За що ми любимо Інвестора_К?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 289290291292
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 15:03

Ірина_ писал(а):
  Investor_K писал(а):
  Investor_K писал(а):Друзі, не стримуйте себе.

Я бачу пані Ірина та пан Faceless себе стримують

Якщо хочете, щоб Вас хвалили, найкращий спосіб — написати щось справді корисне. Поділіться своїм досвідом або аналізом про інвестиції як Великий інвестор :wink: Розкажіть про стратегії, ризики, цікаві кейси. Тоді похвала точно буде не лише від модераторів, а й від інших учасників форуму 8)

Це легкий шлях. Тоді подяка і похвала є очевидними та зрозумілими. Мені більше подобаються складні шляхи.
Investor_K

С нами с: 21.12.09
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 15:26

Та й взагалі. Ділитися своїм досвідом заробляння першого мільйона іноді не дозволяє КК)))
Investor_K

Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 16:08

«Мільйонер» з лосями

Сьогодні в Ощаді купив євро по 51.74.

Изображение
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:05

Ірина_ писал(а):
  Investor_K писал(а):
  Investor_K писал(а):Друзі, не стримуйте себе.

Я бачу пані Ірина та пан Faceless себе стримують

Якщо хочете, щоб Вас хвалили, найкращий спосіб — написати щось справді корисне. Поділіться своїм досвідом або аналізом про інвестиції як Великий інвестор :wink: Розкажіть про стратегії, ризики, цікаві кейси. Тоді похвала точно буде не лише від модераторів, а й від інших учасників форуму 8)

Пані Ірино, мені здається, що Ви на своєму рівні гарно підготовлені до можливого інтервʼю з форумчанином- 2025. Я впевнений, що це сприятиме популяризації форуму та просвітництву у сфері економіки та фінансів в Україні. Чи пропонували Ви найкращому учаснику форума в 2025 році дати Вам інтервю?
Investor_K

Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:17

Я зі свого готовий також підготувати декілька запитань.
Investor_K

Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:24

Re: За що ми любимо Інвестора_К?

Investor_K писал(а):Пані Ірино, мені здається, що Ви на своєму рівні гарно підготовлені до можливого інтервʼю з форумчанином- 2025. Я впевнений, що це сприятиме популяризації форуму та просвітництву у сфері економіки та фінансів в Україні. Чи пропонували Ви найкращому учаснику форума в 2025 році дати Вам інтервю?

Дякую за турботу про мою "підготовку". Але, читаючи Ваші повідомлення, складається враження, що це не ми шукаємо героя для інтерв'ю, а хтось дуже делікатно... напрошується на нього :mrgreen: )))

Щоправда, є одна маленька проблема — я не журналіст. Освіта в мене зовсім з іншої сфери, тому інтерв'ювання не входить до переліку моїх професійних компетенцій.

І ще одна цікава деталь. Ви вже так регулярно згадуєте того форумчанина, що мимоволі починаєш думати, а чи не варто вже відкривати окрему рубрику "Щоденна згадка про найкращого форумчанина 2025 року"? Бо уваги до його персони, здається, вже більше, ніж він сам міг би собі побажати.

Тож якщо колись і буде інтерв'ю, то, боюся, першим кандидатом на нього стаєте саме Ви! Настільки послідовно просуваєте цю ідею :mrgreen:
Ірина_
Модератор Форуму

С нами с: 14.09.13
Благодарил (а): 1270 раз.

#<1 ... 289290291292
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама