Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 742743744745746 ... 2893>
Повідомлення Додано: П'ят 26 тра, 2023 19:17

Gastarbaiter написав:
  ЛАД написав:По-моему, у Вас устаревшие представления о торговле. Какая "неофіціна частина" у продавца в АТБ или любом др. супермаркете, да и в др. магазинах?

А Барабан?
На территории Барабашово единовременно работает в среднем около 12 тысяч торговых объектов. Предпринимателей чуть меньше, потому что у некоторых из них — по несколько торговых точек.
Каждый предприниматель — в среднем, плюс три-четыре рабочих места — пару реализаторов, грузчик, и еще, возможно, водитель. В целом, Барабашово дает Харькову около 60 тысяч рабочих мест".

Работники на Барабане при определении ср. зарплаты не учитываются. Ну и у реализаторов там нет высоких зарплат. Поинтересуюсь, если выясню, напишу.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 26 тра, 2023 19:51

BIGor написав:Велике крадівництво взагалі жодним чином не зачепило мою провінцію. Можливо десь далеко між якимось селами і робили розв'язки чи естакади, але я того не знаю.

Коли ми їхали навесні з Харкова до Дніпра, а влітку с Дніпра до Варшави - дороги мені сподобалися, за винятком відрізку навколо Кривого РОга.
Я - за велике будівництво.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 00:42

Re: Еміграція, заробітчанство

На прошлой неделе услышал интересную фразу. Дамочка, выходя из аэропорта, бормотала кому-то в смартфон " фух, нарешті я вдома..."
Как бы по поводу настроений большинства наших беженцев за рубежом и добавить больше нечего.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 01:31

antey1969 написав:На прошлой неделе услышал интересную фразу. Дамочка, выходя из аэропорта, бормотала кому-то в смартфон " фух, нарешті я вдома..."
Как бы по поводу настроений большинства наших беженцев за рубежом и добавить больше нечего.

В родині не без потвор
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 04:03

antey1969 написав:На прошлой неделе услышал интересную фразу. Дамочка, выходя из аэропорта, бормотала кому-то в смартфон " фух, нарешті я вдома..."

1. Сама таке кажу два рази: коли захожу в квартиру в Києві і в будинок в Німеччині
2. Після сидіння ( майже) кожної ночі в травні в бомбосховищі по три години, нормальна реакція людини сказати " фух', коли нарешті опинилася в небезпеці. Зазвичай я і моя родина так кажемо , коли потяг перетинає кордон з Польщею.
3. Можливо, жінка вже 20 років, як живе в Німеччині і це її дім вже давно.
...варіантів безліч
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 04:23

Вєсті з полєй:
1. Технолог хім промисловості з дуже гарним рівнем англійської і великим досвідом знайшла роботу за спеціальністю. 3900 брутто, 2500-2600 netto. Для цього переїхала з Баварії до Східної Німеччини в " захолустє'( по- нашому). Вирогідно, що туди не дуже хотіли їхати інші претенденти,зі слів самої жінки. Вона здатна до навчання, вчить німецьку сама.
2. Ще один технолог хім промисловості з гарною англійською і сданим В1 німецьким -теж переїхала в іншу землю. В Дюсі тренують українських вояків(американці?) і вона
перекладає англійська- російська/ українська.
3. Після сданого екзамена на В1 (німецька) дівчині запропонували викладати німецьку українцям в інеті. Тут в мене нема слів- якість викладання необовязково буде:((

В другому і третьому варіантах жінкам відмовили в оплаті подальшого навчання на рівень В2.
Також, від двох молодих сокурсниць чула, що їм також відмовили в подальшому навчанні(мова) і одній відмовили в оплаті підтвердження диплома під " соусом '- ви ніколи не працювали за фахом вашого диплома.
Закручують гайки потроху.
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 11:29

Wisznia2021 написав:...........

Украинские беженцы в Германии в рамках программы Teilhabe am Arbeitsmarkt от Jobcenter смогут получить бесплатно обучение. Это будет способствовать успешной интеграции украинцев в немецкое общество.

Украинцы могут получить следующие предложения:
.........

https://vesti.ua/mir/v-germanii-ukrainskie-bezhentsy-poluchat-novuyu-pomoshh
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 11:35

Wisznia2021 написав:...
В другому і третьому варіантах жінкам відмовили в оплаті подальшого навчання на рівень В2.
Також, від двох молодих сокурсниць чула, що їм також відмовили в подальшому навчанні(мова) і одній відмовили в оплаті підтвердження диплома під " соусом '- ви ніколи не працювали за фахом вашого диплома.

як на мене, все розумно - В2 потрібен для перекладачів та викладачів. моїй знайомій дозволили вивчати далі, бо вона й те, й те.

й дійсно навіщо підтверджувати диплом, який не використовувався. як на мене дуже розумні правила. є бажання - вчи, але за власний кошт - держава не бачить в цьому сенсу
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 11:41

Shaman написав:
  Wisznia2021 написав:...

як на мене, все розумно - В2 потрібен для перекладачів та викладачів. моїй знайомій дозволили вивчати далі, бо вона й те, й те.

й дійсно навіщо підтверджувати диплом, який не використовувався. як на мене дуже розумні правила. є бажання - вчи, але за власний кошт - держава не бачить в цьому сенсу

питання, а для чого вона його підтверджувала?
якщо йти працювати то одне, а якщо далі вчитися, то зовсім інше.

Я колись в Баварії "підтвердив диплом", то там написали, що можу іти вчитися в магістратуру на будь-яку технічну спеціальність

Баришня може піти на курси підвищення кваліфікації/магістратуру.
Може поїхати в Польщу і там "підтвердити" або пошукати за місцем роботи,
або поїхати в яку східну землю.

ФРН це як США, тільки там "землі", що не вдалося в одній землі, можна спробувати зробити в іншій.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 27 тра, 2023 11:43, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 27 тра, 2023 11:49

nekefer написав:........
а если условно детей делать, таки после 30ти женщине уже не разгуляешься с первенцем

Средний возраст женщины при рождении первого ребенка Лет
Австрия - 29,9
Канада - 29,4
Дания - 30,0
Германия - 30,1
Греция - 31,0
Ирландия - 31,2
Италия - 31,6
Испания - 31,6
США - 27,0

https://w3.unece.org/PXWeb/ru/Table?IndicatorCode=34
Данные по Канаде и США за 2019, остальные за 2021.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 742743744745746 ... 2893>
Форум:
+ Додати
    тему