Mirax
Я роблю трішки по іншому. Є доступ до тіла депозиту щомісяця, а процент - такий як на рік 15,6%
|
|
![]() Mirax
Я роблю трішки по іншому. Є доступ до тіла депозиту щомісяця, а процент - такий як на рік 15,6%
![]()
Номер уникальный и повторно никто его не сможет использовать. При этом возникает вопрос, зачем отдавать купон?=) По крайней мере моего "друга" оформили просто по номеру (купона при себе у него не было). ![]() Dejavu
Одному з форумчан теж оформили (я давав номерки). Але іншому другу не дозволили без самого купона. Тому я дзвонив у колл-центр дізнатись, чи треба мати купон при оформленні. Сказали що треба...
![]() Dejavu
Я думаю причина інша. В ряди фанатів Дельти записався недавно. До цього були депозити у багатьох банках. Але криза змусила подивитись на банки під іншим кутом. Великі банки (не буду називати, що б не робити тут антирекламу) морочили голову, не бажаючи віддавати депозити. Дехто пролонгував без відома вкладників, деякі банки, такі як Приват просто "розводили" клієнтів (мене в тому числі)... А так знаний "мікро-банк" Дельта повертав депозити без жодних проблем, умовлянь менеджерів-економістів, прохань директорів регіональних відділень залишити ще хоч на місяць і т.д. Тому мою прихильність банк завоював не спроста.
![]()
Неправда. На прошлой неделе я открыл депо "Найкращий для друга" по купончику. И при этом у меня был уже действующий депозит "Найкращий для своих" и Чаривный Гаманец. ![]() По дельтеДрузья, дорогие сотрудники Дельта-банка.
Я полностью согласна с РА "Эксперт-Рейтинг" если банк не возвращает депозит клиенту он считаться надежным не может, ни под каким соусом. Все что написано выше и ниже это бред, сами подумайте какой эффект от действий РА? лично для РА? Нулевой, ребята просто чистят мусор по портфелям, что бы вылизать статистику дефолтов по шкале банкротсв. А вы тут развесили уши, лапы и хвост. Отдайте бабки Оранте и остальным и все у вас с рейтингами будет в порядке ![]()
![]() kisa1977
На жаль, законодавство не дозволяє достроково розривати депозити юридичним особам ![]()
|
|