Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3190319131923193
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 23:36

Hotab написав:

его вроде бы забрали при оформлении паспорта

Нічого не забираються при оформленні паспорта
Більше того, воно може знадобитися в деяких справах, включно з судовими, де потрібно підтвердити родинні звʼязки.

я вам вірю , мабуть десь хтось :oops: загубив, ясно шо крайній я

п.с. а як мені тоді видали паспорт України взамін паспорта СССР втраченого при не відомих обставинах , закордонний паспорт, вклеїли фото в 45?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 24 лют, 2026 23:47, всього редагувалось 3 разів.
Vadim_

Подякував: 651 раз.
Подякували: 533 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 23:37

мої вітання

Хомякоид написав:
  akurt написав:Пан flyman мене позитивно дивує вже другий раз підряд корисною інформацією.
У відео вище неймовірно корисна інформація з подробицями: розтлумачили так, що і глухий та сліпий зрозуміє.
Для тих, хто в Україні поради на підставі відео:
- перевірте зараз, чи Свідоцтво про народження та про шлюб у вас зразка «Україна» чи «УРСР». Останнє НЕ приймають ніде в світі: замовляйте нового зразка в будь-якому РАГС в Україні.
- обовʼязково замовляйте там же Апостилі на Свідоцтво про шлюб та на Свідоцтво про народження, особливо для дітей.
- переклади документів робити в країні перебування (не в Україні).
- ціни на переклади вони назвали такі, які можна співставити з ціною послуг в різних країнах.

Єдиний недолік у відео: вони згадали про професію «фрілансер». Це не відповідає тенденції цієї гілки. Тут панове активно всіх умовляють кидати професію ІТ-ника та вивчати типорозміри каналізаційних труб та моделі водяних вентилів.

Робив переклад УССРівського свідоцтва про народження.
Робив в Німеччині у сертифікованого перекладача.
Апостилів не знадобилось.
Все підійшло. Отримав громадянство Німеччині в червні 2025.

мої вітання
flyman

Подякував: 1631 раз.
Подякували: 2877 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 3190319131923193
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти