|
UNIQA |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні. Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.
Додано: Пон 20 гру, 2021 18:25
Я могу оформить автогражданку в Кривом Рогу дистанционно?
-
ZeFir
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 гру, 2021 17:53
Поки що задоволений роботою страхової компанії. Нещодавно оформив поліс на сайті за 20 хвилин. Але поки що не стикався зі страховими випадками.
-
oMightyHD
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лип, 2024 12:52
foks Що я Вам можу сказати, навідь і не думай зв'язуватись з цією СК, особливо в частині КАСКО. Ти постарієш, посивієш, задовбешся дзвонити їм на номер підтримки, але результат буде нульовий. 15.06.2024 року мав місце мій страховий випадок, станом на 18.07.2024 жодної відповіді та коментарів. Від договору буде сенс, лише в якості туалетного паперу.
-
skifiooss
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лют, 2025 21:40
Якщо ви роботодавець – категорично не рекомендую цю страхову компанію для укладання договорів медичного страхування. Умови договору сформульовані таким чином, що дозволяють відхиляти майже будь-яке звернення щодо лікування. Порізали руку, відчуваєте біль у боці чи навіть серцевий напад? Це не вважається результатом гострого захворювання, до побачення!
-
andriy_z
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лют, 2025 14:55
andriy_z написав:Якщо ви роботодавець – категорично не рекомендую цю страхову компанію для укладання договорів медичного страхування. Умови договору сформульовані таким чином, що дозволяють відхиляти майже будь-яке звернення щодо лікування. Порізали руку, відчуваєте біль у боці чи навіть серцевий напад? Це не вважається результатом гострого захворювання, до побачення!
роботодавець цього року відмовиться від послуг даної СК
-
GALeon
-
-
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-