|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 05 лют, 2013 20:15
tester Зверніть увагу, що до продажу пропонують не вже здані квартири або майже готові (1-а черга Скрипника, 3-а Червоної Калини), а фактично те саме "повітря", про яке писав раніше будівельник. А брати зараз "повітря" з фінансової точки зору абсолютно невигідно. Я свої розрахунки наводив вище. Тож 3% знижки, перший внесок 25% і розстрочка - це такий собі милий розводняк на бабки... "Кохана, я зробив тобі геніальний подарунок-вліз копитами в (бетон) повітря і тепер ми маємо спільно виплачувати за це повітря імпотеку ще енну кількість років" Чуудовий подарунок на Валентина 
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 лют, 2013 20:28
Nighthawk Ну так і є  "Акційні" квартири ще не збудовані, а на готові об'єкти акція не поширюється. Швидше за все нема попиту якраз на це повітря, а готові об'єкти розходяться трохи веселіше... "милий розводняк" - це сильно 
-
tester
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 лют, 2013 21:04
tester написав:Nighthawk Ну так і є  "Акційні" квартири ще не збудовані, а на готові об'єкти акція не поширюється. Швидше за все нема попиту якраз на це повітря, а готові об'єкти розходяться трохи веселіше... "милий розводняк" - це сильно 
Мені особисто взагалі не подобається - розводняк чи щось подібне.... Умови - у відкритому доступі Рішення - приймати споживачу. Так що гола комерція...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 05 лют, 2013 21:17
На основній гілці проскочила інформація про страхування від невчасного введення в експлуатацію з ставками 0,5-4,5% ( правда як російський досвід). В найближчий час поцікавлюсь в страховиків-банкірів( страхові - як правило підрозділи ( не прямі) якоїсь фінансової групи(банку)) з питанням чи доступна ця опція у Львові. Якщо доступна( і в межах1-2%) , то за свій рахунок запропоную потенційним покупцям нею скористатись при купівлі в мене.
Як на мене - сама можливість застрахуватись від недобросовісного забудовника ( або від наслідків кризи) - це цікавіше ніж знижка в 3% на те що буде збудоване за 1-3 роки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 05 лют, 2013 21:39
budivelnik написав:[Мені особисто взагалі не подобається - розводняк чи щось подібне.... Умови - у відкритому доступі Рішення - приймати споживачу. Так що гола комерція...
Так і є, але "розводняком" я називаю це тому, що ніяких там принципових знижок я не бачу. Дрібничка, та й годі... А понтів "выше крыши"... As usual  Єдиний плюс від такої акції (записуйте, колеги, записуйте  ) - це для людей, які вже мають необхідну суму грошей на житло. Тоді економиш 3%, 25% платиш вже, а решту суми грамотно розміщуєш на грндепо із "стовпчиками" відповідно до погашення суми і косиш 24+%, при ефективній ставці "розстрочки" 12% (тут я Вам, будівельнику, довіряю  ). Я, наприклад, за "подаровані" по "акції" 3 м2 (~3 000 у.о., ~4,5% економії) був змушений достроково розривати депозити і втратив на тому десь 500 у.о. Бо знижку надавали тільки при умові оплати усієї суми. А якби така акція була влітку минулого року, то ці кількасот у.о. не втратив би... P.S. Щодо попиту. 15 хв тому знову наводив справки по часу завершення 3-ї черги ЧК, і принагідно запитався, а шо там з продажами у Еко-Дому. Відповідь-повний голяк. Ринок лежить. Рік тому ще хоч якісь двіжняки були, а зараз, за словами мого джерела, таке враження, що "італійці", "іспанці" та "португальці" вже все житло собі купили, а решта наріду особо не біжить купувати бетон, бо нема за що. Висновки робіть самі... Ось такі-то справи, малята... (с) Дід Панас 
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 09:44
Nighthawk написав:Відповідь-повний голяк. Ринок лежить. Рік тому ще хоч якісь двіжняки були, а зараз, за словами мого джерела, таке враження, що "італійці", "іспанці" та "португальці" вже все житло собі купили, а решта наріду особо не біжить купувати бетон, бо нема за що. Висновки робіть самі... Ось такі-то справи, малята
При тому багато новобудов будуються і рекламуються...знову не сходиться. Для чого то будувати і ставати черговими будівельниками з незаселеними квартирами.
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 11:00
galician написав: Nighthawk написав:Відповідь-повний голяк. Ринок лежить. Рік тому ще хоч якісь двіжняки були, а зараз, за словами мого джерела, таке враження, що "італійці", "іспанці" та "португальці" вже все житло собі купили, а решта наріду особо не біжить купувати бетон, бо нема за що. Висновки робіть самі... Ось такі-то справи, малята
При тому багато новобудов будуються і рекламуються...знову не сходиться. Для чого то будувати і ставати черговими будівельниками з незаселеними квартирами.
Зверніть увагу як емоції спотворюють Ваші ж висновки З одного боку Ви заявляєте що багато будується З другого крізь зуби цідите про чергових будівельників з незаселеними квартирами
А все дуже просто 1 Будівництво процес тривалий , тому заявляти що в мене через 3 роки після початку будівництва( Увага - початку будівництва а не закінчення) - продано всього 40% збудованого - це як мінімум не серьозно. 2 В мене виникли проблеми з здачою , і як наслідок люди не хочуть купувати не здане, але я для того й працюю щоб вирішувати виникаючі проблеми і швидкість і якість вирішення цих проблем - напряму наповнюють ( або спустошують) мій гаманець. Тому як казав Жиглов Порядок в державі визначається не наявність злочинів, а вмінням правоохоронних органів розкривати ці злочиниЩо в перефразовці стосовно будівництва звучить слідуючим чином Ефективність роботи будівельника залежить не від наявності постійно виникаючих проблем , а вмінням останнього їх виправляти.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 15:50
budivelnik написав:Зверніть увагу як емоції спотворюють Ваші ж висновки З одного боку Ви заявляєте що багато будується З другого крізь зуби цідите про чергових будівельників з незаселеними квартирами
Ви далі на основі тексту на інтернет сторінці собі щось вигадуєте про емоції і цідіння. Ваші пояснення і так нікого не цікавлять бо особисто я не сприймаю Вас як гравця на ринку а як такого собі горе-бізнесмена, який запізно вхопився зривати куш і доля зіграла як то кажуть "злую шутку". а мова взагалі-то йшла про більш глобальний ринок нерухомості у Львові який аж ніяк не доходить до кільцевої дороги де продається 3 квартири без каналізації і ларька з хлібом. І що найцікавіше, незважаючи на бідосю, про яку всі кричуть, оці забудовники далі будують і досить активно. При тому вони повинні мати якийсь козир в рукаві аби не опинитись на одній лаві з п. Віктором інакше цьому форуму гаплик буде 
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лют, 2013 18:33
galician написав: budivelnik написав:Зверніть увагу як емоції спотворюють Ваші ж висновки З одного боку Ви заявляєте що багато будується З другого крізь зуби цідите про чергових будівельників з незаселеними квартирами
Ви далі на основі тексту на інтернет сторінці собі щось вигадуєте про емоції і цідіння. Ваші пояснення і так нікого не цікавлять бо особисто я не сприймаю Вас як гравця на ринку а як такого собі горе-бізнесмена, який запізно вхопився зривати куш і доля зіграла як то кажуть "злую шутку".
Якщо не цікавлять - то навіщо Ви мені відповідаєте galician написав:а мова взагалі-то йшла про більш глобальний ринок нерухомості у Львові який аж ніяк не доходить до кільцевої дороги де продається 3 квартири без каналізації і ларька з хлібом.
Так щоб Вам було зрозуміло , то в 2013 з своїми 600-800 м2 я займу 20% ринку новобудов Львівської області за межами Львова. galician написав: І що найцікавіше, незважаючи на бідосю, про яку всі кричуть, оці забудовники далі будують і досить активно. При тому вони повинні мати якийсь козир в рукаві аби не опинитись на одній лаві з п. Віктором інакше цьому форуму гаплик буде 
1 Ви десь читали , щоб я кричав про бідосю ? 2 Як вважаєте , кому швидше прийде гаплик ? Тому хто не в стані назбирати 0,4 млн грн на квартирку . чи тому хто в стані 10-100 таких квартир за власні кошти збудувати ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лют, 2013 18:54
пример 3-кім вул.Васильченка 9/9 ц 86,8/ 53,8 /13.5 новобудова, "0" цикл, коридор 12,8 кв.м, два балкони (один з кухні). Лічильники: газ,вода,електрика,тепловий. Зданий в 2010-му році. Всі комунікації підключені, ліфт працює Ціна : 65 000 у.о.
срочная продажа
-
someone
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-