|
|
![]() Re: Список новобудов ЛьвоваЩо скажете за житловий масив на Пасічний , може хто там живе , як район , бо будинок що здали подобається і ціни як для новобудови не високі .
![]() Re: Список новобудов Львовая так понял выходит 900 долл. за метр., недостатки - низкие потолки, общедомовое отпление, незаселенность и пр. радости, плюс неизвестно сколько будет строится остальное, а это бардак, грязь, шум...необходимо узнать как будет обслуживаться дом-тарифы и пр.в общем не читать проплаченные радостные статьи, а ехать на место и все щупать-"нюхать" самому
![]() Re: Список новобудов ЛьвоваТеж ще до здачі дивився на той будинок.
визначив для себе такі мінуси: опалення будинкове місцерозташування недоступність громадського транспорту відсутність дитсадків, школи та інших благ цивілізації закинутий завод поруч, де діти будуть лазити і щось собі можуть заподіяти Причому коли я то дивився ціна була десь 6000 грн. за 1м2 але до здачі ще довгенько було, так що це також був мінус. В результаті взяв на Сихові, вул. Скрипника. ![]() Re: Список новобудов ЛьвоваОсь цікава акція:
Обіцяють при купівлі квартири в травні - квартира під ключ з ремонтом. Район набагато ліпший ніж Пасічний, можливо що я колись жив на Ю.Липи, але реально мені там подобається. ![]() Leopolis
ця малоголосківська це практично окраїна Львова, і з транспортом будуть проблеми....
![]() Ніфіга собі околиця ![]() Пішки до Оперного 20 хвилин ![]() Оповідання про околицю дуже нагадує бородатий анекдот Ви де шили свій капелюшок ? В Парижі А скільки від Бердичева до Парижу ? 2000 км Яка провінція , а які капелюшки шють ....
![]() Re: Список новобудов ЛьвоваЯк на мене, то район цієї будови
_http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=91071255&postcount=5595 (Лисинецька 19) кращий ніж _http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=90849254&postcount=5545 (Малоголосківська 8Д). Хоча, від центру міста Лисинецька далі ніж Малоголосківська.
![]() Розпочато бронювання квартир об’єкту на вул. Здоров’я, 14
Дорогі клієнти! Розпочато бронювання квартир у новобудові по вул. Здоров’я, 14, загальна кількість яких становить 93. Проект передбачає 5 поверхів та мансарду, 3 секції. Для зручності мешканців наявний підземний паркінг на 60 паркомісць. Можливі наступні площі квартир: 1кім – 36-42 кв м 2кім – 64-76 кв м 3кім – 87-104 кв м 4кім – 120-200 кв м Основними перевагами проекту є географічне розташування будинку у престижному районі м. Львова, індивідуальне опалення, 5 швидкісних безшумних ліфтів виробництва Німеччини. Вартість квадратного метра становить 9 430 грн. Початок будівництва планується у 4-ому кварталі 2012, завершення – 1 квартал 2014 року. Слідкуйте за оновленнями на сайті у розділі «Проекти» м. Львова! Як там справи в інтергал буда? одужають скінчити? ![]() galician Ну варто зважити що вони
Чому таке не може трапитись знову з новим об'єктом? І чому гроші з новго об'єкту не можуть піти на Бережанську?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|