Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Співробітник Київського ТЦК вказав у декларації $10 млн у криптовалюті: він — топ-1 власників ETH серед чиновників, — InCrypted
Абирвалги заносять, щоб бути непридатними
А може, проблема таки в тому, що беруть? Що он Крупа на волі гуляє, не сидить. Он закордоном наші чомусь нічого нікому не заносять ані ментам, ані чинушам, ані лікарям... Дивно. Як переїжджають через кордон, одразу іншими людьми стають.
hxbbgaf написав:Співробітник Київського ТЦК вказав у декларації $10 млн у криптовалюті: він — топ-1 власників ETH серед чиновників, — InCrypted
Абирвалги заносять, щоб бути непридатними
А може, проблема таки в тому, що беруть? Що он Крупа на волі гуляє, не сидить. Он закордоном наші чомусь нічого нікому не заносять ані ментам, ані чинушам, ані лікарям... Дивно. Як переїжджають через кордон, одразу іншими людьми стають.
Проблема завжди з обох сторін. Тому антикорупційне законодавство в усіх притомних країнах містить відповідальність як за те, що беруть, так і за пропозицію хабаря. В Україні, до речі, формально теж. Але тут я ще думаю, що задекларували те, чого насправді нема. Це дуже зручно для відбілення майбутніх доходів.
hxbbgaf написав:А може, проблема таки в тому, що беруть? Що он Крупа на волі гуляє, не сидить. Он закордоном наші чомусь нічого нікому не заносять ані ментам, ані чинушам, ані лікарям... Дивно. Як переїжджають через кордон, одразу іншими людьми стають.
Проблема завжди з обох сторін. Тому антикорупційне законодавство в усіх притомних країнах містить відповідальність як за те, що беруть, так і за пропозицію хабаря. В Україні, до речі, формально теж. Але тут я ще думаю, що задекларували те, чого насправді нема. Це дуже зручно для відбілення майбутніх доходів.
У нас не працює закон через тотальну корупцію суддів і прокурорів, яка вигідна злочинній владі. До речі, про свавілля ТЦК казали, а вчора на Суспільному по телеку була ціла передача Новий відлік про свавілля і геноцид у м'ясних підрозділах Сирського, типу Скелі. В інтернеті навіть дещо повирізали.
Hotab написав:[quote="5945715:hxbbgaf" Абирвалги заносять, щоб бути непридатними
І банять хз за шо, как буд-то тройной оклад[/quote]