Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
valya написав:sens Навіщо цитуєте, якщо пишите своє?
Ви своїм питанням хотіли узнати що - хто де і як відкрив картки і в наступному місяці ще додав скільки заробив? Якщо не задоволені відповіддю,то питання треба було ставити по якому банку виникає питання і все. Питання про все і відповідь про все .
Хм. Просте питання, проста пропозиція, а стільки фантазій. Пішіть що завгодно, але не в'яжіть недоречних цитат. Погодьтесь зі своєю неправотою і дєлоф то
valya написав:А хто в якому банку оформив картку Нац.КБ? Може опитування зарядити
На мою думку,що ВСЕ було заради ідеї - кБ підключати треба виключно на картку до якої немає питань,цільові зарахування, наприклад пенсія,виплати, стипендії або заробітна плата. Щодо ФОП теж є питання
Вы как обычно генерируете бред. Какие вопросы могут быть к кредитным картам с кредитным лимитом? Подключить надо карты с максимальными кешбеками на те товары, которые вы чаще всего планируете покупать.
valya написав:А хто в якому банку оформив картку Нац.КБ? Може опитування зарядити
На мою думку,що ВСЕ було заради ідеї - кБ підключати треба виключно на картку до якої немає питань,цільові зарахування, наприклад пенсія,виплати, стипендії або заробітна плата. Щодо ФОП теж є питання
Вы как обычно генерируете бред. Какие вопросы могут быть к кредитным картам с кредитным лимитом? Подключить надо карты с максимальными кешбеками на те товары, которые вы чаще всего планируете покупать.
Гарну ідею надайте,в наступному місяці буде (а може і не буде) зрозуміло що краще. Всі ( форумні дописувачі та читачі) гралися в клуб 50к. Де хто вже має проблеми в одному або декількох банках. Чому? Тому що вважають навкруги інших ідіотами . Продовжуйте далі.
valya написав:sens Навіщо цитуєте, якщо пишите своє?
Ви своїм питанням хотіли узнати що - хто де і як відкрив картки і в наступному місяці ще додав скільки заробив? Якщо не задоволені відповіддю,то питання треба було ставити по якому банку виникає питання і все. Питання про все і відповідь про все .
Хм. Просте питання, проста пропозиція, а стільки фантазій. Пішіть що завгодно, але не в'яжіть недоречних цитат. Погодьтесь зі своєю неправотою і дєлоф то
Мені було б цікаво оформити на картку куди заходять цільові зарахування. Щодо кредитки - маю сумніви. Ось 5 числа буде пенсія і 6ого завітаю до відділення. Проте я не вірю в цей продукт і його майбутнє-хіба що у жадібних отримують інформацію щодо себе)
А в чем проблема с кредиткой? Подвязал кредитку Абанка( хоть и пишут о непонятках с блокировками) Пока что два наблюдения: Приват пишет так,что открывая кешбечную карту,я даю согласие на мониторинг ВСЕХ своих карт в привате (ну,так я прочитал,хз) Второе,это какие товары участвуют. Вчера купил сахар и торчин кетчуп - в дии кешбека нет)))))) ( АТБ )
THB написав:А в чем проблема с кредиткой? Подвязал кредитку Абанка( хоть и пишут о непонятках с блокировками) Пока что два наблюдения: Приват пишет так,что открывая кешбечную карту,я даю согласие на мониторинг ВСЕХ своих карт в привате (ну,так я прочитал,хз) Второе,это какие товары участвуют. Вчера купил сахар и торчин кетчуп - в дии кешбека нет)))))) ( АТБ )
Здається питання щоб було маркування. https://www.universalbank.com.ua/news/d ... virobnikiv Та https://madeinukraine.gov.ua/perelik-tovariv Коли кешбек прийде на картку? Нарахований кешбек можна буде перевірити на наступний день в застосунку Дія. Кешбек на карту зараховуватиметься раз на місяць до 20 числа наступного місяця. Тобто кешбек за товари, придбані у вересні, надійде на рахунок до 20 жовтня. Зняти готівку за кешбек буде неможливо. Передбачена тільки можливість безготівкової оплати за послуги. Кешбек, нарахований за 2024 рік, можна використати до 31 січня 2025 року.