Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2973297429752976
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 08:44

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman написав:Чув що Швейцарія збирєається відмовляти у притулку для біженців із західних (можливо частини центральних обл.)

Цікаво чути, як сита Європа основним принципом якої є рівність людей - одразу же ділить людей на сорта. Ще до війни цікавився що там по еміграції в Швейцарію - то вони аж бігом запрошували неписемних арабів і криминалітет з Чечні, але для білого християнина з інженерним фахом - шлях дуже важкий.
BIGor

Подякував: 1477 раз.
Подякували: 1881 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 08:51

Re: Еміграція, заробітчанство

fox767676 написав:це кращк нід польща де на нього місцеві будуть зриватись за те що він начебто бандерівець, а потім мобілізують власні дупи від рфян захищати
спокійно вивчить мову, опанує ІТ з AI за рік-два, сертифікати міжнародні
Швейцарія це справжня країна, а не убожество колишнього соцтабору

Ви хоч колись були в Польщі? Ну і про ІТ - це ... - рік-два :mrgreen: , у чувака піде рік-два тільки на С1 по англійській (і то дуже не факт, думаю максимум В1). Вимоги зараз виросли в рази, джунів ніде не треба бо їх вже заміняє той самий ШІ.
BIGor

Подякував: 1477 раз.
Подякували: 1881 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 12:06

BIGor написав:
  flyman написав:Чув що Швейцарія збирєається відмовляти у притулку для біженців із західних (можливо частини центральних обл.)

Цікаво чути, як сита Європа основним принципом якої є рівність людей - одразу же ділить людей на сорта. Ще до війни цікавився що там по еміграції в Швейцарію - то вони аж бігом запрошували неписемних арабів і криминалітет з Чечні, але для білого християнина з інженерним фахом - шлях дуже важкий.

Ну, не знаю, чи дійсно «аж бігом» запрошували арабів, але зараз в Швейцарії мешкає родина мого приятеля - він офіцер ЗСУ. Вони НЕ з переліку тих областей України, вихідців з яких Швейцарія вже не буде приймати до себе. А з тих, що в ці дні під обстрілами.
Жінка його з дочкою мешкають в Швейцарії з перших днів війни, як чоловік пішов на фронт.
Жінка не працює - отримує якусь допомогу. Дочка ходить в ліцей, перша з математики, англійської та французької мов.

Про арабів та чорношкірих в Швейцарії такі цікаві спостереження: по дорозі з Німеччини у Францію в липні я зупинився на АЗС майже на кордоні із Швейцарією. Поруч припаркувалося авто із швейцарськими номерами та звідти вилізло аж 5 кремезних чорношкірих. Ось тут я був здивований: чорношкірі спішили в Швейцарію.
А авто було - ТАКСі!
Ось тут в мене щелепа відвисла: чорношкірі їхали на таксі в Швейцарію! З Німеччини!
Одягнені досить просто, якщо не бідно. І довго шукали монетки, щоби відвідати платний туалет…
Але видно було, що тільки в Швейцарії погодяться жити…
akurt

Подякував: 4034 раз.
Подякували: 1506 раз.

Профіль

1
2
6
  #<1 ... 2973297429752976
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти