Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7778798081 ... 285>
Сообщение Добавлено: Вт 05 фев, 2013 19:15

tester
Зверніть увагу, що до продажу пропонують не вже здані квартири або майже готові (1-а черга Скрипника, 3-а Червоної Калини), а фактично те саме "повітря", про яке писав раніше будівельник.
А брати зараз "повітря" з фінансової точки зору абсолютно невигідно. Я свої розрахунки наводив вище.
Тож 3% знижки, перший внесок 25% і розстрочка - це такий собі милий розводняк на бабки...
"Кохана, я зробив тобі геніальний подарунок-вліз копитами в (бетон) повітря і тепер ми маємо спільно виплачувати за це повітря імпотеку ще енну кількість років" :D
Чуудовий подарунок на Валентина :D
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 05 фев, 2013 19:28

Nighthawk
Ну так і є :) "Акційні" квартири ще не збудовані, а на готові об'єкти акція не поширюється. Швидше за все нема попиту якраз на це повітря, а готові об'єкти розходяться трохи веселіше...
"милий розводняк" - це сильно :)
tester

Сообщение Добавлено: Вт 05 фев, 2013 20:04

tester писал(а):Nighthawk
Ну так і є :) "Акційні" квартири ще не збудовані, а на готові об'єкти акція не поширюється. Швидше за все нема попиту якраз на це повітря, а готові об'єкти розходяться трохи веселіше...
"милий розводняк" - це сильно :)
Мені особисто взагалі не подобається - розводняк чи щось подібне....
Умови - у відкритому доступі
Рішення - приймати споживачу.
Так що гола комерція...
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 05 фев, 2013 20:17

На основній гілці проскочила інформація про страхування від невчасного введення в експлуатацію з ставками 0,5-4,5% ( правда як російський досвід).
В найближчий час поцікавлюсь в страховиків-банкірів( страхові - як правило підрозділи ( не прямі) якоїсь фінансової групи(банку)) з питанням чи доступна ця опція у Львові.
Якщо доступна( і в межах1-2%) , то за свій рахунок запропоную потенційним покупцям нею скористатись при купівлі в мене.

Як на мене - сама можливість застрахуватись від недобросовісного забудовника ( або від наслідків кризи) - це цікавіше ніж знижка в 3% на те що буде збудоване за 1-3 роки.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 05 фев, 2013 20:39

budivelnik писал(а):[Мені особисто взагалі не подобається - розводняк чи щось подібне....
Умови - у відкритому доступі
Рішення - приймати споживачу.
Так що гола комерція...

Так і є, але "розводняком" я називаю це тому, що ніяких там принципових знижок я не бачу. Дрібничка, та й годі... А понтів "выше крыши"... As usual :)
Єдиний плюс від такої акції (записуйте, колеги, записуйте :D ) - це для людей, які вже мають необхідну суму грошей на житло. Тоді економиш 3%, 25% платиш вже, а решту суми грамотно розміщуєш на грндепо із "стовпчиками" відповідно до погашення суми і косиш 24+%, при ефективній ставці "розстрочки" 12% (тут я Вам, будівельнику, довіряю :) ).
Я, наприклад, за "подаровані" по "акції" 3 м2 (~3 000 у.о., ~4,5% економії) був змушений достроково розривати депозити і втратив на тому десь 500 у.о. Бо знижку надавали тільки при умові оплати усієї суми. А якби така акція була влітку минулого року, то ці кількасот у.о. не втратив би...

P.S. Щодо попиту. 15 хв тому знову наводив справки по часу завершення 3-ї черги ЧК, і принагідно запитався, а шо там з продажами у Еко-Дому.
Відповідь-повний голяк. Ринок лежить. Рік тому ще хоч якісь двіжняки були, а зараз, за словами мого джерела, таке враження, що "італійці", "іспанці" та "португальці" вже все житло собі купили, а решта наріду особо не біжить купувати бетон, бо нема за що. Висновки робіть самі... Ось такі-то справи, малята... (с) Дід Панас :)
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 08:44

Re: Нерухомість у Львові

Nighthawk писал(а):Відповідь-повний голяк. Ринок лежить. Рік тому ще хоч якісь двіжняки були, а зараз, за словами мого джерела, таке враження, що "італійці", "іспанці" та "португальці" вже все житло собі купили, а решта наріду особо не біжить купувати бетон, бо нема за що. Висновки робіть самі... Ось такі-то справи, малята

При тому багато новобудов будуються і рекламуються...знову не сходиться. Для чого то будувати і ставати черговими будівельниками з незаселеними квартирами.
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 10:00

galician писал(а):
  Nighthawk писал(а):Відповідь-повний голяк. Ринок лежить. Рік тому ще хоч якісь двіжняки були, а зараз, за словами мого джерела, таке враження, що "італійці", "іспанці" та "португальці" вже все житло собі купили, а решта наріду особо не біжить купувати бетон, бо нема за що. Висновки робіть самі... Ось такі-то справи, малята
При тому багато новобудов будуються і рекламуються...знову не сходиться. Для чого то будувати і ставати черговими будівельниками з незаселеними квартирами.
Зверніть увагу як емоції спотворюють Ваші ж висновки
З одного боку Ви заявляєте що багато будується
З другого крізь зуби цідите про чергових будівельників з незаселеними квартирами

А все дуже просто
1 Будівництво процес тривалий , тому заявляти що в мене через 3 роки після початку будівництва( Увага - початку будівництва а не закінчення) - продано всього 40% збудованого - це як мінімум не серьозно.
2 В мене виникли проблеми з здачою , і як наслідок люди не хочуть купувати не здане, але я для того й працюю щоб вирішувати виникаючі проблеми і швидкість і якість вирішення цих проблем - напряму наповнюють ( або спустошують) мій гаманець.
Тому як казав Жиглов
Порядок в державі визначається не наявність злочинів, а вмінням правоохоронних органів розкривати ці злочини
Що в перефразовці стосовно будівництва звучить слідуючим чином
Ефективність роботи будівельника залежить не від наявності постійно виникаючих проблем , а вмінням останнього їх виправляти.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 14:50

Re: Нерухомість у Львові

budivelnik писал(а):Зверніть увагу як емоції спотворюють Ваші ж висновки
З другого крізь зуби цідите про чергових будівельників з незаселеними квартирами

Ви далі на основі тексту на інтернет сторінці собі щось вигадуєте про емоції і цідіння. Ваші пояснення і так нікого не цікавлять бо особисто я не сприймаю Вас як гравця на ринку а як такого собі горе-бізнесмена, який запізно вхопився зривати куш і доля зіграла як то кажуть "злую шутку".
а мова взагалі-то йшла про більш глобальний ринок нерухомості у Львові який аж ніяк не доходить до кільцевої дороги де продається 3 квартири без каналізації і ларька з хлібом. І що найцікавіше, незважаючи на бідосю, про яку всі кричуть, оці забудовники далі будують і досить активно. При тому вони повинні мати якийсь козир в рукаві аби не опинитись на одній лаві з п. Віктором інакше цьому форуму гаплик буде :)
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 17:33

galician писал(а):
  budivelnik писал(а):Зверніть увагу як емоції спотворюють Ваші ж висновки
Ви далі на основі тексту на інтернет сторінці собі щось вигадуєте про емоції і цідіння. Ваші пояснення і так нікого не цікавлять бо особисто я не сприймаю Вас як гравця на ринку а як такого собі горе-бізнесмена, який запізно вхопився зривати куш і доля зіграла як то кажуть "злую шутку".
Якщо не цікавлять - то навіщо Ви мені відповідаєте
  galician писал(а):а мова взагалі-то йшла про більш глобальний ринок нерухомості у Львові який аж ніяк не доходить до кільцевої дороги де продається 3 квартири без каналізації і ларька з хлібом.
Так щоб Вам було зрозуміло , то в 2013 з своїми 600-800 м2 я займу 20% ринку новобудов Львівської області за межами Львова.
  galician писал(а): І що найцікавіше, незважаючи на бідосю, про яку всі кричуть, оці забудовники далі будують і досить активно. При тому вони повинні мати якийсь козир в рукаві аби не опинитись на одній лаві з п. Віктором інакше цьому форуму гаплик буде :)
1 Ви десь читали , щоб я кричав про бідосю ?
2 Як вважаєте , кому швидше прийде гаплик ? Тому хто не в стані назбирати 0,4 млн грн на квартирку . чи тому хто в стані 10-100 таких квартир за власні кошти збудувати ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 06 фев, 2013 17:54

пример
3-кім вул.Васильченка 9/9 ц 86,8/ 53,8 /13.5 новобудова, "0" цикл, коридор 12,8 кв.м, два балкони (один з кухні). Лічильники: газ,вода,електрика,тепловий. Зданий в 2010-му році. Всі комунікації підключені, ліфт працює
Ціна : 65 000 у.о.
срочная продажа
someone

С нами с: 14.06.11
Благодарил (а): 107 раз.

#<1 ... 7778798081 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор