Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
cherchiltank написав:Ось вам так би мовити на які кошти кайфують наші у Німеччині «Якщо людина не проживає у притулку для біженців і не отримує речової допомоги(гуманітарка, одяг, меблі), то соцслужби мають організувати їй виплати:
для одинака 367 євро на місяць; для пари по 330 євро на кожного; дорослі до 25 років з батьками – 294 євро; особи 14-17 років – 326 євро; діти від 6 до 14 років – 326 євро; до шести років – 249 євро.»
Порахували? Тобто мама с дитиною отримують десь 650 євро, - багато не накайфуєш)
У меня знакомый с женой и тремя детьми (потому и выпустили) выехал в Дойчланд Получается у него шаровый доход около 1600 евро. В Киеве, работая на двоих с женой они имели около 1000 евро. Вопрос, что можно арендовать в Дойчланде на разницу в 600 евро?
Так это он не работает, если бы устроился хотя бы на 1500 евро чистыми + 1300 Евро помощи - уже можно норм жить.
cherchiltank написав:Ось вам так би мовити на які кошти кайфують наші у Німеччині «Якщо людина не проживає у притулку для біженців і не отримує речової допомоги(гуманітарка, одяг, меблі), то соцслужби мають організувати їй виплати:
для одинака 367 євро на місяць; для пари по 330 євро на кожного; дорослі до 25 років з батьками – 294 євро; особи 14-17 років – 326 євро; діти від 6 до 14 років – 326 євро; до шести років – 249 євро.»
Порахували? Тобто мама с дитиною отримують десь 650 євро, - багато не накайфуєш)
У меня знакомый с женой и тремя детьми (потому и выпустили) выехал в Дойчланд Получается у него шаровый доход около 1600 евро. В Киеве, работая на двоих с женой они имели около 1000 евро. Вопрос, что можно арендовать в Дойчланде на разницу в 600 евро?
Так это он не работает, если бы устроился хотя бы на 1500 евро чистыми + 1300 Евро помощи - уже можно норм жить.
А эти соц. выплаты при трудоустройстве не порежут? Он продвинутый технарь. Думаю за несколько дней найдет себе работу монтажником какого то навороченного оборудования, ну на крайняк наладчиком систем кондиционирования и вентиляции или пожарной автоматики. Позвоню ему сегодня, а то он как то перестал интересоваться - что сейчас происходит в Киеве? Может уже арбайтен - арбайтен и просто нет времени
. А эти соц. выплаты при трудоустройстве не порежут? Он продвинутый технарь.
Блин, как-то не вяжется, даже если жена не работала до войны - 1куе для хорошего технаря в Киеве? Срочно зовите Фейслеса Пособие конечно заберут.
Технарь, это не айтишник работающий на западные заказы. Это в ЕС технари зарабатывают где то на уровне с айти, а в Украине всё упиралось в платежеспособность украинских заказчиков. Если пособие заберут, то зачем выходить на работу? Проще ещё одного ребенка заклепать
BIGor написав:А эти соц. выплаты при трудоустройстве не порежут? Он продвинутый технарь.
Блин, как-то не вяжется, даже если жена не работала до войны - 1куе для хорошего технаря в Киеве? Срочно зовите Фейслеса Пособие конечно заберут.
Технарь, это не айтишник работающий на западные заказы. Это в ЕС технари зарабатывают где то на уровне с айти, а в Украине всё упиралось в платежеспособность украинских заказчиков. Если пособие заберут, то зачем выходить на работу? Проще ещё одного ребенка заклепать [/quote] Был удивлён, когда узнал, что ЗП инженера механика в Германии на 10-15% больше ИТ. Это я в Украине работая инженером зарабатываю в полтора раза меньше грузчика в моей конторе.
Я цікавився темою податків в Німеччині, так от моя дружина в Німеччині отримувала на руки вдвічі менше ніж в Києві - правда це айті, якщо працювати виплати думаю з часом заберуть, за 600 євро в містах нічого зняти не можна , хіба у знайомих
Ой+ написав:[, в громадському транспорті, а також в міжміських автобусах та потягах. Цим правом українці користуватимуться до кінця травня 2022 р. https://zaxid.net/blogi_tag50977/
і т.д. А вільний по ФРН для тимчасово захищених [/quote] Безкоштовний ! доїзд ТІЛЬКИ до місця проживання/ дислокації. тобто, один раз: з Польщі до Берлину і звідти до місця свого проживання уНімеччині. Все!! Подорожувати безкоштовно потягами по ВСІЙ Німеччині не можна.Хтось так робить " на авось", але так робити не можна. І про безкоштовний проїзд у всьому транспорті- це теж усна вказівка/ домовленість уряду з перевізниками( автобусні перевезення в Німеччині- в приватних руках).Жодного підзаконного акту про безкоштовний проїзд українців немає. Просто розуміють, що багатьом нема чим платити+ ціни на перевезення навіть для німців дорого, штраф з наших "зайців" теж не візьмеш. Тому, зробили таке нерівноправ'я.З 1 червня в Німеччині вводять єдиний квиток на всі види транспорту за 9 євро на місяць, щоб скоротити споживання бензину. Тоді, думаю, і українці будуть купляти ці квитки і не будуть їздити " зайцями"
З зарплати в 3600 грязними, на руки десь 2600. Це з вирахуванням ПДФО, пенсійний, мед страховка, безробіття, і мабуть ще нещасний випадок. З зарплати 1200 на руки 900. З наших швидко пішли працювати поварами, прибиральницями, вчителі( тільки для укр дітей, бо вчитель в Німеччині- це зовсім інша історія, ніж в нас).для кого - повар і прибирання - не варіант, будуть або вчитися, щоб досягти чогось, або вернуться додому.