| 

|   | Увага! Небезпечно для автобусних туристів. Відгук | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Туризм в Україні, мандрівки світом, подорожі до цікавих місць

Додано: Пон 07 жов, 2024 09:44  Шановні учасники форуму, попередження!!!.Маю чим поділитись. Їздив у відпустку з Аккорд-тур Львів. Спаскудили всім відпочинок. З першої хвилини початку туру, ще у Львові, керівник Алла Пащенко, безпідставно, без вагомих причин, зчинила скандал, який перенісся на всю групу. Замість професійних якостей керівника і коректної поведінки, група отримала відверте хамство, знущання, спроби залякування, погрози до людей літнього віку, удвічі старших від неї, які незгодні були мовчки терпіти її нахабну і хамську поведінку. З невеликими перервами скандал тривав до останнього дня. Дякую вашій агенції за зіпсовану відпустку, зіпсований настрій, які я отримав за свої власні кошти. Як заявила Алла Пащенко, її поведінка це нова політика компанії і повністю відповідає новим нормам та інструкціям, тож тому всіх, кому це не подобається вона може висадити з автобуса посеред дороги. В останній день ми вже почули від неї матюки. Це був апогей цього турне!
 Саме тому я змушений буду написати велику статтю про це моє турне, про нову політику вашої агенції, про її кадри, про рівень їхньої професійної підготовки, щоб мої знайомі, друзі, друзі друзів і просто всі мої читачі ніколи не наражались на такі ситуації, коли за свої гроші їм псують відпустку і настрій. Ніколи більше не буду зв'язуватись з вашим агенцією
 PS.
 Розрахунок часу хибний і задеклароване: "без нічних переїздів" це дезінформація. Майте це на увазі і не ведіться на гарну рекламу.

Brighton

Повідомлень: 2З нами з: 07.10.24Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Пон 07 жов, 2024 10:06  Їздив з Аккорд-тур Львів до Парижу - Нюрнбергу - Страссбургу. Написав їм відгук.
 З першої хвилини початку туру, ще у Львові, керівник безпідставно, без вагомих причин, зчинила скандал, який перенісся на всю групу. Замість професійних якостей керівника і коректної поведінки, група отримала відверте хамство, знущання, спроби залякування, погрози до людей літнього віку, удвічі старших від неї, які незгодні були мовчки терпіти її нахабну і хамську поведінку. З невеликими перервами скандал тривав до останнього дня. Дякую вашій агенції за зіпсовану відпустку, зіпсований настрій, які я отримав за свої власні кошти. Як заявила ця керівниця, її поведінка це нова політика компанії і повністю відповідає новим нормам та інструкціям, тож тому всіх, кому це не подобається вона може висадити з автобуса посеред дороги. В останній день ми вже почули від неї матюки. Це був апогей цього турне!

Саме тому я змушений буду написати велику статтю про це моє турне, про нову політику цієї агенції, про її кадри, про рівень їхньої професійної підготовки, щоб мої знайомі, друзі, друзі друзів і просто всі мої читачі ніколи не наражались на такі ситуації, коли за свої гроші їм псують відпустку і настрій. Ніколи більше не буду зв'язуватись з цією агенцією

PS.
 Часу на піти у магазини купити їжу не вистачало, весь час скаженим галопом.
 Їхній розрахунок часу хибний і задеклароване: "без нічних переїздів" це дезінформація. НЕ ведіться на гарну рекламу!!!

Brighton

Повідомлень: 2З нами з: 07.10.24Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Пон 04 лис, 2024 20:07  Малоінформативно 

Бекас

Повідомлень: 441З нами з: 18.01.09Подякував: 24 раз.Подякували: 27 раз. 

Профіль

Додано: Вів 05 лис, 2024 09:32 

Згоден. Що саме не так? 

Investor_K

Повідомлень: 10913З нами з: 21.12.09Подякував: 0 раз.Подякували: 919 раз. 

Профіль

Додано: Вів 05 лис, 2024 09:51  У Аккорда саме цей тур, спланований відверто погано, гід профан не знає маршруту, не знає локацій, що є з додаткових послуг, та елементарного сервісу, водії аналогічно, декілька разів навіть пропускали повороти, з плануванням санітарних зупинок, та на поїсти, також біда-біда. В містах водії часто порушують правила зупинок, в деяких містах, група бігом вибігала\забігала в автобус тому, що посадка\висадка відбувалась з порушенням правил. Нічні переїзди, також були, це коли автобус приїздить до готелю о третій четвертій ночі. 

_Mykola_

Повідомлень: 5645З нами з: 09.02.09Подякував: 689 раз.Подякували: 726 раз. 

Профіль

Додано: Вів 05 лис, 2024 12:28 

Чем беднее тур - тем больше нищих ездит, а требования у них будто оплатили 10штук баксов. Обычно такие туры стоят 300-400 евро и что народ хочет видеть? Какая стоимость, такой и сервис.    Хотя кому и как?. Отправляли школьников в Париж- Краков, то все просто в восторге. Отправляли людей 60-70, очень много претензий, что им руку не подали выходя из автобуса или типа платные дополн. экскурсии и стоят дорого, аж по 10 евро. Или в номере не по 1- 2 чел, а и по три бывает. Да и гостиницы обычно 2*, а хотят за эту стоимость 5* 

Игорь Алексеевич

ЗаблокованийПовідомлень: 8635З нами з: 13.09.09Подякував: 113 раз.Подякували: 866 раз. 

Профіль

1

Додано: Вів 05 лис, 2024 13:01 

Игорь Алексеевич написав: Чем беднее тур - тем больше нищих ездит, а требования у них будто оплатили 10штук баксов. Обычно такие туры стоят 300-400 евро и что народ хочет видеть? Какая стоимость, такой и сервис.    Хотя кому и как?. Отправляли школьников в Париж- Краков, то все просто в восторге. Отправляли людей 60-70, очень много претензий, что им руку не подали выходя из автобуса или типа платные дополн. экскурсии и стоят дорого, аж по 10 евро. Или в номере не по 1- 2 чел, а и по три бывает. Да и гостиницы обычно 2*, а хотят за эту стоимость 5*
 Навіть "бідні" тури, якщо нормальна організація + толкові гід та водії, то тур проходить прогнозовано і нормально. Але це, не про такий випадок. 

_Mykola_

Повідомлень: 5645З нами з: 09.02.09Подякував: 689 раз.Подякували: 726 раз. 

Профіль

Додано: Сер 30 кві, 2025 13:11 

Brighton  цікаво дякую за попередження 

simplykitsune

Повідомлень: 3З нами з: 25.04.25Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 15 | 42631 |  |  
      | 
         | 0 | 5333 |  |  
      | 
         | 0 | 2400 | Чет 09 лют, 2017 15:51ТупУм
 |  | 

| 

Топвідповідей