|
За що ми любимо Інвестора_К? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 12 січ, 2026 13:29
Vadim_ написав:как отписатся от єтой теми и не видеть маразм ..... ?
создайте новую тему на эту тему - мы Вам накидаем советов 
-
maniachello
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2026 14:34
Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 921 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2026 14:45
Investor_K написав:Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
для того, чтобы получить нобелевку, надо "закончить 9 войн" Вы вот сколько войн закончили? 
-
maniachello
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2026 15:25
Investor_K написав:Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
Простите, я не совсем понимаю, какого бакалавра и от кого Вы собираетесь защищать? А нобелевку не советую - сплошная морока. Лекцию готовить надо, да и просто лицом много торговать...
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6510 раз.
- Подякували: 21720 раз.
-
-
Профіль
-
-
135
84
38
2
Додано: Пон 12 січ, 2026 17:59
Сибарит написав: Investor_K написав:Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
Простите, я не совсем понимаю, какого бакалавра и от кого Вы собираетесь защищать? А нобелевку не советую - сплошная морока. Лекцию готовить надо, да и просто лицом много торговать...
Ну щось з економікою повязане
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2026 18:00
maniachello написав: Investor_K написав:Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
для того, чтобы получить нобелевку, надо "закончить 9 войн" Вы вот сколько войн закончили? 
Трамп мене всюди виререджає
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2026 20:21
Investor_K написав: maniachello написав: Investor_K написав:Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
Але у нього потужніші ресурси. Я ж інформацію черпаю з цієі гілки, а у нього спецслужби з мільярдними бюджетами
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2026 21:42
Investor_K написав: maniachello написав: Investor_K написав:Пане Сибарите. Якщо у назві буде слово «методологія^, я зможу з цим захистити бакалавра? Або хоча б нобелівську отримати.
щось мені це нагадує, схожий сюжет. хто ж там був? Елочка? а хто її постійно випереджав? не пам'ятаєте? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 809 раз.
- Подякували: 1707 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 12 січ, 2026 21:59
Shaman написав: Investor_K написав: maniachello написав:для того, чтобы получить нобелевку, надо "закончить 9 войн" Вы вот сколько войн закончили? 
щось мені це нагадує, схожий сюжет. хто ж там був? Елочка? а хто її постійно випереджав? не пам'ятаєте? 
Дочь американского миллиардера Вандербильда (с) Ильф и Петров
Востаннє редагувалось maniachello в Вів 13 січ, 2026 08:48, всього редагувалось 1 раз.
-
maniachello
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 08:26
Investor_K написав:1. барабашов, Сибарит, maniachello, shaman +4 Поздоровляю з перемогою одразу чотирьох переможців! Дякую Вам за конструктивну участь у конкурсі! Кожен з Вас має свою ізюминку
Пиріжок з ізюмом став взнаваною зіркою і в якості нагороди в «конкурсі» і отримав участь зразу в двох проєктах: «Зважені та щасливі» та «Я цураюсь свого тіла». Зник на тиждень. А хто ще які подарунки тут отримав? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2559 раз.
-
-
Профіль
-
-