церковного кагору
Може мені не потрапляв до рук якийсь верхній сегмент, але пару раз пробував - пійло пійлом. Що там за особлива така рецептура у того Кагору, щоб звати його «церковним»?? ? Чому не можна давати вірунам просто Кьянті чи Бордо?))
|
|
Напої Banderlog
Може мені не потрапляв до рук якийсь верхній сегмент, але пару раз пробував - пійло пійлом. Що там за особлива така рецептура у того Кагору, щоб звати його «церковним»?? ? Чому не можна давати вірунам просто Кьянті чи Бордо?)) Напад росії і білорусі на УкраїнуТа це не вино, а напій на базі вина. Стало популярним в російській імперії за збігом обставин і з волі петра 1. Ніякого сакрального сенсу не має. Тут не може бути "верхнього сегменту", бо це масовий кріплений алкогольний продукт. ) бо бє одразу по голові як церковний дзвін))) тут все залежить від компанії і атмосфери. По перше свій шлях до алкоголізму я починав в дитинстві з вин букет молдавії і кишинівських цукерок виноград в спирту. Потім церковного кагору після служби в неділю. Причастне вино виливати гріх. Веселе парубоцтво продовжилось з безотказного засобу соблазнєнія лікеру амаретто), дичайша бормотуха скажу я вам но бідність і причуди статевого відбору в жіноцтва не лишило мені вибору) Корочє, в мене є склонность до десертного вина і наливок. Бухати тим не рекомендую а напополам пляшку в 11 ранку на тще серце з кимсь з сіськами нормальний підхід до справи) Молдовські подобаються, а з українських зараз болград років 5 тому пробував. Портвейн теж може бути і шмурдяком. Церковний кагор бо рецепт розроблений по спецзаказу церкви. Там зброджують вигрітий виноградний сік, а потім додають спирт Щодо рому... Ароматизовані з соком теж можу, раз засипав цукром і корицею дольки ананасу щоб карамелізувати на сковорідці до рому теж так нічо... компанія була хороша) А в чоловічій кагор хіба в дзвіниці, чи на водохреща після ополонки, або на хрестинах. Взагалі, якщо пянка чоловіча і на більше 3х особєй то пити однозначно треба водяру, або як я тут шпирт. Вообще-то изначально Кагор является сухим вином, рецепт которого разработан во французском городе Кагор. Существует легенда, что именно настоящий Кагор был навязан церкви в качестве ритуального Петром1. То, что попам-алкашам показалось мало крепости, и они стали выдавать шмурдяк за Кагор, не даёт им ни прав на название, ни авторства рецепта. на петра першого там все валять) на рахунок прав на назву, то авторське право сумнівна тема) но хай буде назва церковний кагор) Виноград в північних регіонах не набирає потрібної сахаристості. Даж в німеччині гітлер дозволив цукор додавати. Щодо алкашества попів, то вкусовщина) ви проти міцного алкоголю? Чи проти кокиейлів?
|
|