Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Підкажіть, будь ласка, чи можна у відділенні видати довіреність на розпорядження якимось одним конкретним депозитом? Чи довірена особа автоматом отримає доступ до всіх вкладів/рахунків? Я так розумію, якщо довірена особа має аккаунт в П24, то там відображатиметься й мій депозит/депозити. Що зможе робити довірена особа? Наприклад, може достроково розірвати депозит? Кошти з депозиту зможе зарахувати мені на картку або собі? Поповнювати депозит зможе готівкою, з моїх карток, зі своїх карток?
l_e_x написав:Підкажіть, будь ласка, чи можна у відділенні видати довіреність на розпорядження якимось одним конкретним депозитом? Чи довірена особа автоматом отримає доступ до всіх вкладів/рахунків? Я так розумію, якщо довірена особа має аккаунт в П24, то там відображатиметься й мій депозит/депозити. Що зможе робити довірена особа? Наприклад, може достроково розірвати депозит? Кошти з депозиту зможе зарахувати мені на картку або собі? Поповнювати депозит зможе готівкою, з моїх карток, зі своїх карток?
на кожний депо треба оформляти довіреність. Поті можна поповнювати і забирати кошти. Але якщо тіло або % впадуть на карту. То з неї вже не дадуть. Хіба офоримите довіреність в нотаріуса.
l_e_x написав:Підкажіть, будь ласка, чи можна у відділенні видати довіреність на розпорядження якимось одним конкретним депозитом? Чи довірена особа автоматом отримає доступ до всіх вкладів/рахунків? Я так розумію, якщо довірена особа має аккаунт в П24, то там відображатиметься й мій депозит/депозити. Що зможе робити довірена особа? Наприклад, може достроково розірвати депозит? Кошти з депозиту зможе зарахувати мені на картку або собі? Поповнювати депозит зможе готівкою, з моїх карток, зі своїх карток?
На днях получал доверку на себя. При оформлении менеджер из списка депозитов владельца может отметить на какие распространять доверенность (ставит галочки). Есть выбор функционала (типа "полный доступ", "неполный доступ") - в чём отличие я не уточнял (у меня полный доступ). Т.к. в моём случае вклад валютный - то пополнять я смогу только наличными (со слов менеджера). Безналичные операции с этим валютным депозитом может совершать только владелец счёта (так написано в приват24). Как с гривневыми - не в курсе. Выбранные для доверки депозиты - видны в соотв. разделе приват24 клиента, кому выдана доверка.
Более подробно пока не углублялся в функционал.
Я думаю, можно эти вопросы задать на 3700 или менеджеру, исходя из того, какие операции планируете совершать, и какие хотите ограничить
Доброго дня, шановний Автор! Довірена особа може поповнити вклад, переглянути виписку за вкладом, розірвати і отримати кошти за вкладом. При зверненні довіреної особи в банк необхідно надати паспорт та довіреність. У разі оформлення довіреності в банку довіреність можна не надавати. Доступ довіреної особи буде тільки до тих вкладів, на які оформлена довіреність клієнтом. З повагою, ПриватБанк.
К сожалению, эти материалы сейчас недоступны. Вероятно, истек срок действия ссылки, по которой вы перешли, или вы не входите в аудиторию для просмотра данной Страницы.
К сожалению, эти материалы сейчас недоступны. Вероятно, истек срок действия ссылки, по которой вы перешли, или вы не входите в аудиторию для просмотра данной Страницы.
"Кілька тез з коментарів екс-глави правління "Креді Агріколь Банку" Євгенії Чемерис для Finbalance: - токсичні активи Приватбанку слід перевести на баланс спеціально створеної компанії; - потрібне “широке акціонування” банку - "від публічного IPO до примусового перетворення в акції або довгострокові облігації частини депозитів" (цитата); - якщо буде воля держави, стягнути борги з проблемних позичальників можливо, "але краще домовлятися і шукати розумних компромісів" (цитата)"