Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Успіх написав:А якщо вже займаєшся 5-7р а потім хочеш на своє місце поставити продавця?
тоже самое. пересчитали что товара на 30 тысяч. Потом продавцу нужен новый товар он сдаёт кассу 10 тыс из которых 3тыс прибыль хозяина а 7 тыс идёт на новый товар. Таким образом если продавец один, на нем висит "постоянный долг" 30 тыс. Если продавцов несколько - каждый продаёт "свой" товар. И недостача одного никак не влияет на другого. При увольнении индивидуально перерасчёт. Полностью это твою проблему не решает, просто больше чем на 30 тыс продавец хозяина не кинет. А хозяин вообще никак кинуть не может (сказав я дал тебе товара на миллион гони недостачу). При дорогом или крупногабаритном товаре схема не рабочая.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 кві, 2025 16:46, всього редагувалось 4 разів.
Успіх написав:А якщо вже займаєшся 5-7р а потім хочеш на своє місце поставити продавця?
тоже самое. пересчитали что товара на 30 тысяч. Потом продавцу нужен новый товар он сдаёт кассу 10 тыс из которых 3тыс прибыль хозяина а 7 тыс идёт на новый товар. Таким образом если продавец один, на нем висит "постоянный долг" 30 тыс. Если продавцов несколько - каждый продаёт "свой" товар. И недостача одного никак не влияет на другого. При увольнении индивидуально перерасчёт. Полностью это твою проблему не решает, просто больше чем на 30 тыс продавец хозяина не кинет. А хозяин вообще никак кинуть не может (сказав я дал тебе товара на миллион гони недостачу). При дорогом или крупногабаритном товаре схема не рабочая.
Хех, в мене був "скромний бізнес" і то я свій міні-магазинчик напихав товаром по максимуму, щоб "триматись на плаву". Так от, максимум(по моїх приблизних прикидах/підрахуях) в мене товару було на 7-10Кдол! Якось не хотілось, щоб на третину, чи навіть, на четвертину товару мене кинули
Я кажу - тема "важка")) Чи от до прикладу, магазини будівельні матеріали/господарчі товари... - так там теж 100500позицій і на 20-30Кдол+ може бути там товару! Як там набирають і звільняють продавців? Що кожен раз перераховують товар? Ага, вже бачу, як рахують шурупи, цвяхи, болтики, гаєчки, фітінги до сантехніки, електрику: - резетки/вимикачі і іншу поЄпень
Ехххххххх, шкода, що тут 2 з половиною підприємці і то 1 з них - Будівельник🤦🏻😁😁😁
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 06 кві, 2025 21:49, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:А як НЕ добросовісний продавець попадеться? - та то можна за рік часу і на 100К недостачу зробити!
Напишете ему в трудовую книжку такую формулировку увольнения, что он больше никуда не устроится.
Тююююю, та він купить нову книжку, або без трудової оформиться.
А також, більшість роботодавців - хитродупі. В них типу новий продавець для перевірки податкової - на моменті - стажер)) - і так і рік, і два)))
Але питання залишається відкритим(не вирішуваним?) - як наймати і звільняти продавців, якщо в тебе 100500 дрібниць товару на загальну суму 30Кдол + Багато хто вирішує цю проблему, залучивши до бізнесу близьких родичів(як он Будівельник) Але ж так далеко не у всіх!
или через шоурумы-интернет сайты. человек выбрал товар, подождал 15 минут пока его вынесут со склада. без заказа двери в склад закрыты и вынести его продавец-кладовщик не сможет. Ему приходит заказ, который после комплектации выдаётся покупателю. розетке на петровке было так. Заказал по интернету, 15 минут и мне выносят заказ. В шоу руме этого товара даже не было.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 кві, 2025 18:54, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła написав:без заказа двери в склад закрыты и вынести его продавец-кладовщик не сможет.
Сибарит написав:Было бы странно, если бы у недобросовестного предпринимателя была защита от недобросовестного продавца.
Без образ - але це все☝️ лірика))
Питання залишається відкритим!
Ставте себе на місце дрібного підприємця, який відкрив магазин з канцтоварами/іграшками для дітей, чи з буд-матеріалами/господарськими товарами - і вам треба найняти хоча б двох(а краще чотирьох) продавців, щоб працювали позмінно.
Разом з ними сидіти перераховувати товар 2 дні?🤣🤣🤣 А через пару місяців - хтось звільняється, треба нового продавця - знову перерахунок 2 дня?🤣🤣🤣
Відкрийте вже замість успіха нарешті бізнес, віддайте його Успіху, навчіть всьому, може навіть управляйте за нього , бо він хоче «пасивний дохід»)) А то зафлудить весь форум
Успіх написав:Разом з ними сидіти перераховувати товар 2 дні?🤣🤣🤣 А через пару місяців - хтось звільняється, треба нового продавця - знову перерахунок 2 дня
ты як мало дитя. У данного кейса нет простого и демшанского решения. Иначе все бы его применили. Ты не 1й с такой проблемой. Продавца нужно отгородить от товара. Тогда вероятность что украдёт равна нулю. Но от пересортицы это не защитит. От нее вообще защиты нет. Продавец даже без доступа к товару может продать что то дорогое за 6 копеек.
І ти не розумієш - не важливо, який саме бізнес(дитячі іграшки, чи господарські товари і т.п.) - цікава сама тема "найм/звільнення продавців", якщо в магазині 100500дрібниць?!
Хоча, кому я це кажу? - "військовому" з не тим ВОСом, який під час війни і то не хоче воювати То куди ще йому до тонкощів бізнесу?