|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 15 лип, 2025 20:14
BIGor написав: akurt написав: BIGor написав:Дюрі-бачі можливо просто грошей в них не вийшло на Грецію?
Мій приятель у Львові багато років керує власною туристичною фірмою. Тиждень тому мені сказав, що справи йдуть ДУЖЕ добре: українці мандрують та мандрують. На перше місце він поставив напрямок: Чорногорія.Ще додав, що спрямовують туристів через аеропорт Кишинева.
Те що їдуть в Чорногорію доказує що просто не вистачає грошей на Грецію або Ваш приятель не може запропонувати інших напрямків. А єропейці собі їздять в Грецію і не жаліються.
Там же цінник (різниця між цінниками) не така щоб вау. Може це саме якраз свідомий вибір, а не ужимання по ціні
-
Hotab
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 15 лип, 2025 22:48
Як там з адекватністю молоді в Польщі, Америці і в інших країнах? Мене, крім тотальної корупції і беззаконня, вже починає дуже сильно бісити відсутність хоч якоїсь адекватності у підлітків. Повсюди мат-перемат, в міському транспорті крики, та куди не глянь - майже всюди відбиті неадекватні діточки. Ну і 99% з них - російська мова, російський контент і російське музло на телефонах. Просто дивишся на це все і думаєш, це ж і батьки такі ж кончені в більшості. Страшно уявити, як мій син буде з подібним бидлом вчитися і гуляти. Тут вже реально починаєш думати, що може варто емігрувати хоча б заради дітей.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3673 раз.
- Подякували: 5914 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Вів 15 лип, 2025 22:57
Striker Думаю ви просто бачите (помічаєте) саме таких, бо вони себе поводять «помітно». Нормальних повно. І з ким бути у вашої дитини буде що вибрати. Але тема переїзду в іншу країну то інше, і не обовʼязково повʼязане з цими «соціалізованими» (по віталіку-псіхологу) дітьми.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 15 лип, 2025 23:03
Striker написав:Як там з адекватністю молоді в Польщі, Америці і в інших країнах? Мене, крім тотальної корупції і беззаконня, вже починає дуже сильно бісити відсутність хоч якоїсь адекватності у підлітків. Повсюди мат-перемат, в міському транспорті крики, та куди не глянь - майже всюди відбиті неадекватні діточки. Ну і 99% з них - російська мова, російський контент і російське музло на телефонах. Просто дивишся на це все і думаєш, це ж і батьки такі ж кончені в більшості. Страшно уявити, як мій син буде з подібним бидлом вчитися і гуляти. Тут вже реально починаєш думати, що може варто емігрувати хоча б заради дітей.
це де так? там де самий довший трамвайний маршрут?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 15 лип, 2025 23:29
gonchik74 написав:Польські оператори не дають українським агентам нормальних цін. З Кишинева летять купляючи пакет українського оператора, з польських міст по пакетах польського.
Вы далеки от реалий.... И из Польши куча турпакетов от украинских ТО. Цены редко принципиально отличаются. Комиссия отличается в 2 раза. Почему Черногория а не Греция для бюджетного туриста - так как в Черногории для данной категории апартаменты без питания и непонятно где, а в Греции - отели 2-3* с каким-то питанием. В результате бюджетный турист выбирает Черногорию (по цене), хоть в результате (питание, шезлонги и зонтики на пляже и т.д.) может выйти легко дороже
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 00:00
TUR написав: gonchik74 написав:Польські оператори не дають українським агентам нормальних цін. З Кишинева летять купляючи пакет українського оператора, з польських міст по пакетах польського.
Вы далеки от реалий.... И из Польши куча турпакетов от украинских ТО. Цены редко принципиально отличаются. Комиссия отличается в 2 раза. Почему Черногория а не Греция для бюджетного туриста - так как в Черногории для данной категории апартаменты без питания и непонятно где, а в Греции - отели 2-3* с каким-то питанием. В результате бюджетный турист выбирает Черногорию (по цене), хоть в результате (питание, шезлонги и зонтики на пляже и т.д.) может выйти легко дороже
Про Чорногорію - то точно не до мене. А щодо реалій, то за пару років мав кілька спроб дати заробити своїм старим знайомим з України і ніхто польських ціною не перебив, на жаль. Одна розповіла саме те, що я і переповів. Це не говорячи про раннє бронювання. Не знаю, як зараз, а раніше, живучи в Україні не чув про опцію заплатити 5% залічки хоч за рік наперед, а решту внести за місяць до початку туру.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 00:15
gonchik74 написав:Не знаю, як зараз, а раніше, живучи в Україні не чув про опцію заплатити 5% залічки хоч за рік наперед, а решту внести за місяць до початку туру.
Еще раз - цены украинских и польских ТО практически не отличаются. Отличается комиссия агента и порядок оплаты. На раннем бронировании у украинских ТО - стандарт 10% сразу, остальное за 14 дней до вылета по текущему курсу ТО. У поляков - 100% сразу и если тур более 100 тыс грн - проблемы (решаемые) по ограничениям НБУ
-
TUR
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 00:31
Тобто: Еритрея, Гаїті, DR Congo все нормально? 
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 00:37
TUR написав: gonchik74 написав:Не знаю, як зараз, а раніше, живучи в Україні не чув про опцію заплатити 5% залічки хоч за рік наперед, а решту внести за місяць до початку туру.
Еще раз - цены украинских и польских ТО практически не отличаются. Отличается комиссия агента и порядок оплаты.
Я діко ізвіняюсь, а чому напрямок Монтенегро, Греція особисто не забронювать отель+літак, нахалєри той посередник?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 лип, 2025 00:46
Water написав:нахалєри той посередник?
В большинстве случаев бронирования отеля + перелета - это будет дороже чем через ТО. Если речь о бронировании апартаментов (airbnb и т.п) - тогда имеет смысл
-
TUR
-
-
-
-
Профіль
-
-
|