Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 143144145146>
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 20:05

hxbbgaf я не знаю про що ти.

Я не читаю твої «новини».
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2605 раз.

Профіль

7
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 22 тра, 2026 21:50

Hotab написав:hxbbgaf я не знаю про що ти.

Я не читаю твої «новини».

Ти не північнокореєць? Ті теж нічого не чують, окрім пропаганди.

Ось ТЦКшники в Києві знов відлупцювали ветерана. На 2 протезах!
https://www.volynnews.com/news/all/vdar ... tezakh-u-/
Це вже переходить всі межі! Вони диверсанти!
hxbbgaf

Подякував: 1687 раз.
Подякували: 2400 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 14:07

hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 14:09

"Ми працюємо з Міністерством оборони для того, щоб цей ресурс залучити в економіку і на потреби сил оборони"
Кажуть про примусову працю і віддачу грошей нібито на військо, а куди підуть ті кошти, коли військовим зарплатню не підвищують 3 роки, тільки ментам, прокурорам і чинушам і сину веніславського, який нікому нічого не винен, на новий гелінтваген для папаші, і отаким прокурорам на гігантські спецпенсії:
Чергова молода здорова тварина отримує гігантську пенсію.
https://krapka.media/2026/04/24/prokuro ... t=12116255

Міністр економіки та сільського господарства хоче змусити силою людей працювати на своїх плантаціях та володіннях інших олігархів? Рабовласницький устрій?
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 16:43

Побиття військовими ТЦК ветерана Мороза у Києві: винних переведуть до бойових підрозділів, - Сухопутні війська

Зам'яли! Це замість тюрми? За те, що лупцювали інваліда без двох ніг. Опинитись в бойовому підрозділі - це тепер покарання? Якщо навіть повірити, що так і буде, який це несе наратив тим, хто одразу опинився в бойовому підрозділі?
Переведуть на посади командирів чи тільки на папері, чи взагалі, забудуть, як блатні і вчасно заносять, як переведуть, тим солдатам не позаздриш, які опиняться їхніми рабами. Відправлять за штрафбатниками стояти позаду?
Такі обіцянки значать свавілля і беззаконня!
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:39

Отак би стрілка затримували чи міндича і крупу саджали, як на людей кидаються, які якщо й скоїли, то тільки адміністративне правопорушення.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:41

hxbbgaf написав:М-да, мабуть, що людину оштрафували за провезення молока з Польщі, це крамола. Не можна таке писати, стерли?

Ти б підлікувалося трохи, бо вже починаєш пропагувати злочини і правопорушення, і критикувати за їх виявлення. Розлади прогресують.
Дякуй модераторів, я б дебілів з довідками банив навічно, не просто чистив пости

які якщо й скоїли, то тільки адміністративне правопорушення.

А їх за це розстріляли. Так?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2605 раз.

Профіль

7
8
5
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:51

Hotab написав:
  hxbbgaf написав:М-да, мабуть, що людину оштрафували за провезення молока з Польщі, це крамола. Не можна таке писати, стерли?

Ти б підлікувалося трохи, бо вже починаєш пропагувати злочини і правопорушення, і критикувати за їх виявлення. Розлади прогресують.
Дякуй модераторів, я б дебілів з довідками банив навічно, не просто чистив пости

які якщо й скоїли, то тільки адміністративне правопорушення.

А їх за це розстріляли. Так?

Ну, ввезти собі молока - це правопорушення? Може, сир хотіли зробити. Як ціни в нас вище через корупцію і ще й суцільний фальсифікат. Я про те, що, якщо й так, то загалом ця ситуація не ОК.
Не розстріляли, але отак кидатись на авто, а потім душити чувака - це явно неадекватно, це не я говорю, це Гнап. А бувало, що і вбивали, що не було? Он Сахарук, Сопін, Танчик, Кашелюк... Скільки епілептиків різко вмирали в ТЦК. Самі бились головою об дерево, падали з висоти власного зросту, намагались вибратись на штанах з 5 поверху через зачинене вікно, опинялись в комі через розбиті вщент голови, купу синців і поламані ребра... Хто за це відповів? Це теж ОК? А те, що ветерана без двох ніг били восьмеро биків, це тож ОК?
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 17:59

Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати

hxbbgaf написав:
Ну, ввезти собі молока - це правопорушення? Може, сир хотіли зробити. Як ціни в нас вище через корупцію і ще й суцільний фальсифікат.

Щоб вкотре не городили туфту, бо схоже, що після букваря максимум читаєте це ваш фуп
http://customs.gov.ua/news/zagalne-20/p ... ayinu-1846

Я б сказав де у вас фальсифікат
Faceless
Модератор

Подякував: 1507 раз.
Подякували: 8315 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2026 18:07

В ютубі купа відео, там якийсь чувак все перевіряв, всі молочні продукти, згущенку, навіть хліб. Повсюди купа фальсифікату.
hxbbgaf

Профіль

1
  #<1 ... 143144145146>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей