Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2940294129422943
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 04:59

Re: Еміграція, заробітчанство

Бетону должно понравиться.
В начале ролика 2 иммигранта.
Один из Австрии, второй - бывший киевлянин.Не знал, что Владимир уже в США.
Вроде как в Дубаях был.
Ну и здоровый добрый юмор.
rjkz

Подякував: 8673 раз.
Подякували: 5489 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 09:30

До пана Арнольда треба відноситися з повагою: зараз досить вдало заробляє гроші в Європі.
Цілодобово по ТБ іде реклама садового інструменту від компанії ParkSide.
Впевнено рекламує шуруповерти та засоби обрізання гілок.
Навіть я «купився»: маю електричний подовжувач на 15 м.
Реклама чесна: якісні інструменти та все для дому в надширокому асортименті.
Прямо дивно: компанія продукує все на світі від звичайних шурупів по дереву (правда із незвичайним засобом для закручування - в кожну коробку додається «біта» особливої 8-и гранноі форми Н25) до подрібнювачів гілок та електричних ножівок.
Цікаво, що все це продається в LIDL.
Так що колишній губернатор Каліфорнії та зірка екранів час не марнує!
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 09:42

Еміграція, заробітчанство

News from Canada
(Або «Важкою вона є, царська каторга»)

З лютого 2024 року в Канаді живуть та працюють члени родини моєї племінниці: чоловік+жінка+двоє дітей 10 та 13 років).

Виповнився 1 рік як племінниця, після того як довго шукала роботу, почала працювати та працює в магазині Second Hand.
Ось свіжий погляд на життя.
(Нагадаю: ні вона, ні він не мали і не мають ніякої спеціальної освіти, ніякої професії, взагалі «університетів не кінчали»).

«Я пропрацювала вже рік у своєму теперішньому центрі і мені підняли зарплату на 32 центи на годину…

Якщо правду, то треба шукати нову роботу. Але мова моя краще не стала, доводі страшно йти на нову, та й умови не скрізь хороші.

Тут усі працюють так як ніде, втомлюєшся фізично на роботі на будь-якому місці, скрізь: тут виживають із персоналу всі соки.

Я за рік "вигоріла" на роботі, ніби я 5 років пропрацювала на цегельному заводі.

Вчитися дуже дорого і складно, тому більшість молоді місцевої НЕ навчаються, а працюють на важких роботах.
У нас на фірмі купа канадців, які там по 20-30 і більше років працюють на однакових позиціях та їм ОК.
Як прийшла касиром у 17 - так і пішла касиром у 72 ... не хочуть відповідальності та зростання…»

(Кінець цитат)

P.S. Чоловік працює «на доставці» в ті години, коли не лежить на канапі, покурючи індійські наддешеві цигарки (3,5 $ пачка) та протягуючи пиво з банки по 0,5$.
А дітям - рай, в школу бігають, підстрибуючи від задоволення…
akurt

Подякував: 4019 раз.
Подякували: 1467 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 10:46

rjkz написав:Бетону должно понравиться.
В начале ролика 2 иммигранта.
Один из Австрии, второй - бывший киевлянин.Не знал, что Владимир уже в США.
Вроде как в Дубаях был.
Ну и здоровый добрый юмор.

Как же он задрал, этот Владимир. Юмором это было первые 54 ролика на 247м ролике, с одним и тем же сюжетом, это уже выглядит как один зациклившийся рилз. "Когда не чувствуешь когда надо вовремя остановиться".
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5354 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 2940294129422943
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей