|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 24 лют, 2026 23:36
Hotab написав: его вроде бы забрали при оформлении паспорта
Нічого не забираються при оформленні паспорта Більше того, воно може знадобитися в деяких справах, включно з судовими, де потрібно підтвердити родинні звʼязки.
я вам вірю , мабуть десь хтось  загубив, ясно шо крайній я п.с. а як мені тоді видали паспорт України взамін паспорта СССР втраченого при не відомих обставинах , закордонний паспорт, вклеїли фото в 45?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 24 лют, 2026 23:47, всього редагувалось 3 разів.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 23:37
Хомякоид написав: akurt написав:Пан flyman мене позитивно дивує вже другий раз підряд корисною інформацією. У відео вище неймовірно корисна інформація з подробицями: розтлумачили так, що і глухий та сліпий зрозуміє. Для тих, хто в Україні поради на підставі відео: - перевірте зараз, чи Свідоцтво про народження та про шлюб у вас зразка «Україна» чи «УРСР». Останнє НЕ приймають ніде в світі: замовляйте нового зразка в будь-якому РАГС в Україні. - обовʼязково замовляйте там же Апостилі на Свідоцтво про шлюб та на Свідоцтво про народження, особливо для дітей.- переклади документів робити в країні перебування (не в Україні). - ціни на переклади вони назвали такі, які можна співставити з ціною послуг в різних країнах. Єдиний недолік у відео: вони згадали про професію «фрілансер». Це не відповідає тенденції цієї гілки. Тут панове активно всіх умовляють кидати професію ІТ-ника та вивчати типорозміри каналізаційних труб та моделі водяних вентилів.
Робив переклад УССРівського свідоцтва про народження. Робив в Німеччині у сертифікованого перекладача. Апостилів не знадобилось. Все підійшло. Отримав громадянство Німеччині в червні 2025.
мої вітання
-
flyman
-
-
- Подякував: 1631 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-