|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:04
А если серьёзно, Хотаб, у вас з.п. высокая, вроде. Получается вообще накопить на недвигу? Или большие расходы?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:17
Бетон написав:А если серьёзно, Хотаб, у вас з.п. высокая, вроде. Получается вообще накопить на недвигу? Или большие расходы?
Расходы большие, доходы к счастью кратно выше. Все получается. И я не шучу на счет желания , если что , пригласить на ремонт. Считай что ты сделал себе имя здесь. Другой вопрос, что я 50/50 колеблюсь между Киевом и Европой (естественно не столичной, это я не потяну). Кстати, а в действительности так не бывает что работники иногородние и живут на объекте? Типа минимальные условия (матрас на полу, временный сральник, маломсльский временный душ). Или где они (работяги) живут?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:23
На объекте живут почти всегда.
Спасибо за приглашение, до весны меня уже не будет). Начну новую жизнь
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:26
Hotab написав:Кстати, а в действительности так не бывает что работники иногородние и живут на объекте? Типа минимальные условия (матрас на полу, временный сральник, маломсльский временный душ. Или где они (работяги) живут?
ти яким то архаїчним минулим живеш, я про таке вже років 20 не чув ці «работяги» заробляють не менше тебе і щоб працювати якісно та продуктивно їм як і трбі потрібен відпочинок і комфорт це в 90х так вуйки іноді на обʼєктах жили, ходили в туалет в диру в підлозі і спали поруч і там же ж готовили їжу
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:44
Бетон Ну буває що плани зміщуються, міняються, або взагалі накриваються мідним тазом. Он наш найвідоміший актор захисного жанру обіцяв «до літа» бути дома у Львові , а все ніяк.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:50
Hotab написав:Бетон Ну буває що плани зміщуються, міняються, або взагалі накриваються мідним тазом. Он наш найвідоміший актор захисного жанру обіцяв «до літа» бути дома у Львові , а все ніяк.
так Бетон божився тут більше нічого не купувати стількі ж разів) немає нічого більш порожнього, ніж обговорення майбутнього люди взагалі дуже великої думки про свій дар передбачення
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:57
kingkongovets написав:Hotab написав:Бетон Ну буває що плани зміщуються, міняються, або взагалі накриваються мідним тазом. Он наш найвідоміший актор захисного жанру обіцяв «до літа» бути дома у Львові , а все ніяк.
так Бетон божився тут більше нічого не купувати стількі ж разів) немає нічого більш порожнього, ніж обговорення майбутнього люди взагалі дуже великої думки про свій дар передбачення
Ще раз і точно все
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 17:59
Hotab написав:Бетон Ну буває що плани зміщуються, міняються, або взагалі накриваються мідним тазом. Он наш найвідоміший актор захисного жанру обіцяв «до літа» бути дома у Львові , а все ніяк.
Наскільки я памятаю Максімка також божився і рвав майку що кине Відень і поверенться до прелєсті. А все ніяк. Вже каналья висохла і смрад пішов, а ніяк Відень не відпускає 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3097 раз.
- Подякували: 441 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:02
Хомякоид Так там вазеліном промазано. Не сохне, не тріскається, запах соснового лісу. Був я у Віднях тих. Я б теж не повернувся. Хіба б гроші (швидко) закінчилися 
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 16 жов, 2024 18:04
Бетон написав: Олежан написав: Бетон написав:Спасибо за приглашение, до весны меня уже не будет). Начну новую жизнь
+1
Новую жизнь упаковщиком деталей на завод в ночную смену. Олег плюсуй 
мій молодий знайомий з дипломом кнуба, мажор і син власника будівельної компанії, який працював бригадиром фасадчиків на субподрядах батька в Києві, після драми в особистому житті ще перед ковідом гайнув в поляндію простим работягою на будівництво, але десь через пару місяців поляки побачили що він читає креслення і з тих пір він працював вже на інженерській позиції правда він з початку повномасштабки повернувся в Україну і досі воює на офіцерській посаді, але то вже дрібниці не пропадеш, не сси правда так як в Україні звичайно ж не заробиш і завжди будеш людиною другого сорту, але головне, що злочинна влада в тебе нічого не вкраде - так же ж?)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1