Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:1) Мало інфи про забудовника!- збудував у Львові, здається, чотири ЖБ(один з яких "Гетьманський", де люди ще до тепер нарікають на воду у підвалах)
Читав, що вода у підвалах "Гетьманськго, це не по феншую. Але дозвільні документи в порядку. Викладені на сайті. Але я вже підшукав кошерніші варіанти. Взагалі маю на прикметі 4 новобудови. І Гранд Дім повністю не відкидаю. А що Долярчик, вже остаточно відкинув ідею придбання бетону і депозитити вирішив?
....до середини червня, ще буду дивитись в сторону Моне ......а там вже буду щось вирішувати: або/або
...п.с. Зелений двір - говорив знайомий, що в них, тільки подвір"я і входи до підїздів - гарні...........а всі будматеріали - самі дешеві.....неякісні
Козак-характерник написав:Долярчик Зелений двір і Гранд Дім в мене як найгірші варіанти. Пріоритет - одна новобудова в Залізничному, інша в Личаківському районі.
...ну Личаківський і Залізничний - мною ЗОВСІМ не вивчені ...тут нічого не поможу по інфі.........
....а ЧОМУ Зелений і Гранд по-вашому- найгірші варіанти???
Козак-характерник написав:Долярчик Зелений двір і Гранд Дім в мене як найгірші варіанти. Пріоритет - одна новобудова в Залізничному, інша в Личаківському районі.
...ну Личаківський і Залізничний - мною ЗОВСІМ не вивчені ...тут нічого не поможу по інфі.........
....а ЧОМУ Зелений і Гранд по-вашому- найгірші варіанти???
Гірші серед моїх варіантів. Все відносно. Додати 2000 у.о і можна кошерніші варіанти ближче до центру мацяти...
Долярчик Шевченківський район взагалі не кошерний. Як і Сихів. Тіко в разі обмеженого бюджета. Поки схиляюся до новобудови у Личаківському, а там бум дивитися. Або в серпні завдаток внесу, або акамулюю монетки до новорічних аХцій і внесу всю суму з дисконтом...