Alessandr1974 написав:На следующей неделе начну пробовать. 500 гривен на карту другого банка чистыми заряжать или 490, с вычетом комиссии , чтобы прошло?
Отже банку, то з маскви кошти привезли, то статутний капітал збільшили, то китайці грошенят підкинуть, то НБУ рефінанс дасть, але повернути 14 тис. доларів банк вкладнику не може
ну естественно обжалует, госбанки вообще даже в регламенте у себя прописали что обжалуются все решения, и в апелляцию, и в кассацию, ну и частные банки не отстают
тут ведь выиграть не проблема (во всех инстанциях), проблема именно в исполнении
наявність зведених — це дуже важливий показник стану банку
Деталізуйте, будь ласка, для неюристів
Коли виконавчих проваджень по стягненню з якогось боржника стає забагато, їх починають об'єднувати у так звані зведені провадження.
На практиці це означає, що краник прикрутився. Бо якщо, наприклад, у зведеному провадженні 10 стягувачів по 100 тис., а виконавець накопав десь на рахунку всього 100 тис грн., то це означає що кожному дадуть по 10 тис., і ще по 90 будуть очікувати далі.
А якщо б не було зведеного, то усі 100 тис пішли б на погашення тому стягувачу, за яким виконавець ці кошти банку накопав, а інші 9 нічого б не отримали (бо їх виконавці не такі шустрі).
Тому я завжди роблю усе можливе, щоб мої провадження не приєднували до зведених. Та й взагалі, якщо вже почалось об'єднання виконавчих проваджень у зведені, це недобра ознака, — бо кошти закінчуються.
Звісно, у виконавців є інструменти примусового списання, і ще певні ноу-хау, — але в будь-якому разі зведення проваджень завжди ускладнює і уповільнює виконання.
Alessandr1974 написав:На следующей неделе начну пробовать. 500 гривен на карту другого банка чистыми заряжать или 490, с вычетом комиссии , чтобы прошло?
Отже банку, то з маскви кошти привезли, то статутний капітал збільшили, то китайці грошенят підкинуть, то НБУ рефінанс дасть, але повернути 14 тис. доларів банк вкладнику не може
ну естественно обжалует, госбанки вообще даже в регламенте у себя прописали что обжалуются все решения, и в апелляцию, и в кассацию, ну и частные банки не отстают
тут ведь выиграть не проблема (во всех инстанциях), проблема именно в исполнении
Ні, не всі рішення оскаржуються Це рішення ПІБ не оскаржив Зобов'язати Публічне акціонерне товариство «Акціонерний комерційний промислово - інвестиційний банк» (код ЄДРПОУ 00039002) видати ОСОБА_1 (ІПН. НОМЕР_1) готівкою грошові кошти з поточного (карткового) рахунку № НОМЕР_2 у валюті рахунку - доларах США через касу у розмірі 1 450 000,0 /один мільйони чотириста п'ятдесят тисяч / доларів США. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/57798506
Клієнту з 14 тис. можна морочити голову, а вот клієнт з 1,45 млн. мабуть жартів про видачу вкладу по 200 доларів на день не розуміє
Investor_K написав:Смогу ли я Голдовской картой оплатить покупку 10 кгрн ?
Добрый день! Клиенты банка имеют возможность осуществлять безналичные расчёты с использованием платёжных карт в пределах, определённых международными платёжными системами.
Investor_K написав:Смогу ли я Голдовской картой оплатить покупку 10 кгрн ?
Добрый день! Клиенты банка имеют возможность осуществлять безналичные расчёты с использованием платёжных карт в пределах, определённых международными платёжными системами.
ПІБ це не відповідь. Озвучте торгові і кеш ліміти на сьогоднішній день! Цікавлять по голд і по аптеці
Питання до форумчан: Якщо я з альфи по СЕП сьогодні відправлю в ПІБ в 14.00 та/або з привата в 12.00 Коли зайдуть на аптечну карту? І як в піб слати СЕП на 2625 ?(на пряму чи транз.)