Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 8283848586 ... 285>
Сообщение Добавлено: Вт 12 фев, 2013 00:19

Nighthawk писал(а):Оскільки модератор по незрозумілим причинам витер вчора мій останній пост-відповідь, викладаю скрін поста тут
http://fotohost.org/images/a1ad41c9-192kB.jpg
Для перегляду можливо треба буде відключити Ad-Muncher чи інші баннерорізалки

Усі відповіді щодо "24 р." і умови ознайомлення з доказами - там. Крапка.

Цитую, щоб не потерли :wink:
Шановні земляки!
А чого Вас цікавить тільки новобудови. Не раджу з ними зв"язуватись.
Те, що Вам розповідають, що у якійсь-там фірмі залишились хіба "найгірші" варіанти, то є "развод" найчистішої води. Спершу просто хочуть втулити "неліквід".
Я завжди сам купував і раджу всім купувати ліпше менше кв.м. , але "люкси", півлюкси , на крайній випадок "сталінки".
Вони вже "встоялися" і будуть стояти довго. Крім того житло у ближньому центрі дає суттєвий виграш у транспортних проблемах і Ви будете мати більше часу на життя, а не на добирання на роботу і назад.
Про варіанти, що пропонує "Будівельник":
-вони мають "право на життя", бо завжди є відсоток клієнів, яким підходить його ціна і якість. Крім того, він ризикує власним коштом, будуючи свої об"єкти і тільки цим заслуговує на повагу, бо ризикує.
Але у всіх "ново", ще є суттєвий недолік. Це дотримання технологій і т.д.
Самі розумієте, що за хабарі можна здати в експлуатацію будь-який об"єкт.
Як варіант, через суди. :cry:
athena1

С нами с: 18.12.08
Благодарил (а): 91 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 фев, 2013 10:05

Re: Нерухомість у Львові

Плюси , на мою думку, новобудов - відсутність бомжів сусідів. Мінуси - три-п'ять років живеш в стані постійного ремонту. А на рахунок люксів - як Ви знаєте, велику австрійську квартиру за "совітів" - ділили на двоє, і комусь діставався вхід з балкона в кухню, хоч інші параметри - стеля, площа і т.д. - хороші. Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 фев, 2013 20:43

ostrig писал(а):Плюси , на мою думку, новобудов - відсутність бомжів сусідів. Мінуси - три-п'ять років живеш в стані постійного ремонту. А на рахунок люксів - як Ви знаєте, велику австрійську квартиру за "совітів" - ділили на двоє, і комусь діставався вхід з балкона в кухню, хоч інші параметри - стеля, площа і т.д. - хороші. Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.

- а бомжі сусіди в сусідніх будинках ( так званий "район") :?:
-австрійський квартира у більшості випадків абсолютно не люкс і не пів-люкс.
Люкси в основному польські. І входів з балкона в кухню там не буває.
Кооперативних у "ближньому центрі" обмаль. Але вони варті уваги.
athena1

Сообщение Добавлено: Вт 12 фев, 2013 21:32

ostrig писал(а):Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.

Сам в такому живу, тож +1.
Але:
1) порівняно невелика площа квартири. 67 м2 на трикімнатну це все-таки малувато.
2) відсутність автономного опалення

Як на мене, найкритичніше друге. І новобудова з автономним опаленням дасть змогу суттєво (?!) зекономити на оплаті комуналки в майбутньому, коли наші покращувачі задеруть її на вимогу МВФ. Але то все байки. Жити ж то треба вже і зараз, а не вираховувати, де і як можна зекономити у майбутньому...
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 12 фев, 2013 21:36

athena1 писал(а):-австрійський квартира у більшості випадків абсолютно не люкс і не пів-люкс.
Люкси в основному польські. І входів з балкона в кухню там не буває.

Чим польский люкс відрізняється від австрії?І чим відрізняється люкс та півлюкс?
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 13 фев, 2013 17:03

[b]Козак-характерник[/

Дуже умовне поняття, як на мене. Польша будувала тільки з 1918 до 1939 року. Висота стель, наявність двух входів (як правило, зараз 1 - або замурований, або 2 різні квартири.) До Австрії можна віднести все, що з 1772 року побудоване, до того - Річ Посполита (а це - пам'ятники архітектури, де цвяха в стіну без 10 підписів не заб'єш)
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 13 фев, 2013 17:18

Козак-характерник

+ до вищесказаного вже острогом:
"Польща" (2-га Річ Посполита) то дуже часто конструктивізм (без ліпнини - http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... stcount=17), тоді це була якраз модна течія 20-30х років - верх вул Дорошенка, управління СБУ, кінець Вітовського ітд. Тут є трохи про цей період - http://www.galproekt.com.ua/papers/s7_ukr.htm
А "Австрія" якраз уся з декором, який для вас дуже важливий, на скільки я пам'ятаю :)
Последний раз редактировалось tester Ср 13 фев, 2013 18:28, всего редактировалось 1 раз.
tester

Сообщение Добавлено: Ср 13 фев, 2013 17:28

ostrig,tester Дякую за інформацію просвітницьку....Різницю між Австрією та Польшею я зрозумів...А чим відрізняється польський люкс і полулюкс? :P
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 13 фев, 2013 17:57

Козак-характерник

у ВЗ Ілько Лемко писав трохи про це - http://archive.wz.lviv.ua/articles/68037

...
За словами історика Ілька Лемка, польські «люкси» - це будинки початку XX століття, збудовані у стилі класицизм. Ці будівлі позбавлені зайвих ліплень та прикрас, а вікна займають значну площу – на 20% більшу, ніж у попередньому стилі – чиншовому класицизмі. Сучасники помилково вважають, що термін «люкс» означає найкращий. Насправді ці будинки у 30-ті роки XX століття будувала польська фірма, яка мала назву «люкс», а поляки цінували їх так само, як ми теперішні «хрущовки».
...
Термін «напівлюкс» походить із радянських часів – саме так почали називати поділені для бідніших верств населення квартири.
...
Значно більше цінували австрійські будинки епохи історизму та сецесії – кінця XIX – початку XX ст. (у народі – «австрійські люкси»). У такому ж стилі зведені оперний театр та університет. Ці будівлі багаті на різноманітні скульптури та ліплення, для сецесії характерні квітковий орнамент та міфологічні жіночі обличчя.
...
tester

Сообщение Добавлено: Ср 13 фев, 2013 20:55

Nighthawk писал(а):
  ostrig писал(а):Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.

Сам в такому живу, тож +1.
Але:
1) порівняно невелика площа квартири. 67 м2 на трикімнатну це все-таки малувато.
2) відсутність автономного опалення

Як на мене, найкритичніше друге. І новобудова з автономним опаленням дасть змогу суттєво (?!) зекономити на оплаті комуналки в майбутньому, коли наші покращувачі задеруть її на вимогу МВФ. Але то все байки. Жити ж то треба вже і зараз, а не вираховувати, де і як можна зекономити у майбутньому...

У "ближньому центрі" є будинки з автономним. І якщо це 5-пов. без автоном. , то ніби не проблема встановити.
Ще з досвіду ремонтів: пластикові створюють проблеми із чадним газом,
якщо забудовник зробить ремонт, то буде економити на матеріалах. Проблеми виникнуть через пару років. Посипляться стелі і т.д.
Електричні дроти (як правило) дешевих виробників і теж довго не витримують...
athena1

#<1 ... 8283848586 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор