Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 126127128129>
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 18:46

Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати

Почему то я больше верю тут Хбаффу а не склизкому инвестору в Будву
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 386 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 19:12

барабашов написав:Почему то я больше верю тут Хбаффу а не склизкому инвестору в Будву

Чомусь мені думка свиноматки з шубами і офіцерськими погонами, яка жодного дня не воювала, не дуже то і турбує. 😅
Зображення
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2605 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:06

Hotab написав:А я це кажу не «більшості», а тобі, невдячній свині, яка не воювала ні дня і не збираються, але завзято 5-й рік ухиляючись розказує скільки хто має воювати.

Тому ще раз: твоя черга!»
Коли приступаєш?

А коли оті всі приступають, що я перерахував? Це мільйони здорових навчених, ти думаєш, як всі вони і далі не будуть воювати, ми зможемо перемогти?
До речі, сьогодні говорив із знайомим, каже, у нього в селі ТЦКшники схопили розумово відсталого хлопця, що і говорити толком не вміє, возили його навіщось, відлупцювали і викинули в сусідньому селі! Ведуть себе як покидьки. Останні. Навіщо вони це роблять? Просто покидьки, чи це диверсія, яка після цього про них буде слава?
Ще каже, бронювання зараз люди купують, по 20 тис. кожного місяця відстьогують і заброньовані. І це масово. Отаке бронювання, такий головний критерій! Таки більше пересвідчуюсь, що оце було правдою:
https://nenka.info/zhurnalisty-vykryly- ... i-v-kyyevi
hxbbgaf

Подякував: 1686 раз.
Подякували: 2393 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:10

hxbbgaf

А коли оті всі приступають, що я перерахував?

Спитай у Барабашова, він один з них.
Ти питав у мене, я відповів, я питаю у тебе: «коли твоя черга?»
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:26

Hotab написав:hxbbgaf

А коли оті всі приступають, що я перерахував?

Спитай у Барабашова, він один з них.
Ти питав у мене, я відповів, я питаю у тебе: «коли твоя черга?»

Ти не відповів, коли будеш в окопі. Здоровий і тренований, поки відбувається ось що:
Зображення

У військових частинах чимало людей з наркозалежністю та тих, хто перебуває на замісній підтримувальній терапії, – військова омбудсменка.

Ольга Решетилова наголосила: через те, що у війську неможливо забезпечити замісну терапію, у таких людей виникає синдром відміни, який супроводжується «ломкою», судомами та іншими ускладненнями, які можуть призвести до летальних випадків.

За словами посадовиці, зараз триває перевірка, яка має з’ясувати, як ці люди потрапили до війська. Водночас вона констатувала, що на кожному етапі є людина, яка несе відповідальність за потрапляння таких людей у військову частину.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:31

hxbbgaf

Ти не відповів, коли будеш в окопі.

Я тобі чітко відповів, я ВЖЕ повоював. Твоє право питати у мене «а коли ще?» у тебе зʼявиться коли ти відвоюєш з моє. Можна «всього 2 роки в 14-му і один 22-му», як ти тут придумав. Цього для початку достатньо з тебе буде.
То я питаю, коли ти вирівняєш нашу з тобою участь, щоб я знов мав можливість і бажання виходити в нашому парі вперед?

Здоровий і тренований

Здоровими і тренованими не народжуються, ними стають займаючись спортом, і тренуючись . Від того що ти замість робити це, ковтав психотропи які сам собі приписав, у тебе не зʼявилась індульгенція . Просто ти повинен тепер йти нетренованим, а тренуватись вже в процесі. Хоча ти мав 4+ роки щоб натренуватись, проте ти лише писав весь цей час хто по якій черзі має йти перед тобою.
Питаю ще раз: коли твоя черга настане?
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:45

Ти на мої питання не відповів, чи можна так перемогти, коли найбільш треновані і здорові не воюють, а хапають хворих, чи ОК те, що на картинці і в цитаті, що то будуть за бійці, і чи ОК, що ти в 45 відвоювався, коли в нас мобілізація до 60.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:54

hxbbgaf

Ти на мої питання не відповів,

Питання в порядку черговості. Бо їх у тебе багато, а ти на моє одне не відповів.
Коли твоя черга??

Те, що ти вважаєш себе кволим і заздриш «бикам» - це лише твоя проблема. Биком ніхто не народився, ними стають роками важких тренувань. Ти ковтаєш табли, які сам собі прописав . Замість тренуватись. Хто тобі винуватий що ти не «бик».
Жоден бик не зобовʼязаний йти поперед тебе лише по факту наявності кращого здоровʼя.
Ще раз питаю, коли твоя черга? ??

те, що на картинці і в цитаті,

Я не читаю ніякі репости і не відкриваю твої посилання. Лякай сам себе , мені не цікаво воно.
Я питаю у тебе, ти відповідаєш мені. Не ШІ, не цитати, не южаніна.
Коли твоя черга??
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 26 кві, 2026 20:57, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:56

Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати

hxbbgaf написав:Ще каже, бронювання зараз люди купують, по 20 тис. кожного місяця відстьогують і заброньовані. І це масово.

Масово це зробити просто неможливо
Така схема дійсно в принципі робоча, але це великий ризик для підприємства + більшість підприємств що взагалі мають бронь (а їх не так і багато насправді), мають всього 50% квоту для бронювання.
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2026 20:57

Faceless написав:
  hxbbgaf написав:Ще каже, бронювання зараз люди купують, по 20 тис. кожного місяця відстьогують і заброньовані. І це масово.

Масово це зробити просто неможливо

Людина говорить, у них на підприємстві таке, щось із будівництвом пов'язано, каже, ніби це норма, чому це неможливо?
hxbbgaf

Профіль

1
  #<1 ... 126127128129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей