|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 16 чер, 2023 15:27
ЛАД написав: rjkz написав: ЛАД написав:........... Разговаривал на днях с женщиной. Возраст около 40. Уехала в августе-сентябре 2022 в Канаду по программе для беженцев (нашли с сестрой спонсора в Канаде). Здесь работала проводницей, образование точно не знаю, но однозначно к вузу даже не подходила. Т.е. квалификации никакой. Как раз то, что Вы написали - ответ на оба вопроса - нет. В результате пока ухаживает за стариками - ставка 16 долл. в час, но клиентов мало (конкуренция, желающих работать хватает). Пыталась устроиться на хлебозавод, пока безрезультатно. Живёт в доме с несколькими комнатами (все сдаются), снимает небольшую комнату за 1200 (кухня общая, туалет, насколько понял, тоже). Всё это в Торонто. Пока сильно недовольна: "Зачем я уехала?".
Торонто и Ванкувер - два самых дорогих города в Канаде. В принципе, правильно сделала, что выбрала большой город. Странная цифра за КОМНАТУ в 1200. Я не спорю что есть такие. В Южнойм Бруклине за 600-800 долларов комнат - на все вкусы. С 1100 можно студию снять и даже 1бдрм (это если повезет, но вполне можно). Теперь, насчет ценника на работу- вполне допускаю, что это может быть 16 долларов в час, но так-же допускаю, что есть агентства с другими ценниками. Кроме того, в НЙ к расценке есть другие опции - бенефитная карта от агентства, например. Туда идут таксфри мани, которые можно потратить на продукты, проезд в сабвее, что-то еще. В принципе, какая разница, чем рассчитаться за продукты - кредиткой или бенефитной картой. Если сложить 1+1+1+1, то картина такая, что она не очень интересуется тем, что вокруг происходит, ленится или боится что-то предпринимать. Даже банально поменять агентство.
Что бы Вы ей посоветовали, кроме смены агентства?
Комнату подешевше )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2023 16:03
stm написав: ЛАД написав:......... Что бы Вы ей посоветовали, кроме смены агентства?
Комнату подешевше )))
Вы знаете цены на аренду в Торонто? Я - нет. Если знаете, подскажите, за сколько можно снять? Что там по Успиху? Ответите?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 16:06
ЛАД написав: stm написав: ЛАД написав:......... Что бы Вы ей посоветовали, кроме смены агентства?
Комнату подешевше )))
Вы знаете цены на аренду в Торонто? Я - нет. Если знаете, подскажите, за сколько можно снять? Что там по Успиху? Ответите?
Знаю, комнату за 1200 и з/п 16 в час в моём мире не пересекаются, ещё не хватает девочке МакБук про потому что цвет очень красивый в линейке  По Успиху не отвечу. Спрашивайте у Детройта те веские причины, как минимум одна, которые настоящему герою могут помешать писать рапорт 
Востаннє редагувалось stm в П'ят 16 чер, 2023 16:07, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 чер, 2023 16:49
Цікаві дописи вище, і єдине, що можна сказати - те саме, цитую сам себе: «Но всё упирается (постоянно вижу их грустные лица - не из числа тех, которых я отправил, там другие ситуации) в 2 вещи, которые тут упоминались на этой ветке: а) ЗНАНИЕ ЯЗЫКА. б) "А что ты такое умеешь делать, за что мы тебе будем платить деньги?"
Дивного нічого немає і все обʼєктивно: Канада надала можливість попасти на свою територію, можливість спробувати знайти себе. Чи всі можуть знайти себе - не факт, ой, не факт. Розмовляючи три дні тому в літаку рейсу Calgary-Dublin з нашим хлопцем, який повертався з Канади «ні з чим» (не знайшов для себе роботу) - саме від нього чув, що повне місто Вінніпег нашими, вже наших більше, ніж азіатів та індусів разом узятих. Всі хочуть себе продати - а продати не получається: - пропозиція «чорноробочих» перевищує попит; - пропозиція працювати не «чорноробочим» обмежується необхідністю ліцензій та дозволів країни перебування (а де не так?). Мене в цьому сенсі трохи збентежила заява одного нашого легіня з Харкова, який опинився в Оттаві: - легінь чудово закінчив - за допомогою батьків - Харківський юридичний. - я не почув від нього, що ж якісь здобутки на тій ниві. - батьки в ці дні мешкають в місті Алупка, мають магазин та готель під здачу. - кормили та поїли харківського сина. Той жирував.
І ось опинився в Оттаві: «Караул! Тигру не докладывают мяса!» Я хочу влаштуватися далекобійником, а ненажерливі канадці вимагають відповідне посвідчення водія! А батьки не купили мені категорію D - тальки В! Так ненажерливі канадці ще й вимагають якусь ліцензію! Я кинувся її купити - виявилося, що купити не можна, треба вчитися для отримання ліцензії! КараулА! Рятуйте! Все погано!
Але є і приємні випадки. Якщо не скиглити, не плакати, а розуміти, що ти вартуєш насправді, то все получається: за 2 тижня перебування в Канаді я відвідав три родини: в Калгарі, у Вінніпег та в Kelowna. І в них все ОК, в них все получиться. Навіть получиться у гарненької дівчинки, яка прибирала мій номер в готелі: переїхала вдвох - із своїм коханим хлопцем - поки що отримує всього 15 $ на годину, але робота є і є плани її змінити, і хлопець, за якого тримається, теж має роботу…
Все так і має бути. Ніде медом не намазано. Треба мазати самому.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 чер, 2023 16:54
stm написав: ЛАД написав: stm написав:......... Комнату подешевше )))
Знаю, комнату за 1200 и з/п 16 в час в моём мире не пересекаются, ещё не хватает девочке МакБук про потому что цвет очень красивый в линейке  По Успиху не отвечу. Спрашивайте у Детройта те веские причины, как минимум одна, которые настоящему герою могут помешать писать рапорт 
Ответ не понял. Так знаете или "не пересекаются"? И при чём тут МакБук про? Если знаете, то сколько стоит аренда? По Успиху - о чём писать рапорт? О каком преступлении? Я как раз это и спрашиваю. О преступлении писали Вы, а не Детройт.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 17:02
Не про Канаду, але про те саме. Якось дав рекомендацію одному капітану дальнього плавання взяти на судно в рейс двох студентів третього курсу одного морського університету. Два реально гарних хлопця. Дав телефон капітана та сказав дзвонити: візьме в рейс кадетами (це як практикант, отримує 1/2 зарплатні моряка). Зустрічаю хлопців через тиждень: сумні. Питаю, що таке? Говорять: ми подзвонили, він відразу почав говорити з нами АНГЛІЙСЬКОЮ. Ми сказали спочатку «бе», потім «ме», потім «ні «бе», ні «ме», після чого він послав нас на три букви і кинув слухавку. Ну все так і має бути. І це не про Канаду. Але все так і має бути…
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 чер, 2023 17:04
akurt У меня тоже есть положительные примеры. У товарища племянник уехал в Канаду почти 10 лет назад. Сейчас ему 34. Уехал после окончания института здесь, программист. Работать начал ещё во время учёбы. После окончания года 3 или 4 проработал здесь. Сначала жил в Оттаве. Женился, купил дом (естественно, в кредит). Потом перебрался в Калгари - дом в Оттаве продал и купил в Калгари. Работает удалённо на амерской фирме. Какие-то проблемы, наверное, есть, но доволен и никаких жалоб. Да, работает, естественно, по специальности.
А с языком у нас, действительно, проблемы. Учат по 10 лет в школе и вузе и всё равно не знают.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 16 чер, 2023 17:13, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 17:07
Ну и отлично. Мне как-то все же везет все время на положительный опыт наших людей. Возможно, не с теми общаюсь.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: П'ят 16 чер, 2023 17:14
flyman Про зараз і розмови нема. Для чоловіків.  Але ж війна колись закінчиться.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 чер, 2023 17:42
flyman написав: ЛАД написав:flyman Про зараз і розмови нема. Для чоловіків. 
Отож, хто виїхав у 90і, ті, хто хотів мають жир. Іншим пахати і пахати на кредитний цоколь в субурбії Отави/Ванкувера.
Парень, о кот. я написал выше, выехал не 90-е, а в 2013. А смысл есть не только во время войны. Если есть желание.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-