Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 137138139140
Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2026 12:22

hxbbgaf

Там чітко написано призначено за вислугу років.

Пенсію призначено за вислугу років. Хто ж заперечує. Тобто він прослужив достатньо щоб її отримувати у разі звільнення.
Це причина, чому він її отримує. А от причина звільнення може бути будь яка. Включно зі злочином (під час війни -ні).
Вчинення злочину не анулює право на зароблену пенсію.
Висновок: формулювання «отримує пенсію за вислугу років» нічого не каже про підставу для його звільнення з військової служби.
Повтори , щоб я переконався що ти засвоїв. Поки що не засвоїв.

Ти чудово знаєш, що ніхто б мене не взяв до ВВНЗ.

1. Звідки я щось можу знати «»чудово», ти не показував мені свої документи.
2. Якщо ти знаєш , що ти не відповідаєш якостям (по медицині, чи якісь інші показники, ментальні) для якоїсь діяльності, а інші відповідають і працюють , то чи не здається тобі нормальним, що їх (а не тебе) заохочують більшими (розширеними) правами? Більша пенсія, ранніший вихід на неї, ніж у тебе, який не спроможний виконувати ТУ роботу.
Є чимало людей які відповідали б необхідним якостям, але не хочуть йти на таку роботу (навіть знаючи про додаткові пільги і можливості) . Зате коли приходить їм час йти на пенсію, вони стають невдоволені «а чому йому стільки? А чому так рано?» . Тобі не здається це дивним? Можливість обирати є у кожного.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2608 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2026 17:29

Ну які ще злочини, ти сам розумієш, що це маячня!
Ну, права правами, але всьому є межа. Тим більше в військовий час. На те вони і військові, на те і вчились, щоб воювати, а виходить як в анекдоті про пожежника, в 43 роки вони вже не воюють масово, коли людей, які не тримали зброї, і в 59 хапають.
Тим більше, що привілеї в нас поза Конституцією.
hxbbgaf

Подякував: 1686 раз.
Подякували: 2398 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2026 17:30

hxbbgaf

Подякував: 1686 раз.
Подякували: 2398 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 тра, 2026 18:24

hxbbgaf

Ну які ще злочини, ти сам розумієш, що це маячня!

Маячня в твоїй голові заважає тобі розуміти прочитане.
До широкомасштабного однієї з причин звільнення зі служби було «обвинувальний вирок суду що набрав законної сили». І навіть ця причина звільнення зберігала за людиною право отримувати пенсію.
Це тобі як приклад, що звільнення з будь якої причини приводить до «отримує пенсію за вислугу років».
Дійшло? Повтори останнє речення.

про шо я і кажу, лікують лікарі, гасять пожежу пожежники а не комбайнери, воюють військові

Алкоголіки бухають.

На те вони і військові, на те і вчились, щоб воювати,

Так військові і воюють.
Поки військові.
А цивільні не воюють. Поки не стануть військовими,

в 43 роки вони вже не воюють масово,

Воюють ті хто застав війну військовослужбовців. Вони для того і служили на момент початку війни.
Воюють ті, кого призвали. Разом з 59-річними.
У тебе воює всього 200 тисяч ти казав? Це з 10 чи 15 млн?
Ну так це який відсоток?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 10 тра, 2026 18:30, всього редагувалось 4 разів.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2608 раз.

Профіль

6
8
5
  #<1 ... 137138139140
Форум:
+ Додати
    тему