Бетону должно понравиться.
В начале ролика 2 иммигранта.
Один из Австрии, второй - бывший киевлянин.Не знал, что Владимир уже в США.
Вроде как в Дубаях был.
Ну и здоровый добрый юмор.
|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоБетону должно понравиться.
В начале ролика 2 иммигранта. Один из Австрии, второй - бывший киевлянин.Не знал, что Владимир уже в США. Вроде как в Дубаях был. Ну и здоровый добрый юмор. ![]() До пана Арнольда треба відноситися з повагою: зараз досить вдало заробляє гроші в Європі.
Цілодобово по ТБ іде реклама садового інструменту від компанії ParkSide. Впевнено рекламує шуруповерти та засоби обрізання гілок. Навіть я «купився»: маю електричний подовжувач на 15 м. Реклама чесна: якісні інструменти та все для дому в надширокому асортименті. Прямо дивно: компанія продукує все на світі від звичайних шурупів по дереву (правда із незвичайним засобом для закручування - в кожну коробку додається «біта» особливої 8-и гранноі форми Н25) до подрібнювачів гілок та електричних ножівок. Цікаво, що все це продається в LIDL. Так що колишній губернатор Каліфорнії та зірка екранів час не марнує! ![]() Еміграція, заробітчанство
News from Canada (Або «Важкою вона є, царська каторга») З лютого 2024 року в Канаді живуть та працюють члени родини моєї племінниці: чоловік+жінка+двоє дітей 10 та 13 років). Виповнився 1 рік як племінниця, після того як довго шукала роботу, почала працювати та працює в магазині Second Hand. Ось свіжий погляд на життя. (Нагадаю: ні вона, ні він не мали і не мають ніякої спеціальної освіти, ніякої професії, взагалі «університетів не кінчали»). «Я пропрацювала вже рік у своєму теперішньому центрі і мені підняли зарплату на 32 центи на годину… Якщо правду, то треба шукати нову роботу. Але мова моя краще не стала, доводі страшно йти на нову, та й умови не скрізь хороші. Тут усі працюють так як ніде, втомлюєшся фізично на роботі на будь-якому місці, скрізь: тут виживають із персоналу всі соки. Я за рік "вигоріла" на роботі, ніби я 5 років пропрацювала на цегельному заводі. Вчитися дуже дорого і складно, тому більшість молоді місцевої НЕ навчаються, а працюють на важких роботах. У нас на фірмі купа канадців, які там по 20-30 і більше років працюють на однакових позиціях та їм ОК. Як прийшла касиром у 17 - так і пішла касиром у 72 ... не хочуть відповідальності та зростання…» (Кінець цитат) P.S. Чоловік працює «на доставці» в ті години, коли не лежить на канапі, покурючи індійські наддешеві цигарки (3,5 $ пачка) та протягуючи пиво з банки по 0,5$. А дітям - рай, в школу бігають, підстрибуючи від задоволення…
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|