Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
а в чому зараз сенс переоформляти? згідно нових правил, із 1 вересня АБ обмежив суму поповенння депо первинною сумою. тому якщо немає пару тис (десятків тис) - імхо забавка.
их попустит, так что 2-х гривневый столбик не помешает. у мене уже пошло по кругу
Саме так: стовпчик зайвим не буває. В тому році якогось лисого занесло мене до відділення, а дівчата кажуть: несіть депо, а я їм: так у вас же відсотки низькі, а вони мені: тю, як же це Ви місце не зайняли, коли високі були, а я їм знов: так у вас же поповнення обмежене, а вони мені знов: обмеження знято. А стовпчиків то нема...
greenozon написав:закінчився 6-міс депо, хотів його на 12 міс, а дулі - нема кнопки... є лише 4 кнопки - Поповнити Виписка Виплатити Роздрукувати документи
десь її переховали чи... невже знову заявки на заявки на заявки...
PS сьогодні 1й день із 5х коли можна б було (теоретично) переоформити.
Пробуйте, через кнопку підтримки гарячки (збоку праворуч) - мені швидко її "знайшли".
kreuz написав:День отримання грошей має бути днем їх використання для чергового поповнення, погашення або витрати, бо це найбільш ефективно,
... та це зрозуміло! - але, завжди потрібно ще робити ставку на форс-мажорні обставини: попали в лікарню/зависла система/затопили сусіди і т. п.
C Вашей логикой - кредиты лучше не брать и с кредитками не заморачиваться, а то вдруг если что... В другом месте уже объяснял - гашу так с 2008 - залетов не было ни разу (тьфу-тьфу-тьфу) - полученные за все это время % (именно % за 1-3 дня без досрочного гашения) в случае "залета" перекрывают потенциальные убытки. Но их быть не должно, поскольку не держу все яйца в одной корзине - вместо ломбарда - загасил сегодня все свои 4 кредитки с другого места. В а-банк кстати так и не попал - перезвонила поддержка сообщила, что сейчас мне расторгнут депо сами. Но у них не получилось, поскольку депо открывался дистанционно. Но я как чувствовал, перед их вторым звонком - зашел еще раз в а24 - там уже все работало - и расторг депо... В общем полет нормальный - "рискую" дальше . Но из ломбарда деньги начинаю потихоньку выводить - пусть возвращают взад пополняхи новых депо на любую сумму!
Flamingo ... та просто я завжди погашаю за день-два, а не залишаю на останній - бо те, що я вище написав(про форс-мажорні обставини) - можуть якраз трапитись в той "судний день"