|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 23 лют, 2026 23:09
В минулому пості все написано. Тема не про мене. А чого не зобов'язали з'явитись до ТЦК всіх офіцерів, наприклад. Охоронців, силовиків і т.д., хто служив, закінчив військові навчальні заклади. Нехай би пройшли комісію, хто придатний - на фронт. Чому таке вирішили зробити тільки з тими, у кого написано було непридатний у мирний час, обмежено придатний у військовий, ще й довідки ці були без терміну давності? То була б кава в Ялті!
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1679 раз.
- Подякували: 2386 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 23:22
Зеленський про теракт у Львові: РФ планує такі напади й надалі
І звідки ж він знав? Прямо провидець! Так кацапам навіщось наші менти потрібні.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 лют, 2026 00:00
Все, хотаб злився, нічого сказати.. А тим часом вже по Києву якийсь черговий заброньований експерт і те рубає правду-матку, каже, ресторани забиті, де охороняли 100, зараз охороняє тисяча охоронців і т.д., воювати ніхто не хоче.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 лют, 2026 05:42
hxbbgaf Тема не про мене. А чого не зобов'язали з'явитись до ТЦК всіх офіцерів, наприклад. Охоронців, силовиків і т.д., хто служив, закінчив військові навчальні заклади. Нехай би пройшли комісію, хто придатний - на фронт. Чому таке вирішили зробити тільки з тими
Тема про тебе. Закон для всіх один. І він однаково зобовʼязує прийти як тебе, так і охоронців чи військових пенсіонерів. . Чому ти не прийшов? Чому у тебе питання до них, а до себе їх нема? Те що ти ЩЕ не складав присягу, нічого не змінює. 1. Присяга не додає жодних додаткових зобовʼязань 2. Складається за 1 хвилину. Тобто її відсутність у тебе проблема рівня «у нього вже голова пострижена, а у мене ще ні».
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2574 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Вів 24 лют, 2026 11:59
Hotab написав:hxbbgaf Тема не про мене. А чого не зобов'язали з'явитись до ТЦК всіх офіцерів, наприклад. Охоронців, силовиків і т.д., хто служив, закінчив військові навчальні заклади. Нехай би пройшли комісію, хто придатний - на фронт. Чому таке вирішили зробити тільки з тими
Тема про тебе. Закон для всіх один. І він однаково зобовʼязує прийти як тебе, так і охоронців чи військових пенсіонерів. . Чому ти не прийшов? Чому у тебе питання до них, а до себе їх нема? Те що ти ЩЕ не складав присягу, нічого не змінює. 1. Присяга не додає жодних додаткових зобовʼязань 2. Складається за 1 хвилину. Тобто її відсутність у тебе проблема рівня «у нього вже голова пострижена, а у мене ще ні».
Тема про силовиків, я не силовик, силовик - це той, хто сам собі таку професію обрав. І закон не для всіх один. Рівність має бути перед законом, але ж це знов не про нашу країну. Ось навіть на цьому конкретному прикладі, силовикам, відставникам, офіцерам і т.д. чомусь не треба самим йти у ТЦК навіть без повістки, тільки обмежено придатним.. З чого ти це взяв, це твої фантазії. Ну, якщо для тебе присяга нічого не значить, то це все пояснює.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 лют, 2026 12:06
Бабця на торговельному майданчику каже, похапали всіх алкашів і наркоманів! На Троєщині он де на овочевий ринок іти. Дійсно, було їх там повно, зараз нема, навіть вторсировину нікому приймати і здавати, зачинено. Це що в військових закладах так вчили робити - непридатних хапати - аби не себе?
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 лют, 2026 12:41
hxbbgaf написав:Бабця на торговельному майданчику каже, похапали всіх алкашів і наркоманів! На Троєщині он де на овочевий ринок іти. Дійсно, було їх там повно, зараз нема, навіть вторсировину нікому приймати і здавати, зачинено. Це що в військових закладах так вчили робити - непридатних хапати - аби не себе?
все эти впенсы и прочие пилотки имеют звание аффицер а по закону Украины им не положено в окоп штурмовиком(добровольно можна , но они не дурные) а столько командиров в ЗСУ не надо , поэтому они и оновили данные без бусика
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 532 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 13:04
Vadim_ написав: hxbbgaf написав:Бабця на торговельному майданчику каже, похапали всіх алкашів і наркоманів! На Троєщині он де на овочевий ринок іти. Дійсно, було їх там повно, зараз нема, навіть вторсировину нікому приймати і здавати, зачинено. Це що в військових закладах так вчили робити - непридатних хапати - аби не себе?
все эти впенсы и прочие пилотки имеют звание аффицер а по закону Украины им не положено в окоп штурмовиком(добровольно можна , но они не дурные) а столько командиров в ЗСУ не надо , поэтому они и оновили данные без бусика
Так і я про це, наклепали офіцерів, і боргу в них, виходить, нема, Конституція на них не розповсюджується. Тільки хворі, бомжі, наркомани і т.д. всім і у всьому винні. Так переможемо!
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 лют, 2026 13:28
Хаттаб должнон помереть за наше(с Вадиком и Виталей) кохфе у Ялте(у рестике Ореадна) Памятник герою в Лавре из чёрного гранита гарантируем! Ну а мне как художнику в далёком прошлом нужен его тело-морд шоб я его на том памятнике изобразил как Рембу(из третьего Рембы), прыгающим с атомной бимбой из горящего гвынтокрыла(на ялтинское ФСБ)!
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 лют, 2026 13:32
барабашов написав:Хаттаб должнон помереть за наше(с Вадиком и Виталей) кохфе у Ялте(у рестике Ореадна) Памятник герою в Лавре из чёрного гранита гарантируем! Ну а мне как художнику в далёком прошлом нужен его тело-морд шоб я его на том памятнике изобразил как Рембу(из третьего Рембы), прыгающим с атомной бимбой из горящего гвынтокрыла(на ялтинское ФСБ)!
він іншого напрямку, на снікерсах полюбляє
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 651 раз.
- Подякували: 532 раз.
-
-
Профіль
-
-