Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
hxbbgaf написав:Краща, ніж захищати Батьківщину? Що ж може бути краще?
І чого ж ви досі не служите?
hxbbgaf написав:А захищати, ти вирішив, що має хтось інший - хворі, наркомани, бабусі, бомжі, алкаші, безробітні, нехай навіть непридатні, але тільки не ти..
Так схоже це hxbbgaf вирішив, цілу тему на більше 100 сторінок вже веде як хтось має замість нього йти
hxbbgaf написав:Тільки не офіцер фейслес
Звісно не він, бо Фейслес не офіцер
hxbbgaf написав:щоб далі цілий день сидіти на форумі і плювати у стелю
Куди веде це посилання? Що саме цікавить? Мій пост про пропаганду починається з "Це до речі основні наративи пропаганди з ОП"
Це ти мені пропонуєш посперечатись з ШІ? 😅😅 Я ще не вижив ще з розуму. На рахунок «ШІ щьолкає такі пости».. Та як поставиш питання, так він його і охарактеризує. Доречі, від тебе такого, що ШІ назвав би маніпуляціями, так через повідомлення)) Теж мені, мораліст прийшов))
Так це ж ви, а не я, закликаєте хапати всіх підряд, і ще й хворих і нездатних воювати, бо вони "занедбали своє здоров'я". Тому їх на безглузду смерть, в вашому розумінні мобілізація - це кара для беззахисних, щоб потішити ваше самолюбство. І мета цього всього що завгодно, тільки не перемога.
Нові звірства: що вони коять, чи вони диверсанти? ТЦКшники зламали руку 60-річному рибалці, залили його газом і прокололи колеса в машині.
Побили дитину!
В Одесі військові ТЦК заштовхали в мікроавтобус чоловіка та жінку разом із однорічною дитиною — у відомстві уточнюють, що проводять розслідування за даним фактом.
До цивільних також було застосовано газовий балончик та фізичну силу — як результат у дитини струс мозку, а у дорослих чисельні забої.
Так це ж ви, а не я, закликаєте хапати всіх підряд, і ще й хворих і нездатних воювати, бо вони "занедбали своє здоров'я". Тому їх на безглузду смерть, в вашому розумінні мобілізація - це кара для беззахисних, щоб потішити ваше самолюбство. І мета цього всього що завгодно, тільки не перемога.
Самі вигадали, самі приписали Я лише стверджував, що ви зі своїми самопрописаними діагнозами не маєте ніяких привілеїв, а інші, в тому числі ті, хто здоровіше, чи колись проходив військову кафедру, не зобовʼязані йти поперед вас
Faceless написав:[ Так це ж ви, а не я, закликаєте хапати всіх підряд, і ще й хворих і нездатних воювати, бо вони "занедбали своє здоров'я". Тому їх на безглузду смерть, в вашому розумінні мобілізація - це кара для беззахисних, щоб потішити ваше самолюбство. І мета цього всього що завгодно, тільки не перемога.
Самі вигадали, самі приписали Я лише стверджував, що ви зі своїми самопрописаними діагнозами не маєте ніяких привілеїв, а інші, в тому числі ті, хто здоровіше, чи колись проходив військову кафедру, не зобовʼязані йти поперед вас
Ця брехня і перекручування -основа спілкування абирвалга. - Чому офіцери запасу (і не офіцери, а просто хто колись служив строкову і складав присягу) з окупованих мають кинути все і їхати захищати абирвалга ? Норма закону? - ти виправдовуєш зрадників - в чому їх зрада і де «виправдовуєш»? Мовчання..,