Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Nighthawk написав:Оскільки модератор по незрозумілим причинам витер вчора мій останній пост-відповідь, викладаю скрін поста тут http://fotohost.org/images/a1ad41c9-192kB.jpg Для перегляду можливо треба буде відключити Ad-Muncher чи інші баннерорізалки
Усі відповіді щодо "24 р." і умови ознайомлення з доказами - там. Крапка.
Цитую, щоб не потерли Шановні земляки! А чого Вас цікавить тільки новобудови. Не раджу з ними зв"язуватись. Те, що Вам розповідають, що у якійсь-там фірмі залишились хіба "найгірші" варіанти, то є "развод" найчистішої води. Спершу просто хочуть втулити "неліквід". Я завжди сам купував і раджу всім купувати ліпше менше кв.м. , але "люкси", півлюкси , на крайній випадок "сталінки". Вони вже "встоялися" і будуть стояти довго. Крім того житло у ближньому центрі дає суттєвий виграш у транспортних проблемах і Ви будете мати більше часу на життя, а не на добирання на роботу і назад. Про варіанти, що пропонує "Будівельник": -вони мають "право на життя", бо завжди є відсоток клієнів, яким підходить його ціна і якість. Крім того, він ризикує власним коштом, будуючи свої об"єкти і тільки цим заслуговує на повагу, бо ризикує. Але у всіх "ново", ще є суттєвий недолік. Це дотримання технологій і т.д. Самі розумієте, що за хабарі можна здати в експлуатацію будь-який об"єкт. Як варіант, через суди.
Плюси , на мою думку, новобудов - відсутність бомжів сусідів. Мінуси - три-п'ять років живеш в стані постійного ремонту. А на рахунок люксів - як Ви знаєте, велику австрійську квартиру за "совітів" - ділили на двоє, і комусь діставався вхід з балкона в кухню, хоч інші параметри - стеля, площа і т.д. - хороші. Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.
ostrig написав:Плюси , на мою думку, новобудов - відсутність бомжів сусідів. Мінуси - три-п'ять років живеш в стані постійного ремонту. А на рахунок люксів - як Ви знаєте, велику австрійську квартиру за "совітів" - ділили на двоє, і комусь діставався вхід з балкона в кухню, хоч інші параметри - стеля, площа і т.д. - хороші. Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.
- а бомжі сусіди в сусідніх будинках ( так званий "район") -австрійський квартира у більшості випадків абсолютно не люкс і не пів-люкс. Люкси в основному польські. І входів з балкона в кухню там не буває. Кооперативних у "ближньому центрі" обмаль. Але вони варті уваги.
ostrig написав:Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.
Сам в такому живу, тож +1. Але: 1) порівняно невелика площа квартири. 67 м2 на трикімнатну це все-таки малувато. 2) відсутність автономного опалення
Як на мене, найкритичніше друге. І новобудова з автономним опаленням дасть змогу суттєво (?!) зекономити на оплаті комуналки в майбутньому, коли наші покращувачі задеруть її на вимогу МВФ. Але то все байки. Жити ж то треба вже і зараз, а не вираховувати, де і як можна зекономити у майбутньому...
athena1 написав:-австрійський квартира у більшості випадків абсолютно не люкс і не пів-люкс. Люкси в основному польські. І входів з балкона в кухню там не буває.
Чим польский люкс відрізняється від австрії?І чим відрізняється люкс та півлюкс?
Дуже умовне поняття, як на мене. Польша будувала тільки з 1918 до 1939 року. Висота стель, наявність двух входів (як правило, зараз 1 - або замурований, або 2 різні квартири.) До Австрії можна віднести все, що з 1772 року побудоване, до того - Річ Посполита (а це - пам'ятники архітектури, де цвяха в стіну без 10 підписів не заб'єш)
+ до вищесказаного вже острогом: "Польща" (2-га Річ Посполита) то дуже часто конструктивізм (без ліпнини - http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... stcount=17), тоді це була якраз модна течія 20-30х років - верх вул Дорошенка, управління СБУ, кінець Вітовського ітд. Тут є трохи про цей період - http://www.galproekt.com.ua/papers/s7_ukr.htm А "Австрія" якраз уся з декором, який для вас дуже важливий, на скільки я пам'ятаю
Востаннє редагувалось tester в Сер 13 лют, 2013 19:28, всього редагувалось 1 раз.
... За словами історика Ілька Лемка, польські «люкси» - це будинки початку XX століття, збудовані у стилі класицизм. Ці будівлі позбавлені зайвих ліплень та прикрас, а вікна займають значну площу – на 20% більшу, ніж у попередньому стилі – чиншовому класицизмі. Сучасники помилково вважають, що термін «люкс» означає найкращий. Насправді ці будинки у 30-ті роки XX століття будувала польська фірма, яка мала назву «люкс», а поляки цінували їх так само, як ми теперішні «хрущовки». ... Термін «напівлюкс» походить із радянських часів – саме так почали називати поділені для бідніших верств населення квартири. ... Значно більше цінували австрійські будинки епохи історизму та сецесії – кінця XIX – початку XX ст. (у народі – «австрійські люкси»). У такому ж стилі зведені оперний театр та університет. Ці будівлі багаті на різноманітні скульптури та ліплення, для сецесії характерні квітковий орнамент та міфологічні жіночі обличчя. ...
ostrig написав:Як на мене - найкращий варіант- вторинка в цеглі, здана в пізній соціалізм, наприклад кооперативні будинки 89- 93 рр.
Сам в такому живу, тож +1. Але: 1) порівняно невелика площа квартири. 67 м2 на трикімнатну це все-таки малувато. 2) відсутність автономного опалення
Як на мене, найкритичніше друге. І новобудова з автономним опаленням дасть змогу суттєво (?!) зекономити на оплаті комуналки в майбутньому, коли наші покращувачі задеруть її на вимогу МВФ. Але то все байки. Жити ж то треба вже і зараз, а не вираховувати, де і як можна зекономити у майбутньому...
У "ближньому центрі" є будинки з автономним. І якщо це 5-пов. без автоном. , то ніби не проблема встановити. Ще з досвіду ремонтів: пластикові створюють проблеми із чадним газом, якщо забудовник зробить ремонт, то буде економити на матеріалах. Проблеми виникнуть через пару років. Посипляться стелі і т.д. Електричні дроти (як правило) дешевих виробників і теж довго не витримують...