Я теж за, але маманя не дозволить такий екстрім. Але те що низькокваліфікована робота швидко вставляє мізки на місце це факт.
|
|
![]() Я вище долав декілька рядків - почитайте.
Спеціально для вас. Ще додам: якось так сталося, що дисципліну «Прикдадна математика» вела жінка-доцент, у минулому моя однокласниця. Реально гинув один студент і не чужий нашій родині - ніяк не міг здати ту кепську науку. Я реально стояв на колінах та умовляв поставили нещасному нещасну «трійку». Було важко - пані доцент говорила, що він «тупий і ще тупіший». Але завдячуючи мені хлопця врятували. Він зараз працює в Західній Європі. Програміст. В потужній фірмі. Якось мені сказав: «Я до третього курсу був просто засранцем. Нічого не хотів ні робити, ні вчити. Потім в мозку щось переключилося». До речі: з проблемної родини: де його батько, я так і не знаю, а вітчим простий сантехнік - спеціаліст по каналізації… вони зараз дуже пишаються тим «засранцем». ![]()
Та там три предмети по спеціальності завалені, за один ще можна було би походити. Загальні в тч матан поксладав. Та там наскільки зрозумів, з факультету крім деяких задротів, народ на списуванні з застосуванням Чату ЖПТ виїжджає.А малий в школі списувати не навчився. Чесно кажучи думав що оскільки комерція і так поставлять. Але там препод упоротий попався сам ІТівець, тут видно для броні тримається. ![]() Ну ще ж треба, пане Сибарит, врахувати фактор, хто той російський мат на 45 хвилин виклав.
Людина пише блоги для російських жебраків та линадає по російських пабліках. Все із серії «гидко паличками узяти», що і виявилося правдою. Так що, пан Сибарит, «політ нормальний! Приблизно, як он як вище трясе засаленими після вчорашнього шаббату одне нещасне опущене. Ребе так і сказав: «гидко паличками узяти». ![]()
Ну, ситуація дійсно важка, особливо якщо врахувати, що ви - як батько - точно не знали інсайдерськоі інформації під час навчання. А там багато цікавого може бути… Почну з останньої фрази про «упоротого викладача». (Текст далі було видалено десь через годину як такий з яким вже ознайомився пан Bolt..) Боріться - і поборите! Я все це написав, просто жаліючи Вас особисто, бо Ви доволі адекватна та працьовита людина. P.S. Хоча я вважаю всі ваші дії з самого початку / з літа 2024 року на 100% невірними. Востаннє редагувалось akurt в Суб 12 лип, 2025 13:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоАбо частина перездач була "неофіційні", або в нас в УжНУ можна офіційну третю перездачу отримати, але для неї треба писати окрему заяву декану, і навіть можуть дозволити до наступної сесії здати... А щодо майбутнього, то якщо б це були "вища математика" чи "філософія", то був би сенс шукати обхідні шляхи, але ІТ-шник, який не може здати "основи програмування", навіть якщо якось здасть, то в нього будуть величезні проблеми як з подальшим навчанням так і з роботою. Хоча я б все ж порекомендував домовитися з деканом і таки закінчити перший курс, так буде значно простіше в плані переведення на інші спеціальності чи навіть університети чим поступати по новому. ![]() Про нсайдерську0 інформацію трохи знав, бо на Компі стоїть телєга в яуй був час їхньої групи, як й як навіть краєм ока пррбі6гав час від часу(Малому я про це говорити не міг з етичних міркувань) хіба казав, щось типа, здається в вас є чат групи може щось там пишуть.
З ого що я там читав, там було майже все необхідне для задоаільного складання екзамена навіть нулячому студенту починаючи від характеристики викладача до зливів відповідних тестів. Але якщо малий не спромігся ознайомитися з тією інформацією навіть Після моїх натяків. То я тут бесилий По другому пункту думав, що буде щось подібне до складання іспитів в Лвівській корупційній академії більш широко відомій, як Львівський торгово-економічний інститут де викладачку яка завалила двох студенток викликав зав кафедрою і сказав, що як хоче їх нехай шукає ставить іспит бо іхня плата за навчання то її ЗП. ![]()
Не склав по екзамену, не склав р по талону. Далі в деканаті сказали, що він може піти на повторний курс. після чого я ще аідлистав політеху 2700 грн. Після чого я не напружувавс бо подумав, що то такі офіційні відкупні. Якби знав, що ні, то краще би найняв в репетитори якогось толкового студента, яккй на пальцях по простому все пояснив би. Після того повторно не склав ще двічі.
|
|