури Стамбула; відповідно до звітів Комітету з розслідування фінансових злочинів, отриманих у рамках розслідування 19.03.2025, компанію IMAMOGLU CONSTRUCTION TRADE AND INDUSTRY ANONYMOUS, партнером якої є підозрюваний Екрем Імамоглу, було арештовано рішенням кримінального суду миру за запитом нашої Генеральної прокуратури».
В Туреччині все просто: "Вкрав - випив - в тюрму!"
https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-insaa ... oneriHaber

P.P.S. Ну що там: на майдан підемо? В Українi чи в Туреччині?

Чимось Акурт мені нагадує Ровшана Аскерова (https://youtu.be/y4rykwJv69k?si=KrE1Afbb9bOJmrIc). Коли того Дудь почав розпитувати про Алієва.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 19:51

flyman написав:якщо ШІ порозганяє купу програмістів, то що казати про незамінних охоронців та касирів АТБ?

З приводу останнього допису звернувся до реального фахівця.

"Зʼїздив два тижня тому в Польшу за рахунок компанії. Пожив в готелі за 300 євро ніч. Їв та пив в шикарних ресторанах. Чого тільки не зробиш заради роботи"
Той же респондент - душа добра:
"Кажу своїм знайомим гойда до мене на роботу, але не хочуть, люблять своє болото. Ну я шо, я поважаю бажання інших людей. Як казав класік «не хочеш лебедем лететь, лети бульдозеристом»...

Тут я трохи втрутився:
- А що це мені дехто інколи розказує, що вже ІТ померло, ці фахівці не потрібні. Вони типу сміття за копійки. Яка твоя думка, бо ти для мене авторитет.

Відповідь - це і відповідь на допис вище:
- «Мьі льод под ногами майора». Ну можу сказати, що більше без реальних знань в IT не потрапиш. Ну і хто не працює з ШІ буде все більше опинятися за бортом.
В цілому в "ковід" надули бульбашку, потім її здули і дуже багато фахівців опинилось за бортом.
Спецам, які працюють та вчаться хвилюватися немає за що."

Кінець цитат. Вам робити висновки.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 21 бер, 2025 02:52, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 20:04

airmax78 написав:Чимось Акурт мені нагадує Ровшана Аскерова (https://youtu.be/y4rykwJv69k?si=KrE1Afbb9bOJmrIc). Коли того Дудь почав розпитувати про Алієва.

Що ще тобі нагадує akurt?
А я нагадаю.
Ти десь в 2019 написав на гілці про інвестиції за кордон свій нікчемний прогноз про те, що нерухомість в Туреччині в ціні буде падати в 2 рази.
Я ж цю дурню памʼятаю. Дурню завжди варто памʼятати, щоби не робили помилок!

Ну і що на сьогодні:
- продаєш квіти на вокзалі Відня.
- "квітка" в Києві зівʼяла. Назавжди. Вже ніхто і не згадує...
Ось так буває, коли якогось Равшана Аскерова згадувати…
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 21 бер, 2025 03:10, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 21:25

Denik написав:

Так я и открыл и брокерский счет и инвестиционный пенсионный.
По брокерскому пока тренируюсь. Нынешний обвал вылился в то, что ушел в небольшой минус по стокам относительно заведенной суммы.
По пенсионному счету благоразумно держу просто на счету. На неинвестированный кэш идет 3,96 % годовых.
Вы за меня не сильно переживайте. Это я "на кошках тренируюсь". Основные средства лежат на СД в самом крупном банке США под 4%.
Можно было, конечно, как Баффет - выйти в кэш и поставить на падение рынка.
Но я не такой рисковый/умный. Лучше я в кэще посижу, потренируюсь, наберусь опыта (а может и ума - кто знает? :))), а когда/если оно пойдет уверенно вверх, то зайду в СП500.
Насчет цен на продукты - пока справляемся, спасибо за заботу, высылать деньги пока не торопитесь. Чувствительно ягоды подорожали - блуберри и блекберри. Я так понимаю, это что-то типа голубики (лохвина,українською) и наверное ежевика (в Украине я такого не встречал в магазах). Ну и малина подскочила, но мы ее редко берем. "Чувствительно" - это в несколько раз. Про яйца - писал уже Х10+ и рост продолжается. Зато мясо (курица, говядина) и рыба (салмон, то есть, лососевые) стабильны.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5466 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 20 бер, 2025 23:16

rjkz написав:
Так я и открыл и брокерский счет и инвестиционный пенсионный.
По брокерскому пока тренируюсь. Чувствительно ягоды подорожали - блуберри и блекберри. Я так понимаю, это что-то типа голубики (лохвина,українською) и наверное ежевика (в Украине я такого не встречал в магазах).

Какого брокера юзаете,если не секрет?Инвестиционный пенсионный,что из себя представляет по условиям и доходности??
Ежевики в магазинах нет,очень редко бывает и быстро там портится,но на рынках и у частников,ее куча в сезон.Люблю эту ягоду,главное чтоб была спелой до конца...В прошлом году,цены были от 100-120грн(на мелких рынках у частников со своего участка),а в основном 150-200грн на крупных базарах..Одним словом 3-5$.А у Вас по чем подорожало?? Последние годы,я насколько понял,люди ее стали альтернативу малине разводить на участках у себя..и довольно много ягоды в сезон.
osafly

Подякував: 209 раз.
Подякували: 1020 раз.

Профіль

17
8
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 00:07

rjkz написав:Чувствительно ягоды подорожали - блуберри и блекберри. Я так понимаю, это что-то типа голубики (лохвина,українською) и наверное ежевика (в Украине я такого не встречал в магазах).

Дивно, але якраз і лохина і ожина в Україні нормально продається, навіть в супермаркетах. Дивно, що не зустрічали. А також порічка, смородина, агрус, чорниця.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 бер, 2025 00:12

osafly написав:Ежевики в магазинах нет,очень редко бывает и быстро там портится,но на рынках и у частников,ее куча в сезон.Люблю эту ягоду,главное чтоб была спелой до конца...В прошлом году,цены были от 100-120грн(на мелких рынках у частников со своего участка),а в основном 150-200грн на крупных базарах..Одним словом 3-5$.А у Вас по чем подорожало?? Последние годы,я насколько понял,люди ее стали альтернативу малине разводить на участках у себя..и довольно много ягоды в сезон.

У меня ежевики вагонами. Ухода не требует,даже по сравнению с малиной, кусты прут,каждый год подрезаю. И малина есть,но более тендитная, склонная к болезням.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 26892690269126922693 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор