Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 96979899100 ... 262>
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 09:36

Re: Валютный рынок в контексте ДС

zzzzzz написав:Рашка объявила о проведении учений, по сути на 6 суток порты Украины будут заблокированы.
НОТАМы уже опубликованы на сайте Укргидрогеографии. Вступают в действие с 21:00 часа 13 февраля.
Посмотрим на внешнюю реакцию

З однієї сторони це зле, а з іншої це добре, це розпис пу у своєму безсиллі щодо України і черговий постріл собі в ногу, щоб повністю переконати світ у своєму прогресуючому маразмі. Висновки обов'язково будуть зроблені і вже зроблені газ СПГ їде з Японії у Європу! Ну коли таке було?
Василь-Рівне

Подякував: 7015 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 10:34

zzzzzz написав:Ночные новости если кто не видел.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3576664760

Рашка объявила о проведении учений, по сути на 6 суток порты Украины будут заблокированы.
НОТАМы уже опубликованы на сайте Укргидрогеографии. Вступают в действие с 21:00 часа 13 февраля.

Про надвисоку імовірність такого сценарію я вперше написав ще в грудні. Нагадував і попереджав регулярно.
Денис казав, що це не проблема. Каже що вже впіймали того снайпера, який так майстерно обмалював контур водія в машині шифера. Цей спец тепер запросто щось там має потопити в Чорному морі з своєї іменної ТОЗ-8 і всі блокади моментально припиняться. :mrgreen:
А якщо серйозно, думаю, що це тільки квіточки. Серйозніші блокади з важкими наслідками для економіки і курсу ще попереду.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7412 раз.
Подякували: 6770 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 10:51

orest написав:А якщо серйозно, думаю, що це тільки квіточки. Серйозніші блокади з важкими наслідками для економіки і курсу ще попереду.

А я міркую, що це остання лебедина пісня пу - 14-го лютого держдума рф прийме ОРДЛО в свої обійми і на цьому все закінчиться.
Василь-Рівне

Подякував: 7015 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:03

Василь-Рівне написав:А я міркую, що це остання лебедина пісня пу - 14-го лютого держдума рф прийме ОРДЛО в свої обійми і на цьому все закінчиться.

Путлер тільки почав розганяти тему з примусу України до виконання Мінських угод. Так що точно не визнає. Просто загроза конфлікту локалізується в Лугандоні, можливо, ближче до Маріуполя.
Курс на блокаду Маріуполя не зреагує, і продовжить лізти до низу на пару десятків копійок, бо Путлер зняв газову блокаду ЄС.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:17

orest написав:Про надвисоку імовірність такого сценарію я вперше написав ще в грудні. Нагадував і попереджав регулярно.
Денис казав, що це не проблема. Каже що вже впіймали того снайпера, який так майстерно обмалював контур водія в машині шифера. Цей спец тепер запросто щось там має потопити в Чорному морі з своєї іменної ТОЗ-8 і всі блокади моментально припиняться.
А якщо серйозно, думаю, що це тільки квіточки. Серйозніші блокади з важкими наслідками для економіки і курсу ще попереду.

Оресте, те що ви не встигли злитися як і відсотків 85 інших ні для кого не секрет. І не слід плутати блокаду з провокаціями.
І зрозумійте головне - щоб заганяти курс вгору - треба, щоб у оленів була гривня. А навіть ті, хто злився вже відкупилися найбільш лякливі по 28.3, менш лякливі по 28 - 28.05. А щоб іти вниз, долар не обов'язковий - вистачить кукурудзи з соняшником, що і демонструє міжбанк. Ті, хто не продали вчора по 28, продають сьогодні по 27,90.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:20

Denik написав:.. А щоб іти вниз, долар не обов'язковий - вистачить кукурудзи з соняшником, що і демонструє міжбанк..

Завязывайте курить свою куруруку.
А то возникает ощущение, что у нас не Межбанк, а филиал Чикагской товарной биржи, блэт
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:21

lapay написав:... бо Путлер зняв газову блокаду ЄС.

Это как ? можно подробнее ?
Amat

Подякував: 115 раз.
Подякували: 678 раз.

Профіль

3
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:31

sequence написав:Завязывайте курить свою куруруку.
А то возникает ощущение, что у нас не Межбанк, а филиал Чикагской товарной биржи, блэт

Це Чиказька біржа - вже стала філіалом Нібулону, у якого є свій торговий флот та власні корвети... та патрульні катери:D
https://defence-ua.com/news/dobudovuvat ... -6054.html
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:47

orest написав:
  zzzzzz написав:Ночные новости если кто не видел.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3576664760

Рашка объявила о проведении учений, по сути на 6 суток порты Украины будут заблокированы.

Про надвисоку імовірність такого сценарію я вперше написав ще в грудні. Нагадував і попереджав регулярно.
Денис казав, що це не проблема. Каже що вже впіймали того снайпера, який так майстерно обмалював контур водія в машині шифера. Цей спец тепер запросто щось там має потопити в Чорному морі з своєї іменної ТОЗ-8 і всі блокади моментально припиняться. :mrgreen:

Ці стрільби є прямим порушенням Міжнародної Конвенції 1982г (Україна ратіфікувала у 1999)
https://ips.ligazakon.net/document/view ... 1999_06_03
https://ips.ligazakon.net/document/MU82K23R

останнього разу проходив Чорним морем 29 січня 1992г
отримали NAVAREA
Румунія для арт стрельб закриває більшу частину Чорного моря на відстань 50 міль від свого берега, треба прокласти курс так, що оминути "стрельби", всі поржали -мол звідки у бідній країні така кількість снярядів на пів моря, кукурудзою стрілють??

(ще місяц не минув -зк розпаду СРСР, а наші добрі сусіди вже почали зазіхати на газові родовища у Чорному морі)

капітан наказав оминути район стрільб...
я був на вахті коли ми наблизились до точкі з якої мали відвернули праворуч для непотрапляння в район вказанний в NAVAREA. Дивлюсь на радарі, попереду 3 судна прямують без зміни курсу.Отримав від них інфу, що 2 на Чорноморськ, один на Одесу. Ці два були прямі наші конкуренти на причал, стосовно стрільб штурмани відповіли, що їм відомо про це, але їх капітани казали, що не вірять у реальність стрільб (але треба вести спостередження і у разі небеспеки виходити з району)
Це досідь рискована стратегія (був такий випадок, коли радянскьке судно було обстріляно греками біля о.Кітіра десь у 1970х, не бойовим снарядом а учбовим, капитан у кодованій шифрограммі попередив Москву, ті раптово далі наказ воєнним кораблям і підводним човнам йти на доромогу, потім з"ясувалось що на судні прогави NAVAREA від греків, що район був закрит для мореплавання на 10 годин, і капітану дали прочухана)

Наш капітан дуже вагався перетинати закритий румунами район ...
прийняв соломонове рішення, зайти в район на 4-5 міль від його східного краю (у разі небезпеки за 15 хвилин ми вийдемо з нього), судно додало у швидкості (до 20 knots) за 3 години миновали район, настигли конкурентів а потім за годину до Чорноморська (Ільічівська) зробили обгін і взяли лоцмана першими

висновок: треба подавати протест в ООН, IMO але якщо э попередження -треба виконувати NAVAREA

курс
опт 85/93
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 10 лют, 2022 13:32, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3338 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лют, 2022 11:59

Denik написав:
  sequence написав:Завязывайте курить свою куруруку.

Це Чиказька біржа - вже стала філіалом Нібулону, у якого є свій торговий флот та власні корвети... та патрульні катери:D
https://defence-ua.com/news/dobudovuvat ... -6054.html

Четырехлетний суперцикл, вчерашний черный лебедь, CME - филиал Нибулон... Я буду это коллекционировать :)
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
  #<1 ... 96979899100 ... 262>
Форум:
+ Додати
    тему