АСКА

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
  #<1 ... 2021222324 ... 35>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цій СК (або її філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

АСКА 2.5 5 90
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
39%
35
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
22%
20
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
9%
8
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
11%
10
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
17
Всього голосів : 90
Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 23:22

yuriyb
Я думаю проблема, по крайней мере здесь не в доунбассе, а в менеджменте. Для примера тот же банк ПУМБ еще 2 года назад, как по мне был лучший банк, хотя тоже Донецк и та же СКМ... :roll:
DURTACELL

Подякував: 24 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 чер, 2013 23:25

DURTACELL написав:yuriyb
Я думаю проблема, по крайней мере здесь не в доунбассе, а в менеджменте. Для примера тот же банк ПУМБ еще 2 года назад, как по мне был лучший банк, хотя тоже Донецк и та же СКМ... :roll:

Скажем так - из личных источников слышал отзывы что "хозяин" АСКА держит компанию в расчете на лохов. Вплоть до не выплат годами, и бросками через ... С рук сходит все - потому что "семья" у власти, и можно не платить...
yuriyb

Подякував: 67 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 чер, 2013 13:06

Вчера отправил заказные письма следующего содержания:

Скарга
про порушення страховиком законодавства про страхову діяльність
1 лютого 2013 року у результаті ДТП було пошкоджено мій автомобіль.
Відповідно до постанови Кіровського районного суду м. Макіївки Донецької обл. від 21 лютого 2013 року (постанова набрала чинності 04 березня 2013 р.) винуватцем зазначеної ДТП визнано Полякова Є.М. Цивільна відповідальність якого була застрахована ПрАТ «АСКА». Поліс АВ/44355275, який діяв на час ДТП.

Мною в день ДТП разом з Поляковим Є.М. були виконані усі дії які необхідно виконувати під час настання страхового випадку. Аварійним комісаром було оглянуто мій автомобіль а також составлені заяви щодо виплати страхового відшкодування. Крім того, до ПрАТ «АСКА» мною було передано Рахунок вартості відновлюваного ремонту пошкодженого авто, на суму 22 000.00 грн.

До теперішнього часу ПрАТ «АСКА» не виплатила мені страхове відшкодування.
Вважаю зазначені дії Страховика неправомірними, такими, що не відповідають вимогам чинного законодавства України. Вважаю, що у такий спосіб Страховик намагається уникнути від виконання своїх обов’язків передбачених законом.

Відповідно до п. 2 ст. 36 Закону України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» страховик не пізніш як через 90 днів з дня отримання заяви про страхове відшкодування зобов'язаний у разі визнання ним вимог заявника обґрунтованими - прийняти рішення про здійснення страхового відшкодування (регламентної виплати) та виплатити його.

Відповідно до ст. 979 ЦК України за договором страхування одна сторона (страховик) зобов'язується у разі настання певної події (страхового випадку) виплатити другій стороні (страхувальникові) або іншій особі, визначеній у договорі, грошову суму (страхову виплату), а страхувальник зобов'язується сплачувати страхові платежі та виконувати інші умови договору.

Відповідно до ст. 990. ЦКУ Страховик здійснює страхову виплату відповідно до умов договору на підставі заяви страхувальника (його правонаступника) або іншої особи, визначеної договором, і страхового акта (аварійного сертифіката). Страховий акт (аварійний сертифікат) складається страховиком або уповноваженою ним особою у формі, що встановлюється страховиком.

У відповідності до п. З ч. 1 ст. 20 Закону України «Про страхування» страховик зобов’язаний при настанні страхового випадку здійснити страхову виплату або виплату страхового відшкодування у передбачений договором строк.

У відповідності до ст. 36 Закону України «Про страхування» Державний нагляд за страховою діяльністю здійснюється з метою дотримання вимог законодавства України про страхування, ефективного розвитку страхових послуг, запобігання неплатоспроможності страховиків та захисту інтересів страхувальників.

На підставі викладеного, прошу Вас провести перевірку в частині дотримання страхового законодавства ПрАТ «АСКА» щодо відмови у виплаті мені страхового відшкодування.

По адресам:
1.
Директору Інспекцїйного департаменту Державної комісії по регулюванню ринків фінансовіх послуг України
01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3

2.
Моторне транспортне страхове бюро України
02002, м. Київ, будь. Русанівський, 8

3.
Інспекція з питань захисту прав споживачів у Донецкої області
83055, м. Донецьк, вул. Челюскінців, 184

Ну и дубликаты занес в СК...
yuriyb

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 чер, 2013 16:19

Re: АСКА

Добрий день! а чи у вас медичне страхування приватних осіб? скільки це коштує і де можна почитати умови?
/саме почитати всі деталі, а не поспілкуватись із консультантом :D бо перш, ніж давати номер консультантам страхової агенції, хочу бути впевненим, що буду з нею працювати
SergeyMen

Подякував: 5 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 чер, 2013 20:27

Ув. АСКА, мне в прокуратуру обращаться по поводу нарушения действующего законодательства на вашу компанию или нет? Жду до вторника (11.06.2013) вашего ответа... Думаю форумчанам тоже будет очень интересно!
yuriyb

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 16:15

Господа из АСКИ, не стоит так жестко игнорировать своих клиентов. Не люблю связываться со страховыми, рассматривал Вас..но вот, почитал людей и...
kirillDot

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 16:17

kirillDot написав:Господа из АСКИ, не стоит так жестко игнорировать своих клиентов. Не люблю связываться со страховыми, рассматривал Вас..но вот, почитал людей и...

Поле того как отправил жалобы - лед тронулся... начали по частям выплачивать. Насколько быстро будет - отпишусь.
yuriyb

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 чер, 2013 14:17

Стабильность сменилась определенным хаосом. На фоне своих конкурентов их менеджмент, надеюсь, сделал соответствующие выводы и будет теперь более грамотно выстраивать клиентский сервис. ждем от вас инфы.
fitatek

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лип, 2013 09:32

oganas
по сьогоднішній день немає виплати... скоро буде рік від моменту ДТП! і це лідер страхового ринку?! такі компанії підривають страховий ринок вцілому і роблять репутацію всім іншим
oganas

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2013 20:18

oganas, аска робить знижки 20% сходу на автоцивілку. Логічно, що грошей бракує, щоб за кожного їх докладати тепер.
Хоча можете написати листа Ахметову, це ж його дітище, а він мільярдер, гроші має.
samvexler

Подякував: 2 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 2021222324 ... 35>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор