Ну что вы все такие пессимистичные. Соберутся акционеры и выберут хороших менеджеров, при влекут деньги от НБУ, ну и своих подбросят. Банк начнет правильно работать, акции в цене вырастут.

Ну или ждите вариант выплат в 4 или 7 очередь.

|
|
![]()
Дельта Банк пропонує НБУ та Фондом гарантування виділити з Брока "живі" активи і пасиви. "Ми зацікавлені в отриманні робочих активів Брокбізнесбанку, які хочемо отримати на свій баланс разом з депозитами фізичних осіб, які потрапляють під компенсації Фонду гарантування вкладів", - говорить Микола Лагун. За його словами, це дозволить з максимальною ефективністю захистити вкладників банку та знизити витрати держави на виведення банку з ринку. Лагун себе условия шоколадные придумал. ![]() Как здорово почувствовать себя АКЦИОНЕРОМ!есть такой банк - ПАТ КБ "ІНТЕРБАНК", он до сих пор жив. В начале 90-х народу выдавали некие сертификаты на долю в собственности новоиспеченного государства Украина, помните? Люди преимущественно сдавали эти сертифиаты менялам за чисто символическую сумму денег. Моя покойная бабушка такой сертификат не продала. Чья-то "светлая" голова "помогла" ей обменять сертификат на акции ПАТ КБ "ІНТЕРБАНК"... К чему такая длинная история? По сути. Прошли годы, когда я нашла бабушкины бумаги. Я обратилась в "ІНТЕРБАНК" с вопросами:1) могу ли я (вступив в наследство)продать акции эмитенту; 2) Получить дивиденды по акциям за предшествующие годы. Вот ответ банка дословно: "Щодо дивідендів повідомляємо наступне: враховуючи незначний прибуток ПАТ КБ "ІНТЕРБАНК" у 1997-2011 роках, що припадає на одну акцію, вимоги Національного банку України щодо щорічного зростання розміру капіталу банків та загрозу втрати Банком генеральної ліцензії у разі невиконання вимог щодо збільшення власного капіталу, загальними зборами акціонерів ПАТ КБ "ІНТЕРБАНК" приймались рішення відносно того, щоб дивіденди по простих іменних акціях не нараховувати та не виплачувати, а направляти на підтримку капіталу на необхідному рівні, визначеному програмою капіталізації банківської системи України. Стосовно можливості викупу акцій безпосередньо Банком повідомляємо, що, згідно чинного законодавства України, Банк має право викупити в акціонерів акції виключно за рішенням загальних зборів акціонерів. На сьогодні таке рішення не приймалось" ![]()
![]() [quote="2248725:MeanWhile"]Кілька потенційних інвесторів проявили інтерес до проблемного "Брокбізнесбанку".
Про це повідомив глава Національного банку України Степан Кубів, передає "Інтерфакс-Україна". "Є кілька позицій. Там є інвестор з Великобританії, з яким ми зустрічалися. Там є інвестор з сусідньої з нами країни і два українських інвестора", - сказав він. И кто же этот таинственный британский инвестор? Случаем, не Жеваго?
![]()
Так єто от Охрима инфо?? ![]() ![]() будущим акционерам))Хочу немного добавить по сабжу. На нашей отечественной фонде вообще из банков торгуются ![]() Вообщем "обналичить" ликвидные акции не сложно. ![]()
![]() не,от Жени
с сайта Моцарта ![]()
|
|