Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Як повідомляли «Наші гроші», «Центренерго» у березні 2015 року уклало угоду з «Газтранспроектом» на суму 194,63 млн грн. Було замовлено 19 млн кубометрів газу по 10 244 грн. за тисячу кубометрів з постачанням впродовж року. Це майже вдвічі дорожче від граничної ціни газу для промисловості, встановленої НКРЕКП на літо 2015 року – 6 600 грн. Хоча з тексту цитованої вище переписки витікає, що газ поставлявся ще дорожче – по 14 260 грн за тисячу кубометрів.
Serhij написав:Корупційний скандал навколо президента через політичну кризу потягне за собою падіння УБ у 1-2 кварталі чи УБ - залізобетон ? Які думки ?
А что за скандал? Я что-то пропустил? Или это про Онищенко-Кадырова и его "байки из склепа" (зачеркнуто) "пленки из часов"?
Serhij написав:Корупційний скандал навколо президента через політичну кризу потягне за собою падіння УБ у 1-2 кварталі чи УБ - залізобетон ? Які думки ?
А что за скандал? Я что-то пропустил? Или это про Онищенко-Кадырова и его "байки из склепа" (зачеркнуто) "пленки из часов"?
Заяви Онищенка, 90 годин записів керівництва НБУ, київський "Бешикташ" та багато іншого - схоже на великий поки не вдалий ланцюжок розкручування кимось чогось значного. Це якийсь затяжний "шатун". Я вже не кажу про інші мої підозри по світових подіях, які доволі погано вкладаються у випадкові збіги подій, починаючи приблизно з початку 2016 року - часу підйому цін на чорне золото.