Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
По АЗСТ для едущих на собрание 22 коп нормальная цена чтоб покупать. 1,5 коп это стоимость денег, отложенных до выплаты, 1 коп - чистый профит за хлопоты. Думаю меньше 24,5 выкупа не будет.
komp написав: По АЗСТ для едущих на собрание 22 коп нормальная цена чтоб покупать. 1,5 коп это стоимость денег, отложенных до выплаты, 1 коп - чистый профит за хлопоты. Думаю меньше 24,5 выкупа не будет.
так по закону 0,284 откуда , извиняюсь, 0,245 ? я не знаток , но при выкупе ниже номинала , я так понимаю , нужно уставной фонд корректировать в меньшую сторону , шчо при текущей активах - есть полный алесс
Востаннє редагувалось ChuLock в П'ят 25 бер, 2016 11:54, всього редагувалось 1 раз.
Комп, на экспирации тянули вверх, сейчас пошли вниз. Если продавец все правильно сделал - миллион мог заработать на фьюче (но надо еще от туда выйти). Но спота выкинул прим. 1,5-2 млн. Неплохие сегодня проценты, вот только: "начать за здравие, а не кончить за упокой".
Yuri_T написав:а где цинизм? "права инвестора" это не наши права. это их права. вот их от нас и защищает закон. имхо, всё логично. с этими лозунгами всегда так. "жити по-новому", "почую кожного" и т.д.
тоді назва закону повинна бути конкретніша: Закон України "Про захист прав інветорів в політичні сили України шляхом захисту їх прав на приватизоване майно, надане цими політичним силами інвесторам"
Востаннє редагувалось _Легендарный Гусь в П'ят 25 бер, 2016 11:59, всього редагувалось 2 разів.
alex написав:Там у держави ще по 25%. Там така фігня поки не проходе.
так це діло легко поправити. Невже хтось зі сторони захоче купити 25% і бути залежним від бухгалтерії Ахметова? Йому ж і продадуть. Союз сталі і шоколаду назавжди.
Что я понял о разнице ФР Украины и развитых стран за 6 лет. У них - регулярные дивиденды или растущая капитализация, частые байбеки по вкусным ценам, регулярные IPO, приход инновационных компаний с огромными потенциалами роста. У нас - вывод активов с предприятий, уход немногих ПАО в ЧАО, дивы или в 10 раз меньше уровня инфляции или Беня, из индекса 2010 года в 15 бумаг в живых осталось 3,5 бумаги. Не ну а че - такой себе ФР по-козацьки
а у меня чуйка грит, шчо выкупы будут сильно дороже минималки по закону - смысла в этом особого не вижу , чисто имхо . но там и так прилипает , правда ток от тэйка (( увы
от такі справи. Сьогдні перший раз із-за ринку погано спав. В решті-решт я морально був готовий до безкінечного падіння цін, навіть до банкрутсва деяких підприємств, сміття яких я підібрав. Але на таке зухвале рейдерство з боку закону який мав би захищати своїх громадян я не чекав. Що я можу сказати. Сьогодні вночі так і крутилося в голові "чемодан - вокзал - США" Подивимось як буде йти моя робота в Україні. однозначно треба тут себе більш-менш реалізувати. але не хочу до кінця днів працювати на "дядю". і через 10 років якщо в Україні нічого путнього не буде, буде таке ж рейдерство - привіт Брайотн-Біч Манхеттен або сонячна Каліфорнія. Хоча я все ж вірю що може таки нам вдасться побудувати нормальну цивілізовану країну. Я ще в 2014 році був дуже обережним оптимістом і казав, що щоб досягти рівня Польщі нам треба років так 10-15. не менше. Але все ж я не чекав такої "зради". Морално я вже готуюсь до міграції. Хочу досягти в житті більшого. Хочеться жити в країні з високими стандартами життя. Без рейдерських законів. Соррі за заплакану жилетку а-ля Аспірант. Вибачте. Я вже йду... З фондою закінечно. Всього найкращого. Всім сонця і позитиву в житті.