Там чітко написано призначено за вислугу років.
Пенсію призначено за вислугу років. Хто ж заперечує. Тобто він прослужив достатньо щоб її отримувати у разі звільнення.
Це причина, чому він її отримує. А от причина звільнення може бути будь яка. Включно зі злочином (під час війни -ні).
Вчинення злочину не анулює право на зароблену пенсію.
Висновок: формулювання «отримує пенсію за вислугу років» нічого не каже про підставу для його звільнення з військової служби.
Повтори , щоб я переконався що ти засвоїв. Поки що не засвоїв.
Ти чудово знаєш, що ніхто б мене не взяв до ВВНЗ.
1. Звідки я щось можу знати «»чудово», ти не показував мені свої документи.
2. Якщо ти знаєш , що ти не відповідаєш якостям (по медицині, чи якісь інші показники, ментальні) для якоїсь діяльності, а інші відповідають і працюють , то чи не здається тобі нормальним, що їх (а не тебе) заохочують більшими (розширеними) правами? Більша пенсія, ранніший вихід на неї, ніж у тебе, який не спроможний виконувати ТУ роботу.
Є чимало людей які відповідали б необхідним якостям, але не хочуть йти на таку роботу (навіть знаючи про додаткові пільги і можливості) . Зате коли приходить їм час йти на пенсію, вони стають невдоволені «а чому йому стільки? А чому так рано?» . Тобі не здається це дивним? Можливість обирати є у кожного.