Українці займаються самолікуванням тому, що не довіряють лікарям - експерт
Дивися повний текст Українці займаються самолікуванням тому, що не довіряють лікарям - експерт.
|
|
Українці займаються самолікуванням тому, що не довіряють лікПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Українці займаються самолікуванням тому, що не довіряють лікарям - експерт. И врачи - ссыкуны. Рецепты сами уже не выписывают, просят пациента писать, или пишут на бумажках без печатей - не дай БОГ пациент в суд подаст. И очень любят отправлять пациента на бесполезные анализы в те лаборатории, что им отлет дает. Поэтому пациент и узнает о своей болезни больше из инета, консультируется на спецфорумах и не покупает половины бесполезных (или очень вредных)лекарств что выписывает врач.
У меня отца лечили три года от резей при мочеиспускании, говорили и рак простаты и еще валом чего. Посмотрел русскую "Здоровье", выпил одну таблетку и все прошло, уже пол года в норме.
цікаво, яким чином українці займаються самолікуванням, коли більшість не вміє користуватись інтернетом? зазвичай таке лікування заключається в закуповуванні препаратів-пустишок (плацебо-гомеопатія), які рекламуються по телебаченню.
хто із таких самолікувальників робить собі регулярні аналізи основних показників функціонування організму?
roman tr. так то це так, але має місто і те, що ділянковий лікар частіше за все ні ні що окрім надання лікарняного листа не спроможній, бо верхівка його знань це лікування застуди.
Що ж до іншіх лікарів то можу зазначити, що є серед них ті, що заслуговують на повагу, але їх послуги дорого коштують і не кожен укранець може собі дозволити якісне лікування. От, як казав наш перший президент, і маємо те що маємо. Те ж саме можу зазначити про аналізи, якщо викреслити з них аналіз крові та сечі, ренген. Скілки коштує МРТ? Якщо не брати до уваги МРТ серцево-судинної системи та внутрішніх органів, а, наприклад, тільки один щелепно-лицевий суглоб то це коштує не меньш 400 гривень. За два буде потрібно покласти більше грошей. І це тільки аналіз, з яким потім потрібно йти до лікаря-хірурга. Кожен українець може покласти 800-1000 гривень лише на аналізи? Вважаю, що ні. От тому частіше за все або лікуються самостійно, або покладаються на чудодійсту [s]уринотерапію[/s] таблетку. Тобто я про те, що проблему самолікування безглуздо розглядати як самостійну проблему, її можна і потрібно розглядати лише у комплексі із соціально-економічними показниками добробуту населення.
oldengremlin
держава повинна проводити національну освіту громадян в плані самолікування. запропонувати людям певний алгоритм дій, який допоможе продіагностувати та призначити лікування хоча би по найпопулярнішим хворобам. також потрібно заборониити рекламу всякого фуфла по типу арбідолу чи пумпану.
не знаю что там потеряла Украина медецину или еще что но то что она потеряла нормальных врачей а оставшиеся нормальные потеряли совесть это сто процентов.Моя семья на своей шкуре испытала все прелести нашей медецины и если бы не инет то капец.Одно в толк не возму если обычны человек может прочитать в нете инфу и вылечить себя почему эти недоразвитые доктора этого не делают.Может так и не научились комп включать.
Re: Українці займаються самолікуванням тому, що не довіряютьЗапрет рекламы - это два шага назад.
Рекламные бюджеты фирмам всё равно прийдётся осваивать. И как по мне, пусть эти деньги получат актёры, телевизионщики, рекламщики и аналитики. Хуже, если их получат врачи в виде откатов. В случае присутствия отката у пациента просто нет выбора в приёме препарата. А рекламу чего угодно можно просто игнорировать. [quote="1837531:vovavoz63"]
Всё гораздо проще. В. Чумак борется за внедрение страховой медицины. В случае реализации его планов, врачи будут выписывать препараты сугубо по протоколам и на рецептах, а часть денег потраченная на лечение будет компенсироваться государством. Вроде бы как всё красиво и правильно если не копать глубже. Но так как мы живём в Украине, то угадайте, кому нужно занести денег, чтоб твой препарат попал в тот самый перечень. Востаннє редагувалось farm в Суб 10 сер, 2013 16:12, всього редагувалось 1 раз.
Чумак может и преследует какие то цели демон его знает а я говорю о том что на местах врачи не знают элементарного у них нет нужной квалификации и они и не стремятся ее поднимать.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||