Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав: ні........просто....на рік-чи два посунеться
Якщо кожний рік, після поточних витрат, на розвалюшку суму відкладаєте (5-10 штук у.о), то чого паритеся з пошуком нормального житла в центрі Львова? Купляйте на Пекарський від Ріела.
......ви ж знаєте, що гроші роблять гроші!.......гривне депо скільки дасть за рік наприклад, з 500тис. грн?(так коштує двушка у Винниках) - не тих же 5 штук ує?
Козак-характерник написав:Тримати монетки на бетон на гривнедепо... однако!
....частина - на депо............частина конвертується через бізнес з доляра на гривню.....і відправляється на депо до літа! ....а там закуповується доляр майже "на всю" гривню і........все по колу!
Долярчик Долярчик.Буит дорожать.У Львова много своеобразного бизнеса не зависящего от каких либо катаклизмов да и те ему идут на пользу.Как пример 10.000 авто на польских б*** каждые пять дней вывозят с Украины сигареты.водку и т.д.Завозят молочку и сосиски(тут смешно.польское мясо на рынках стремятся не брать.но сосиски идут в улет) Люди заработавшие деньги за бугром поднялись в гривневом эквивалентн в 3 с лихером раза и покупают жилье.что естественно давит на цену недвиги. ЕБРР денег дает -не скупится.Долго но делается.Посмотри выезд с Франка на Червону Калину...красиво.
PEREC написав:Долярчик Долярчик.Буит дорожать.У Львова много своеобразного бизнеса не зависящего от каких либо катаклизмов да и те ему идут на пользу.Как пример 10.000 авто на польских б*** каждые пять дней вывозят с Украины сигареты.водку и т.д.Завозят молочку и сосиски(тут смешно.польское мясо на рынках стремятся не брать.но сосиски идут в улет) Люди заработавшие деньги за бугром поднялись в гривневом эквивалентн в 3 с лихером раза и покупают жилье.что естественно давит на цену недвиги. ЕБРР денег дает -не скупится.Долго но делается.Посмотри выезд с Франка на Червону Калину...красиво.
....тобто, відремонтована дорога і прокладена трамвайна колія?.....- так, красиво!
PEREC написав:Козак-Зхарактерник За такие деньги можно найти на новом Львове жилье.Сихов я б рассматривал в 3 или 4 ую очередь.
Долярчик пам' ятаю про Сихів мріяв...
....не те, щоб мріяв......просто на Сихові - працюю! .....і я........все, що дорожче 20кує - не потяну .....бо ще треба буде ремонт робити........хоч якийсь бідненький....... - і той ремонт+мебля+побут.техніка потяне десь ЩЕ на 5кує
PEREC написав:Козак-Зхарактерник За такие деньги можно найти на новом Львове жилье.Сихов я б рассматривал в 3 или 4 ую очередь.
Долярчик пам' ятаю про Сихів мріяв...
....не те, щоб мріяв......просто на Сихові - працюю! .....і я........все, що дорожче 20кує - не потяну .....бо ще треба буде ремонт робити........хоч якийсь бідненький....... - і той ремонт+мебля+побут.техніка потяне десь ЩЕ на 5кує
Так а що за 20 мона шукати у Львові, навіть на периферії? Як мінімум 30 треба мати. А взагалі починати шукати треба мацяючи 50. Доведеться й надалі труїтися млинцями тещиними!