|
Идея Банк (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 14 лип, 2013 18:20
-VICTOR-
І що курять невідомо і що ці всі маневри означають? Ще буквально пару днів заохочували до вільних коштів онлайн під 14,5 а тепер діючі депо з 26 на 21 переоформити. Якась чудасія.
-
stargazer
-
-
- Подякував: 488 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 18:36
wolt450 написав:Отримав дзвінок з банку розміняти діючі депозити з ставкою 26% на 21%, але довший термін. (зараз приблизно 17-18 реальна ставка) Пропозиція діє тиждень. Відмовився звісно Варіантів інших вистарчає
и эта ставка может оказатся индивидуальной
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 18:55
-VICTOR- написав:)) ці креативні менеджери і мені дзвонили - висновок гроші потрібні)) було розказано як стрімко падають ставки і мені потрібно терміново скористатись їх супер-пупер пропозіцією ))) На зустрічну пропозіцію - поповнити діючі депо , був посланий у відділення ))) У мене закінчується через 1.5м депо під 26%...так на питання в чому їх пропозиція було запропоновано оформити вже і зараз нове депо , розірвавши старе (без втрати % ) , нове - під21% ..на питання на який же строк нове депо ? відповідь -2міс.. )))) Ну дуууже креативна пропозиція . )))) У мене депо , до закінчення 1.5 , платиться по ньому -26% , а пропонують обміняти на 2-х місячне під 21 %. )))) Що вони там курять ??? ))))))))))))  хорошо, что они не всем звонят  , скорее всего звонят тем кто в ИБ играет, я же хожу в отделение и мне они вряд ли такое бы предложили 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 20:00
stargazer написав:-VICTOR- І що курять невідомо і що ці всі маневри означають? Ще буквально пару днів заохочували до вільних коштів онлайн під 14,5 а тепер діючі депо з 26 на 21 переоформити. Якась чудасія.
це означає тільки одне - іде відтік депозитів по яких закінчуються строки , скажімо мені фактично по кожному депо перед закінченням є дзвінок з пропозиціями переоформити - стандартно вношу зустрічну пропозицію- поповнити одне з моїх раніше відкритих депо  . Пропозиція звучала ж як АКЦІЯ  ставки ж типу падають , але ми..тільки для вас..і т.д. ось пропонуємо переоформити вже і зараз без втрати % нове, а як виявилось на 2 міс. То в данному випадку це точно чудасія, якщо не сказати - що "не всі в дома " пропонувати клієнту у вигляді акції відмовитись від 1.5 міс під 26% на 2 міс під 21 %  Мабудь це мій перший банк , де клієнту пропонуються гірші умови ніж він має , та ще й під виглядом акції. 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 лип, 2013 20:18
-VICTOR- написав:)) ці креативні менеджери і мені дзвонили - висновок гроші потрібні)) було розказано як стрімко падають ставки і мені потрібно терміново скористатись їх супер-пупер пропозіцією ))) На зустрічну пропозіцію - поповнити діючі депо , був посланий у відділення ))) У мене закінчується через 1.5м депо під 26%...так на питання в чому їх пропозиція було запропоновано оформити вже і зараз нове депо , розірвавши старе (без втрати % ) , нове - під21% ..на питання на який же строк нове депо ? відповідь -2міс.. )))) Ну дуууже креативна пропозиція . )))) У мене депо , до закінчення 1.5 , платиться по ньому -26% , а пропонують обміняти на 2-х місячне під 21 %. )))) Що вони там курять ??? ))))))))))))
21 давали на рік, хто більше 
-
wolt450
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:38
wolt450 написав: -VICTOR- написав:)) ці креативні менеджери і мені дзвонили - висновок гроші потрібні)) було розказано як стрімко падають ставки і мені потрібно терміново скористатись їх супер-пупер пропозіцією ))) На зустрічну пропозіцію - поповнити діючі депо , був посланий у відділення ))) У мене закінчується через 1.5м депо під 26%...так на питання в чому їх пропозиція було запропоновано оформити вже і зараз нове депо , розірвавши старе (без втрати % ) , нове - під21% ..на питання на який же строк нове депо ? відповідь -2міс.. )))) Ну дуууже креативна пропозиція . )))) У мене депо , до закінчення 1.5 , платиться по ньому -26% , а пропонують обміняти на 2-х місячне під 21 %. )))) Що вони там курять ??? ))))))))))))
21 давали на рік, хто більше 
пока молчат по депо, но вот недавно СМС пришла, если нужны деньги Идея-банк ваш финансовый партнер  , странные какие-то, если у клиента на депо есть деньги, почему банк думает, что клиент хочет у банка занять  и как ранее говорили, самые жирные ставки под 26% закончатся август-октябрь, и что интересно никто перекладывать не хочет, месяц назад была в отделении и у экономиста дама-клиент поинтересовалась ставкой для депозита, экономист пояснил, что ставка повышенная только была для новичков, на что дама-клиент поинтересовалась почему банк не ценит постоянных клиентов, а ищет новых и ушла без оформления депозита
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:55
Mirax написав:Це чому ж не запропонували би, боялися б отримати заходи фізичного впливу? 
скорее всего, поняли сразу, что мне такое предлагать даже не нужно ведь они как, вы, читали ранее, звонят тем, кто редко ходит в отделение банка, я же там бываю ежемесячно, и такую глупость постоянному клиенту у них нет желания произносить
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 23:02
kievlyanka написав: Mirax написав:Це чому ж не запропонували би, боялися б отримати заходи фізичного впливу? 
скорее всего, поняли сразу, что мне такое предлагать даже не нужно ведь они как, вы, читали ранее, звонят тем, кто редко ходит в отделение банка, я же там бываю ежемесячно, и такую глупость постоянному клиенту у них нет желания произносить
Странная, как по мне, логика. Выходит по ней, что клиент, торчащий в ИБ, глупее клиента, ежемесячно шастающего в отделение.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 23:12
AlexJ ..ну то такая логика у киевлянки..)) я уже устал в чем то ее переубеждать )))...для нее отделение банка - что музей и туда надо как можно чаще ,в ее понимании , ходить..))) ну как говорят "пускай ни в чем себе не отказывает " 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1