Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 28772878287928802881>
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 10:43

Hotab написав:Bolt
У Львові на «кабанчику» є низькокваліфікована робота. І є у кого спитати на форумі. :oops:

Я теж за, але маманя не дозволить такий екстрім. Але те що низькокваліфікована робота швидко вставляє мізки на місце це факт.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 268 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 10:54

Я вище долав декілька рядків - почитайте.
Спеціально для вас.
Ще додам: якось так сталося, що дисципліну «Прикдадна математика» вела жінка-доцент, у минулому моя однокласниця. Реально гинув один студент і не чужий нашій родині - ніяк не міг здати ту кепську науку. Я реально стояв на колінах та умовляв поставили нещасному нещасну «трійку».
Було важко - пані доцент говорила, що він «тупий і ще тупіший». Але завдячуючи мені хлопця врятували.
Він зараз працює в Західній Європі. Програміст. В потужній фірмі.
Якось мені сказав: «Я до третього курсу був просто засранцем. Нічого не хотів ні робити, ні вчити. Потім в мозку щось переключилося».
До речі: з проблемної родини: де його батько, я так і не знаю, а вітчим простий сантехнік - спеціаліст по каналізації… вони зараз дуже пишаються тим «засранцем».
akurt

Подякував: 3996 раз.
Подякували: 1438 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 11:34

akurt написав:P.S. Відео, яке обговорюється так жваво, не дивився. Прислухався до думки учасника форуму «Сибарит». Навіщо витрачати час на маячню, розміщену людиною, яка має маячневу «продолжительную карьеру»…

Мне это, конечно, очень лестно, но и немного страшно.
То, что видео не зашло мне, может быть следствием моих собственных тараканов. Тем более, что я вообще не люблю подобный формат.
Не хочется быть препятствием на пути получения информации.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6458 раз.
Подякували: 21596 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 12:24

akurt написав:Я вище долав декілька рядків - почитайте.
Спеціально для вас.
Ще додам: якось так сталося, що дисципліну «Прикдадна математика» вела жінка-доцент, у минулому моя однокласниця. Реально гинув один студент і не чужий нашій родині - ніяк не міг здати ту кепську науку. Я реально стояв на колінах та умовляв поставили нещасному нещасну «трійку».
Було важко - пані доцент говорила, що він «тупий і ще тупіший». Але завдячуючи мені хлопця врятували.
Він зараз працює в Західній Європі. Програміст. В потужній фірмі.
Якось мені сказав: «Я до третього курсу був просто засранцем. Нічого не хотів ні робити, ні вчити. Потім в мозку щось переключилося».
До речі: з проблемної родини: де його батько, я так і не знаю, а вітчим простий сантехнік - спеціаліст по каналізації… вони зараз дуже пишаються тим «засранцем».

Та там три предмети по спеціальності завалені, за один ще можна було би походити. Загальні в тч матан поксладав. Та там наскільки зрозумів, з факультету крім деяких задротів, народ на списуванні з застосуванням Чату ЖПТ виїжджає.А малий в школі списувати не навчився.
Чесно кажучи думав що оскільки комерція і так поставлять. Але там препод упоротий попався сам ІТівець, тут видно для броні тримається.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 12:28

Ну ще ж треба, пане Сибарит, врахувати фактор, хто той російський мат на 45 хвилин виклав.
Людина пише блоги для російських жебраків та линадає по російських пабліках.
Все із серії «гидко паличками узяти», що і виявилося правдою. Так що, пан Сибарит, «політ нормальний!
Приблизно, як он як вище трясе засаленими після вчорашнього шаббату одне нещасне опущене.
Ребе так і сказав: «гидко паличками узяти».
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 12:53

Bolt написав:Та там три предмети по спеціальності завалені, за один ще можна було би походити. Загальні в тч матан поксладав. Та там наскільки зрозумів, з факультету крім деяких задротів, народ на списуванні з застосуванням Чату ЖПТ виїжджає.А малий в школі списувати не навчився.
Чесно кажучи думав що оскільки комерція і так поставлять. Але там препод упоротий попався сам ІТівець, тут видно для броні тримається.

Ну, ситуація дійсно важка, особливо якщо врахувати, що ви - як батько - точно не знали інсайдерськоі інформації під час навчання. А там багато цікавого може бути…

Почну з останньої фрази про «упоротого викладача».

(Текст далі було видалено десь через годину як такий з яким вже ознайомився пан Bolt..)

Боріться - і поборите!
Я все це написав, просто жаліючи Вас особисто, бо Ви доволі адекватна та працьовита людина.

P.S. Хоча я вважаю всі ваші дії з самого початку / з літа 2024 року на 100% невірними.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 12 лип, 2025 13:58, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 13:15

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:) ви написали, що з четвертого разу син щось не здав. Цікаво: перездача допускається три рази, а не чотири.

Або частина перездач була "неофіційні", або в нас в УжНУ можна офіційну третю перездачу отримати, але для неї треба писати окрему заяву декану, і навіть можуть дозволити до наступної сесії здати...

А щодо майбутнього, то якщо б це були "вища математика" чи "філософія", то був би сенс шукати обхідні шляхи, але ІТ-шник, який не може здати "основи програмування", навіть якщо якось здасть, то в нього будуть величезні проблеми як з подальшим навчанням так і з роботою.
Хоча я б все ж порекомендував домовитися з деканом і таки закінчити перший курс, так буде значно простіше в плані переведення на інші спеціальності чи навіть університети чим поступати по новому.
Дюрі-бачі

Подякував: 885 раз.
Подякували: 637 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 13:26

Про нсайдерську0 інформацію трохи знав, бо на Компі стоїть телєга в яуй був час їхньої групи, як й як навіть краєм ока пррбі6гав час від часу(Малому я про це говорити не міг з етичних міркувань) хіба казав, щось типа, здається в вас є чат групи може щось там пишуть.
З ого що я там читав, там було майже все необхідне для задоаільного складання екзамена навіть нулячому студенту починаючи від характеристики викладача до зливів відповідних тестів. Але якщо малий не спромігся ознайомитися з тією інформацією навіть Після моїх натяків. То я тут бесилий
По другому пункту думав, що буде щось подібне до складання іспитів в Лвівській корупційній академії більш широко відомій, як Львівський торгово-економічний інститут де викладачку яка завалила двох студенток викликав зав кафедрою і сказав, що як хоче їх нехай шукає ставить іспит бо іхня плата за навчання то її ЗП.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 13:26

Я ж казав, що пан Дюрі-бачі мудра людина.
Все написане підтримую.
Слава Богу, що на форумі є адекватні люди, а не тільки повзають нещасні ображені по життю збоченці.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 13:35

Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:) ви написали, що з четвертого разу син щось не здав. Цікаво: перездача допускається три рази, а не чотири.

Або частина перездач була "неофіційні", або в нас в УжНУ можна офіційну третю перездачу отримати, але для неї треба писати окрему заяву декану, і навіть можуть дозволити до наступної сесії здати...

А щодо майбутнього, то якщо б це були "вища математика" чи "філософія", то був би сенс шукати обхідні шляхи, але ІТ-шник, який не може здати "основи програмування", навіть якщо якось здасть, то в нього будуть величезні проблеми як з подальшим навчанням так і з роботою.
Хоча я б все ж порекомендував домовитися з деканом і таки закінчити перший курс, так буде значно простіше в плані переведення на інші спеціальності чи навіть університети чим поступати по новому.

Не склав по екзамену, не склав р по талону.
Далі в деканаті сказали, що він може піти на повторний курс. після чого я ще аідлистав політеху 2700 грн. Після чого я не напружувавс бо подумав, що то такі офіційні відкупні. Якби знав, що ні, то краще би найняв в репетитори якогось толкового студента, яккй на пальцях по простому все пояснив би. Після того повторно не склав ще двічі.
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 28772878287928802881>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, Дюрі-бачі і 2 гостей