|
|
![]() Родовидбудем надеяться,что Родовид войдет в тройку "счастливчиков" ,но раньше,помню,Юлька плохо отзывалась о нем
![]()
![]() Ну что....
![]() Очень надоели уже песни типа "сами мы не местные..." в исп. работников банка. Три бумажки отправлены - старшОму на ул. Институцкую, прокурору и в суд. Суд пообещал "выдать наказ через 3 дня" ![]() ![]() В понедельник будем посмотреть..... ![]() ![]() Отпишитесь пожалуйста по этому вопросу когда прояснится, а то дожидаюсь письменного отказа на свое письмо и в суд, я смотрю только так с ними можно.
![]()
в трансбанке жуют сопли с 2 марта
![]() Тарифи ВАТ «РОДОВІД БАНК» з обслуговування карткових рахунків, оформлення та обслуговування платіжних карток. Пакет «Особиста картка» (діють з 13.04.2009р.) З*явиться таке: Переказ коштів на користь інших третіх осіб / на рахунок, відкритий в іншому банку / тощо 3 грн. Невже дозволять виводити кошти на картки іншого банку? Зміниться: Купівля ваучерів операторів мобільного зв’язку / оплата послуг Воля Кабель / тощо 1 грн. Здається зараз безкоштовно. Оплата послуг Воля Кабель була заблокована, невже розблокують? Переказ коштів з КР на інший КР (в грн.) через банкомат/інформаційний кіоск/систему «Home-банкінг» ВАТ «РОДОВІД БАНК» (за операцію) 3грн. Зараз це коштує 1грн. Виписки по картрахунках через банкомат/інформаційний кіоск іншого банку 0,30 дол. США Зараз це коштує 0,25 дол. США Надання довідки про наявність та стан карткового рахунку (за кожну довідку) 50 грн. Зараз це коштує 15 грн.[/b]
![]() А кто пробывал "выбивать" законным путем свои кровные при ВА? Как успешно это проходило у вкладчиков Надра и Укрпрома? Интересует примеры заявлений или хотя бы ссылок на статьи, когда введена ВА, потому что ждать когда накормят завтраками нет никаких желаний и сил.
![]()
то есть еще полмесяца ждать, чтобы картой можно было воспользоваться? ![]() Офіційно без крику, суду та ін. - ніяк. В мене сума по процентах більша, але нічого зробити не можу. Шансів вивести гроші при ТА = майже нулю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|